cnm boşver ara sıra gir sende eşinde haklı stres olursun zannediyor aman arada kaçarsın burayakızlarrr nasılsınızzz...giremıyorum fazlaa...eşim girmemı istemıooo ...düşünme hiç bişeyı normal devam edelım herseye dioo...iğnenin üçüncüsünü yaptımm sabah ..yarın serum almaya gidecem yınee...Allahım hakkımızda hayırlısını versınn...güzel haberler var mıı???kızlar bana femara dıe bi hap verdı doktor..kullanan var mı tedavı sırasında:44::44::44:ben ilkinde kullanmadım da:44::44:
maşalah cimcimene pastası da süper lmuş darısı senin evladına da yapmak nasip olsun...Eki Görüntüle 1141825 Eki Görüntüle 1141820 kızlar CİMCİMEMİN DOĞUM GÜNÜ PASRASIII VEEEEEEEEEEEEEEEEEE CİMCİMEM
e doğru o zaan sende dinlenirsin bi gece ertesi gün gelirsin eve özel araba olsa sıkıntı olmaz da taksiyle de zor adama yavaş desen olmaz derdin anlatamazsın en güzeli bi gece kalman olur dr. dan da memnunsan ağustosta yola devam bebek göbişe gelene dekkkEvet doktorum güler yüzlü ve iyi bir doktor bu sefer bi gece hastanede yatmayı düşünüyorum çünkü avrupa yakasından anadolu yakasına geçene kadar takside canım çıkıyor bide trafiğe yakalandık geçen transferde o gece kanamam oldu söyleyeceğim doktora hocam böyle böyle kanamam oldu yol uzak dinlenip trafiğinin uygun olduğu saatte eve gitmek istiyorum :) çünkü nette okuyorum hiç ilk gece kanaması olan yok bide böyle deniyelim senin içinde hayırlısı olsun inşaallah tek seferde hamile kalırsın sağlıklı birhamilelik geçirir sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine yada bebeklerine kavuşursun
hayrılı olsun tedavin.....Bugün tüp bebek tedavisine yani iğnelere başladım.
Haydi hayırlısı bakalım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tedavin olumlu geçsin güzel haberini alllım inşlhCanım nasılsın... Normale döndün mü? Ben bu reglle birlikte tedaviye başlıyorum.
inşlh eşine güzel hediye olurKizlar selam,
Bugun 10.30 gibi transferim gerceklesti..hayirlisi ve bebeli sonuc olur insallah..islemden kisa sure sonra beni normal yataga goturmek icin sedyeye aldilar..bi yarim saat filan yattiktan sonra wc gittim,2 saate yakin gene yatip eve dondum..
2gundur sabah ilk idrar sirasinda az bi kanamam oluyordu,ben crinone jel tahris mi yapti diye merak ettim,geceden yapip yatiyorum diye..neyse dr da progestan kapsule gec dedi..
Test tarihim onumusdeki ctesi.insallah guzel sonuc alirsam,esimin ilk babalar gununu kutlariz:))
evet ara ara sanci seklindeNasıl bir ağrı canım kasık ağrısı gibi bir şey mi?
evet ara ara sanci seklinde
Belkimdöllenme olmuş ve embriyon yerleşiyordur canım
Belkimdöllenme olmuş ve embriyon yerleşiyordur canım
süper gözüküyor ellerinize sağlık
Bencede her merkezde olmalıkoskaca izmirde 1 tane seçim şansımız yok alooo bizi okuyan tüp bebek merkezleri duyun sesimizi:84::84::84:imsi isteriz imsi isteriz eğer senin merkeze gelirse hemen ordayım gelmezse bursa yolcusu kalmasın
Burda hissettiklerimizi yaşadıklarımızi anlatmak mükemmel bir terapi.
Hergün yazılanları okuyarak motive oldum bugün de benim tedavim başladı. Artık bende yazacagim en sonda güzel sonuçları. ..
:):):):):) her konuda yeteneksiziz :):) çocuk yapınca pasta yapma yeteneği de otomatik olarak yükleniyor bence.
Kizlar selam,
Bugun 10.30 gibi transferim gerceklesti..hayirlisi ve bebeli sonuc olur insallah..islemden kisa sure sonra beni normal yataga goturmek icin sedyeye aldilar..bi yarim saat filan yattiktan sonra wc gittim,2 saate yakin gene yatip eve dondum..
2gundur sabah ilk idrar sirasinda az bi kanamam oluyordu,ben crinone jel tahris mi yapti diye merak ettim,geceden yapip yatiyorum diye..neyse dr da progestan kapsule gec dedi..
Test tarihim onumusdeki ctesi.insallah guzel sonuc alirsam,esimin ilk babalar gununu kutlariz:))
aynen isterizzzz isterizzzz IMSI isterizzzzz
IMSI olmayan tüp bebek merkezi kalmasın
isyan çıkaralım kızzz
hayırlı ugurlu olsun tedavin
siz neden tüp bebek yapıyorsunuz sorun nedir paylaşmak istersen ?
inşallah sonunda bebeğin müjdesini alırsın
Çıkaralım kızımsı ısterız ımsı ısterız
Canım sayfamıza hoş geldşn, tedavinde hayırlı uğurlu olur inşallah sanırsam ilaçlara yeni başlafın, nerede tedavi olıuyorsun?
:)) başlamışsın canım bi alt yazıda gördüm.. merakla bekliyorum güzell haberlerini.. inşallah herşey güzel olacak..
aynen isterizzzz isterizzzz IMSI isterizzzzz
IMSI olmayan tüp bebek merkezi kalmasın
isyan çıkaralım kızzz
hayırlı ugurlu olsun tedavin
siz neden tüp bebek yapıyorsunuz sorun nedir paylaşmak istersen ?
inşallah sonunda bebeğin müjdesini alırsın
Inşallah.
Benim iki tüp de kapalı olduğu icin ali ndi. Normal olarak hamile kalmam imkansız. Tek şansım tüp bebek. Bu nedenle olana kadar tüp bebek deneyecegiz
IMSI IMSI IMSI IMSI IMSIIMSI IMSI IMSI IMSI IMSI
IMSI IMSI IMSI IMSI IMSIIMSI IMSI IMSI IMSI IMSI
ahhh melindam ahh duyarlar mı sesimizi dersin
Insallah bebegım duysunlar sesımızı
Merkezini arayıp sorsak mı:26:ne iş hem yazıyor hem yokdesek kafalarına kafalarına vursak
olur valla neden olmasın ki dimi ama
hemde sitesinde yazıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?