- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Eki Görüntüle 1141825 Eki Görüntüle 1141820 kızlar CİMCİMEMİN DOĞUM GÜNÜ PASRASIII VEEEEEEEEEEEEEEEEEE CİMCİMEM
canım bencede kafanı rahat bırak derim
bide her dr farklı ilaç vs kullanıyor kişiye özel tedavi oluyor
kafanı karıştırma bana niye verdi bu ilacı diye
illa ki faydası vardır değil mi
inşallah bebişlerin haberini alacaksın tedavin sonucunda
kendine çok dikkat et
dediğin gibi belki mecburiyetten bi görüşme vs olur ama merkezle ilgili pek güzel yorumlar duymadım
illa ki ordanda pozitif alanlar vardır da işte içime sinmiyor bi türlü
o nedenle yine izmir olursa imsi siz yine tınaztepeye giderim olmadı
neyse bakalım daha önümüzde uzun zaman var herşeyin bi hal çaresi olur elbet dimi kuzum
hoşgeldin canım
cimcimen e maşallaheee hani bize pasta yok mu
Canım benim hastane o cihaz için ayrı bir ücret almadı ki başka hastanelerde almıyorlar, tedavi dahilinde o sonuçta hastanenin aleti sadece sen ne olur olmaz bu tekniği kullanmak istediğini söyle
cimcimede pastası da süper maşallah rabbım nazardan saklasin
teşekür ederiz teyzesi yarın doğum günümüze ekleriz pastada ikram ederizcanım bencede kafanı rahat bırak derim
Inşallah bebişlerin haberini alacaksın tedavin sonucunda
kendine çok dikkat et
Dediğin gibi belki mecburiyetten bi görüşme vs olur ama merkezle ilgili pek güzel yorumlar duymadım
neyse bakalım daha önümüzde uzun zaman var herşeyin bi hal çaresi olur elbet dimi kuzum
hoşgeldin canım
cimcimen e maşallahEee hani bize pasta yok mu
Bir görüş bakalım içine sinerse imsi için orada tedavi olursun baktın içine sinmedi kendi doktoruna git eskiden imsi mi vardısaka bir yana kuzum herseyin hayirlisi ama senin merkezin sitesinde yazıyor arayip sorsana belki oraya da gelecektir önden adını yazmislardir:26:
Canım eşin doğru söylüyor fazla takılma internette
canım bencede kafanı rahat bırak derim
inşallah bebişlerin haberini alacaksın tedavin sonucunda
kendine çok dikkat et
dediğin gibi belki mecburiyetten bi görüşme vs olur ama merkezle ilgili pek güzel yorumlar duymadım
hoşgeldin canım
cimcimen e maşallaheee hani bize pasta yok mu
Evet doktorum güler yüzlü ve iyi bir doktor bu sefer bi gece hastanede yatmayı düşünüyorum çünkü avrupa yakasından anadolu yakasına geçene kadar takside canım çıkıyor bide trafiğe yakalandık geçen transferde o gece kanamam oldu söyleyeceğim doktora hocam böyle böyle kanamam oldu yol uzak dinlenip trafiğinin uygun olduğu saatte eve gitmek istiyorum :) çünkü nette okuyorum hiç ilk gece kanaması olan yok bide böyle deniyelim senin içinde hayırlısı olsun inşaallah tek seferde hamile kalırsın sağlıklı birhamilelik geçirir sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine yada bebeklerine kavuşursunEvet cnm duzelip yolumuza bakmaliyiz ..sen bilirsin dr.undan memnunsan devam et derim .ilac inslh ise yarar sizde
Ben suleyman tosunda baslucam tedaviye o da istanbul cerrahi hast.anlasmali raporumla orda baslicam.bizim ilac ve igneler 15 gun olucak haftaya bi bakicaz esim test vericek.morfolojimiz ne lldu ddiye..ne guzel bak agustosta gene deniceksin o sefer tutunacak bebegin sana...
Buz bebegin senin icinde can bulur ve 9 ay seninle olur...
Hadi inslh bu sefer olacak..
Cnm hemdn stres yapmaaa dr.unu ara dinlen bu kadar tedavini ardindan bence normal cogu kiside oluyor kanama insl duru bisey olmaz bebegine...
kızlarr çokkk saolun ama öyle böyle kanama degll ya cok asırı doktor ne dıcek hıcbırseydemedı cumaya gerı gel dedı duserse duser kalırsa kalır ıstekansulandırıcıı kestı progestan ampverdı50lk okadar pruloton neden vermıyo yaa cok fena kanamm var parcalar dusuruyormmm
Canım ne desek boş biliyorumsadece üzgünüm ama kanaması olup hamile olan bi çok arkadaştan biri olabilirsin olumsuzluğa kapılma nolur Allah yardımcın olsun inşaallah kanaman kesilir ve bebeğin seni bırakmaz
GÜZELDİR BENİM CİMCİMEM TEYZESİİİPASTASINIDA NACİZHANE BİZ YAPTIK KIZ KARDEŞİMLE
Bencede her merkezde olmalıayy ne güldüm yaa
eskiden imsi mi varmış dimi ama hahaaha
valla yazıyor sitede imsi diye de ama yok yani :26:
hatta sordum imsi burda yok dimi diye yok dedi :44:
hiç aklıma gelmedi sitede imsi yazıyor ne ayak ozaman demek
gelsin tabi nereye gelcekse gelsin yeterki birden fazla hastanede imsi olsun yani
koca izmirde olcak iş mi yahu
Tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah canımBugün tüp bebek tedavisine yani iğnelere başladım.
Haydi hayırlısı bakalım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süper gözüküyor ellerinize sağlık
Bencede her merkezde olmalıKoskaca izmirde 1 tane seçim şansımız yok alooo bizi okuyan tüp bebek merkezleri duyun sesimizi:84::84::84:imsi isteriz imsi isteriz Eğer senin merkeze gelirse hemen ordayım Gelmezse bursa yolcusu kalmasın
sağol canım beni çok bilgilendirdin allah sanada hayırlı evlat nasip etsin
aklına birşey takılırsa bana sor canım, yardım edebildiğim kadar yardım ederim sana canım
ama sizleri özlüyorum ben yaa...güzel haberler aldıkca mutlu oluyorum ..paylaşmak da ii gelıo bana...cunku bu tedavıyı sizlerden baska bılen yok..eşim ve ben aılelere söylememe kararı aldık boyle daha rahat
ne habersin canımmm
ne olsun canım yemek yedik bulaşıkları kaldırdım çayımızı demledim elimde çekirdek sizinle muhabbete geldim. Sen ne yaptın hazırlıklar bitt mi? Doğum günü yarın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?