2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oyhhh kuzum yaa güzel yürekli insan
işte bu yüzden seviyorum burayı
hepiniz çok samimisiniz çok iyi yüreklisiniz
tşk ederim canım inan kalmış kadar oldum

BENDE sizi çok seviyorum kuzucumm valla yani kalabilirsin istersen yeter ki bebelerimize kavuşalım

oyhhh kuzum yaa güzel yürekli insan
işte bu yüzden seviyorum burayı
hepiniz çok samimisiniz çok iyi yüreklisiniz
tşk ederim canım inan kalmış kadar oldum

Bende bana gel demek isterdim ama ben bursaya 1,5 saatlik mesafedeyim ve bende 2 aya yakın taşınacağım ve bende artık bursaya uzak olacağım.

Amh testini nerde kaça yaptırdınız. Bide bahsettiğin kürleri ne arkadaşım.

ben 80 tl ye yaptırdım ama bize indirim vardı sanırsam 150 tl ye kadar çıkıyor fiyat canım
birincisi testere dişli aslan pençesi kürü
diğeri incir kürü canım
birde biosteron kullandım

evet canım başladım tedaviye dondurulmuş bebişim transfer edilecek bu sefer..inşallah güzel olur hersey

canım benım melindama dedım adanada başkentte ıms teknıgı var dıye..öylesıne demiyorum emın ol ben seve seve mısafır ederım senı.derdın kalacak yer olsun yanı.hepimiz aynı sıkıntıları yasıyoruz güzelim bırbırımıze yardım etmeyeceksek burda neden bukadar derdımızı yazıyoruz dımı ama?

canım benım melindama dedım adanada başkentte ıms teknıgı var dıye..öylesıne demiyorum emın ol ben seve seve mısafır ederım senı.derdın kalacak yer olsun yanı.hepimiz aynı sıkıntıları yasıyoruz güzelim bırbırımıze yardım etmeyeceksek burda neden bukadar derdımızı yazıyoruz dımı ama?

kızlarrr nasılsınızzz...giremıyorum fazlaa...eşim girmemı istemıooo...düşünme hiç bişeyı normal devam edelım herseye dioo...iğnenin üçüncüsünü yaptımm sabah..yarın serum almaya gidecem yınee...Allahım hakkımızda hayırlısını versınn...güzel haberler var mıı???kızlar bana femara dıe bi hap verdı doktor..kullanan var mı tedavı sırasında:44::44::44:ben ilkinde kullanmadım da:44::44:

Canım eşin doğru söylüyor fazla takılma internette

Bitanem içini ferah tut off ya ne diyeceğimi bilemiyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok çok çok iyi anlıyorum dualarım seninle kuzum
Herşeyin hayırlısı bebisim yine de mecburiyetten bi konuş bakalım Smyrnayla benim arkadaşım orda ilk denemesinde hamile kaldı doktoru Funda hanımdı hem onlarda da morfoloji sorunu vardı tuttu en azından biraz daha vaktin var iyice araştır kuzum
canımsınız kız benım...inşallah rabbım yüzümüze baksın daha fazla aratmasın...bu arada ben adana baskentteyım ya burda ıms teknıgıne başlamışlar kullanmaya..haberın olsun canım

Bitanem Adana izmire çok uzakilgin icin cok tesekkur ederim burayı bu yüzden çok seviyorum hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz hepinizi çok seviyorum canlarim

saoll canmmm allah razı olsun bende bu duyguyu 6.kez yasıyormmm

kızlar mrhb naıslsınızz ben geldimmmm

fistigin doğum günü kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice mutlu senelere🎂🎂🎁
teşekür ederim canım darısıda bizlere inşş
yetercim ben seni geçen gün rüyamda hamile gördüm, hamile oldugunu söylüyordun :) inşallah gerçek olur
hayırlara çıksın rüyannn inşşş
sağol canımm yeğen candır mutluluktur

ekledim cicimeyii

canım bencede kafanı rahat bırak derim
bide her dr farklı ilaç vs kullanıyor kişiye özel tedavi oluyor
kafanı karıştırma bana niye verdi bu ilacı diye
illa ki faydası vardır değil mi
inşallah bebişlerin haberini alacaksın tedavin sonucunda
kendine çok dikkat et

dediğin gibi belki mecburiyetten bi görüşme vs olur ama merkezle ilgili pek güzel yorumlar duymadım
illa ki ordanda pozitif alanlar vardır da işte içime sinmiyor bi türlü
o nedenle yine izmir olursa imsi siz yine tınaztepeye giderim olmadı
neyse bakalım daha önümüzde uzun zaman var herşeyin bi hal çaresi olur elbet dimi kuzum

kızlar mrhb naıslsınızz ben geldimmmm

hoşgeldin canım
cimcimen e maşallah eee hani bize pasta yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…