2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ellerine sağlık canımm bir kısmı bitti kalanını yarın yapacağız

Pastanı şimdi gördüm, kız nasıl beceriyorsunuz bunları ya maşallah pastane gibisiniz, kız cimcimeyide gördüm maşallah... biz ne pasta yapabilelim ne çocuk

ama sizleri özlüyorum ben yaa...güzel haberler aldıkca mutlu oluyorum..paylaşmak da ii gelıo bana...cunku bu tedavıyı sizlerden baska bılen yok..eşim ve ben aılelere söylememe kararı aldık boyle daha rahat

Burda hissettiklerimizi yaşadıklarımızi anlatmak mükemmel bir terapi.
Hergün yazılanları okuyarak motive oldum bugün de benim tedavim başladı. Artık bende yazacagim en sonda güzel sonuçları. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sayfamıza hoş geldşn, tedavinde hayırlı uğurlu olur inşallah sanırsam ilaçlara yeni başlafın, nerede tedavi olıuyorsun?

ellerine sağlık canımm bir kısmı bitti kalanını yarın yapacağız

Canim ellerine sağlık pasta supeeeeeeerrrrr,ben kek bile yapamam da)))ha yaparım ama pastanelere üzülüyorum sen alma ben almayın nasıl kazanacaklar yazık arap isliyom ışte))
sana da yigenin gibi tatlı cocuklar versin allahim.allah ayaklarını taşa degdirmesin

:)) başlamışsın canım bi alt yazıda gördüm.. merakla bekliyorum güzell haberlerini.. inşallah herşey güzel olacak..

girme girme canım.. tedavilere tonla harcamalar yapıyoruz bir yana birde bünyemiz yıpranıyor zaten igneden ilaçtan. internetide eksik kalsın.. çok sıkılırsan arada gizlice girersin..

Pastanı şimdi gördüm, kız nasıl beceriyorsunuz bunları ya maşallah pastane gibisiniz, kız cimcimeyide gördüm maşallah... biz ne pasta yapabilelim ne çocuk

:):):):):) her konuda yeteneksiziz :):) çocuk yapınca pasta yapma yeteneği de otomatik olarak yükleniyor bence.

Kizlar selam,
Bugun 10.30 gibi transferim gerceklesti..hayirlisi ve bebeli sonuc olur insallah..islemden kisa sure sonra beni normal yataga goturmek icin sedyeye aldilar..bi yarim saat filan yattiktan sonra wc gittim,2 saate yakin gene yatip eve dondum..
2gundur sabah ilk idrar sirasinda az bi kanamam oluyordu,ben crinone jel tahris mi yapti diye merak ettim,geceden yapip yatiyorum diye..neyse dr da progestan kapsule gec dedi..
Test tarihim onumusdeki ctesi.insallah guzel sonuc alirsam,esimin ilk babalar gununu kutlariz:))

İnşaallah olumlu sonuç alırsınız babasına en güzel hediye olur

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ınsallah eşıne en güzell babalar gunü hedıyeni verirsin

Canım taransferinhayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız...

Canım nasılsın... Normale döndün mü? Ben bu reglle birlikte tedaviye başlıyorum.

Kız normaldim zaten ki demek tedaviye başlıyorsun hadi bakalım 2 ay ara vermiş gibi oldun değil mi veya 3 aymıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…