2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bir görüş bakalım içine sinerse imsi için orada tedavi olursun baktın içine sinmedi kendi doktoruna git eskiden imsi mi vardısaka bir yana kuzum herseyin hayirlisi ama senin merkezin sitesinde yazıyor arayip sorsana belki oraya da gelecektir önden adını yazmislardir:26:

Canım benim hastane o cihaz için ayrı bir ücret almadı ki başka hastanelerde almıyorlar, tedavi dahilinde o sonuçta hastanenin aleti sadece sen ne olur olmaz bu tekniği kullanmak istediğini söyle

sağol canım beni çok bilgilendirdin allah sanada hayırlı evlat nasip etsin

teşekür ederiz teyzesi yarın doğum günümüze ekleriz pastada ikram ederiz

ayy ne güldüm yaa
eskiden imsi mi varmış dimi ama hahaaha
valla yazıyor sitede imsi diye de ama yok yani :26:
hatta sordum imsi burda yok dimi diye yok dedi :44:
hiç aklıma gelmedi sitede imsi yazıyor ne ayak ozaman demek
gelsin tabi nereye gelcekse gelsin yeterki birden fazla hastanede imsi olsun yani
koca izmirde olcak iş mi yahu

Canım eşin doğru söylüyor fazla takılma internette

ama sizleri özlüyorum ben yaa...güzel haberler aldıkca mutlu oluyorum..paylaşmak da ii gelıo bana...cunku bu tedavıyı sizlerden baska bılen yok..eşim ve ben aılelere söylememe kararı aldık boyle daha rahat

ewet cnm haklısın rahat olmak en iyisi olacak galibaa..eşimde aynen senın gibi diyor ;;onu bunu sorgulama akısına bırak elinden geleni yaptın sen gerisi Allahın takdiri diıoo...

Evet doktorum güler yüzlü ve iyi bir doktor bu sefer bi gece hastanede yatmayı düşünüyorum çünkü avrupa yakasından anadolu yakasına geçene kadar takside canım çıkıyor bide trafiğe yakalandık geçen transferde o gece kanamam oldu söyleyeceğim doktora hocam böyle böyle kanamam oldu yol uzak dinlenip trafiğinin uygun olduğu saatte eve gitmek istiyorum :) çünkü nette okuyorum hiç ilk gece kanaması olan yok bide böyle deniyelim senin içinde hayırlısı olsun inşaallah tek seferde hamile kalırsın sağlıklı birhamilelik geçirir sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine yada bebeklerine kavuşursun

Canım ne desek boş biliyorum sadece üzgünüm ama kanaması olup hamile olan bi çok arkadaştan biri olabilirsin olumsuzluğa kapılma nolur Allah yardımcın olsun inşaallah kanaman kesilir ve bebeğin seni bırakmaz

Bugün tüp bebek tedavisine yani iğnelere başladım.
Haydi hayırlısı bakalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GÜZELDİR BENİM CİMCİMEM TEYZESİİİ PASTASINIDA NACİZHANE BİZ YAPTIK KIZ KARDEŞİMLE
süper gözüküyor ellerinize sağlık
Bencede her merkezde olmalı koskaca izmirde 1 tane seçim şansımız yok alooo bizi okuyan tüp bebek merkezleri duyun sesimizi:84::84::84:imsi isteriz imsi isteriz eğer senin merkeze gelirse hemen ordayım gelmezse bursa yolcusu kalmasın

teşekür ederim canım

ama sizleri özlüyorum ben yaa...güzel haberler aldıkca mutlu oluyorum..paylaşmak da ii gelıo bana...cunku bu tedavıyı sizlerden baska bılen yok..eşim ve ben aılelere söylememe kararı aldık boyle daha rahat

Ara sıra takıl o zaman çok değil

ne habersin canımmm

Ne olsun canım yemek yedik bulaşıkları kaldırdım çayımızı demledim elimde çekirdek sizinle muhabbete geldim. Sen ne yaptın hazırlıklar bitt mi? Doğum günü yarın mı?

ne olsun canım yemek yedik bulaşıkları kaldırdım çayımızı demledim elimde çekirdek sizinle muhabbete geldim. Sen ne yaptın hazırlıklar bitt mi? Doğum günü yarın mı?

ellerine sağlık canımm bir kısmı bitti kalanını yarın yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…