oyhhh kuzum yaa güzel yürekli insan
işte bu yüzden seviyorum burayı
hepiniz çok samimisinizçok iyi yüreklisiniz
tşk ederim canım inan kalmış kadar oldum
oyhhh kuzum yaa güzel yürekli insan
işte bu yüzden seviyorum burayı
hepiniz çok samimisinizçok iyi yüreklisiniz
tşk ederim canım inan kalmış kadar oldum
Amh testini nerde kaça yaptırdınız. Bide bahsettiğin kürleri ne arkadaşım.Ama bana amh değerinin değişmediğini söylemişlerdi, okumuştum vs demek değişiyor, değişiyorsa ne ala
Amh testini nerde kaça yaptırdınız. Bide bahsettiğin kürleri ne arkadaşım.
sen tedaviye mi başladın canım
hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişlerinin haberini alıcaksın nasipse
Öle deme yaaEger öyle dr.lar varsa Rabbim e havale ediyorum
bizim onca emeğimiz maddi manevi herşeyi geçtim o umutla onların kapısna gidiyoruz
Rabbim hayırlı drlarla karşılaştırsın hepimizi
aynen bende sevmiyorum canım o merkezi.
malesef ankara yada istanbulda da evinde kalıcak kadar yakın bi akrabamız yok
zaten eşler öyle oluyor bnm eşimde izmire opuda gelmiş transferde dönmüştü iş gereği
bakalım daha önümde zaman var bi hal çaresini buluruz elbet
zaten eşler öyle oluyor bnm eşimde izmire opuda gelmiş transferde dönmüştü iş gereği
kızlarrr nasılsınızzz...giremıyorum fazlaa...eşim girmemı istemıooo ...düşünme hiç bişeyı normal devam edelım herseye dioo...iğnenin üçüncüsünü yaptımm sabah ..yarın serum almaya gidecem yınee...Allahım hakkımızda hayırlısını versınn...güzel haberler var mıı???kızlar bana femara dıe bi hap verdı doktor..kullanan var mı tedavı sırasında:44::44::44:ben ilkinde kullanmadım da:44::44:
kızlarr ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarrrrrrrrr
Bitanem içini ferah tut off ya ne diyeceğimi bilemiyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok çok çok iyi anlıyorum dualarım seninle kuzumkızlarr çokkk saolun ama öyle böyle kanama degll ya cok asırı doktor ne dıcek hıcbırseydemedı cumaya gerı gel dedı duserse duser kalırsa kalır ıstekansulandırıcıı kestı progestan ampverdı50lk okadar pruloton neden vermıyo yaa cok fena kanamm var parcalar dusuruyormmm
Herşeyin hayırlısı bebisim yine de mecburiyetten bi konuş bakalım Smyrnayla benim arkadaşım orda ilk denemesinde hamile kaldı doktoru Funda hanımdı hem onlarda da morfoloji sorunu vardı tuttu en azından biraz daha vaktin var iyice araştır kuzumaynen bende sevmiyorum canım o merkezi.
canımsınız kız benım...inşallah rabbım yüzümüze baksın daha fazla aratmasın...bu arada ben adana baskentteyım ya burda ıms teknıgıne başlamışlar kullanmaya..haberın olsun canım
Bitanem içini ferah tut off ya ne diyeceğimi bilemiyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok çok çok iyi anlıyorum dualarım seninle kuzum
Herşeyin hayırlısı bebisim yine de mecburiyetten bi konuş bakalım Smyrnayla benim arkadaşım orda ilk denemesinde hamile kaldı doktoru Funda hanımdı hem onlarda da morfoloji sorunu vardı tuttu en azından biraz daha vaktin var iyice araştır kuzum
Bitanem Adana izmire çok uzakilgin icin cok tesekkur ederim burayı bu yüzden çok seviyorum hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz hepinizi çok seviyorum canlarim
profu aradm doktorn ne dıyosa onu yap dedııınıye ben sanssızım böyle yaa
Canım keseyi falan görmüş müydün? Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı ne ise onu versin inş Rabbim.
teşekür ederim canım darısıda bizlere inşşfistigin doğum günü kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice mutlu senelere🎂🎂🎁
hayırlara çıksın rüyannn inşşşyetercim ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm, hamile oldugunu söylüyordun :) inşallah gerçek olur
sağol canımm yeğen candır mutlulukturayy ne güzell bitanem yaa..
Rabbim henüz sana nasip etmedi belki ama kendi evladın gibi büyütmüşsün onları en azından bu duyguyu tatmışşsın..hala ve teyze olma duygusunu..
Rabım en kısa zamanda sana da kendı evladını buyutmeyi nasip etsin inşallah..
Hımm anladım bitanemm tamam bakalım
tatlışımm inşallah hayırlısı olur kızz..
Ben senin yerin de olsam yarını beklemez bugun kan verırdım
evet cnm valla ne güzel uzun bi tatil yapacaksınız bize göre yani..
Bence de biran önce rapor için işlemlere başla anca hazırlarsın hakkımız da hayırlısı
iyi canm valla okulda geri sayım başladı hoş bize seminer fln bi ay var tatile ama olsunBende doktordan randevu alcam kadın dogunmdan testleri yaptırmaya başlıyım dimi artık eşimin testi de 24ünde sonra teslim eder evrakları rapora başvururuz inşallah
Eveeeeett sabah sabah yine başladık karıştırmaya kuzum yaa
Ekle ekle bi sevelim cimcimeyi
kızlarrr nasılsınızzz...giremıyorum fazlaa...eşim girmemı istemıooo ...düşünme hiç bişeyı normal devam edelım herseye dioo...iğnenin üçüncüsünü yaptımm sabah ..yarın serum almaya gidecem yınee...Allahım hakkımızda hayırlısını versınn...güzel haberler var mıı???kızlar bana femara dıe bi hap verdı doktor..kullanan var mı tedavı sırasında:44::44::44:ben ilkinde kullanmadım da:44::44:
Herşeyin hayırlısı bebisim yine de mecburiyetten bi konuş bakalım Smyrnayla benim arkadaşım orda ilk denemesinde hamile kaldı doktoru Funda hanımdı hem onlarda da morfoloji sorunu vardı tuttu en azından biraz daha vaktin var iyice araştır kuzum
kızlar mrhb naıslsınızz ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?