2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm boşver ara sıra gir sende eşinde haklı stres olursun zannediyor aman arada kaçarsın burayainşlh güzel haberini alırız...
Eki Görüntüle 1141825 Eki Görüntüle 1141820 kızlar CİMCİMEMİN DOĞUM GÜNÜ PASRASIII VEEEEEEEEEEEEEEEEEE CİMCİMEM
maşalah cimcimene pastası da süper lmuş darısı senin evladına da yapmak nasip olsun...
e doğru o zaan sende dinlenirsin bi gece ertesi gün gelirsin eve özel araba olsa sıkıntı olmaz da taksiyle de zor adama yavaş desen olmaz derdin anlatamazsın en güzeli bi gece kalman olur dr. dan da memnunsan ağustosta yola devam bebek göbişe gelene dekkk
Bugün tüp bebek tedavisine yani iğnelere başladım.
Haydi hayırlısı bakalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayrılı olsun tedavin.....
Canım nasılsın... Normale döndün mü? Ben bu reglle birlikte tedaviye başlıyorum.
tedavin olumlu geçsin güzel haberini alllım inşlh
inşlh eşine güzel hediye olur

Kızlar cumartesi akşam 12de lucrine başladım o saate anca eve geleebilmiştim.iki gecedir aynı saatte vuruyorum iğneyi ama çalışıyorum biraz geç oluyor.bir saat öne alsam iğne saatini bişeey olurmu:44::44::44::44::44:

aynen isterizzzz isterizzzz IMSI isterizzzzz
IMSI olmayan tüp bebek merkezi kalmasın
isyan çıkaralım kızzz

hayırlı ugurlu olsun tedavin
siz neden tüp bebek yapıyorsunuz sorun nedir paylaşmak istersen ?
inşallah sonunda bebeğin müjdesini alırsın

inşallah inşallah dediğin gibi olur canım
hayırlı olsun transferin buraya hamileyim diye müjdeni verirsin inşallah

Son düzenleme:

Çıkaralım kız ımsı ısterız ımsı ısterız

Canım sayfamıza hoş geldşn, tedavinde hayırlı uğurlu olur inşallah sanırsam ilaçlara yeni başlafın, nerede tedavi olıuyorsun?

Amin teşekkür ederim.
Evet Ilaclara başladım bugün.
Istanbul tüp bebek merkezi dr.aret kamarla basladik.

:)) başlamışsın canım bi alt yazıda gördüm.. merakla bekliyorum güzell haberlerini.. inşallah herşey güzel olacak..

Inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız.
Sen ne zaman basliyorsun

Inşallah.
Benim iki tüp de kapalı olduğu icin ali ndi. Normal olarak hamile kalmam imkansız. Tek şansım tüp bebek. Bu nedenle olana kadar tüp bebek deneyecegiz

inşallah hemen olur bebeğin canım Rabbim bu yolda emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
HAyırlısıyla evladını müjdelesin sana

IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI
IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI IMSI

ahhh melindam ahh duyarlar mı sesimizi dersin

Insallah bebegım duysunlar sesımızı
Merkezini arayıp sorsak mı:26:ne iş hem yazıyor hem yok desek kafalarına kafalarına vursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…