ellerine sağlık canımm bir kısmı bitti kalanını yarın yapacağız
Tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah canım
ama sizleri özlüyorum ben yaa...güzel haberler aldıkca mutlu oluyorum ..paylaşmak da ii gelıo bana...cunku bu tedavıyı sizlerden baska bılen yok..eşim ve ben aılelere söylememe kararı aldık boyle daha rahat
Burda hissettiklerimizi yaşadıklarımızi anlatmak mükemmel bir terapi.
Hergün yazılanları okuyarak motive oldum bugün de benim tedavim başladı. Artık bende yazacagim en sonda güzel sonuçları. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ellerine sağlık canımm bir kısmı bitti kalanını yarın yapacağız
kizkar carsamba asilamam yapildi.bugun cok ca agrim var.trcrubesi olanlar yardim edin .cok korkuyorummm
kizkar carsamba asilamam yapildi.bugun cok ca agrim var.trcrubesi olanlar yardim edin .cok korkuyorummm
Amin teşekkür ederim. Inşallah hepimizin kucagi bebekle dolar
Burda hissettiklerimizi yaşadıklarımızi anlatmak mükemmel bir terapi.
Hergün yazılanları okuyarak motive oldum bugün de benim tedavim başladı. Artık bende yazacagim en sonda güzel sonuçları. ..
kızlarrr nasılsınızzz...giremıyorum fazlaa...eşim girmemı istemıooo ...düşünme hiç bişeyı normal devam edelım herseye dioo...iğnenin üçüncüsünü yaptımm sabah ..yarın serum almaya gidecem yınee...Allahım hakkımızda hayırlısını versınn...güzel haberler var mıı???kızlar bana femara dıe bi hap verdı doktor..kullanan var mı tedavı sırasında:44::44::44:ben ilkinde kullanmadım da:44::44:
Pastanı şimdi gördüm, kız nasıl beceriyorsunuz bunları ya maşallah pastane gibisiniz, kız cimcimeyide gördüm maşallah... biz ne pasta yapabilelim ne çocuk
İnşaallah olumlu sonuç alırsınız babasına en güzel hediye olurKizlar selam,
Bugun 10.30 gibi transferim gerceklesti..hayirlisi ve bebeli sonuc olur insallah..islemden kisa sure sonra beni normal yataga goturmek icin sedyeye aldilar..bi yarim saat filan yattiktan sonra wc gittim,2 saate yakin gene yatip eve dondum..
2gundur sabah ilk idrar sirasinda az bi kanamam oluyordu,ben crinone jel tahris mi yapti diye merak ettim,geceden yapip yatiyorum diye..neyse dr da progestan kapsule gec dedi..
Test tarihim onumusdeki ctesi.insallah guzel sonuc alirsam,esimin ilk babalar gununu kutlariz:))
Kizlar selam,
Bugun 10.30 gibi transferim gerceklesti..hayirlisi ve bebeli sonuc olur insallah..islemden kisa sure sonra beni normal yataga goturmek icin sedyeye aldilar..bi yarim saat filan yattiktan sonra wc gittim,2 saate yakin gene yatip eve dondum..
2gundur sabah ilk idrar sirasinda az bi kanamam oluyordu,ben crinone jel tahris mi yapti diye merak ettim,geceden yapip yatiyorum diye..neyse dr da progestan kapsule gec dedi..
Test tarihim onumusdeki ctesi.insallah guzel sonuc alirsam,esimin ilk babalar gununu kutlariz:))
:):):):):) her konuda yeteneksiziz :):) çocuk yapınca pasta yapma yeteneği de otomatik olarak yükleniyor bence.
Kizlar selam,
Canım nasılsın... Normale döndün mü? Ben bu reglle birlikte tedaviye başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?