Nerdesin:84::84::84::84::84::84::84::84:
Yarın arayalım Ozaman ne duruyoru ki
İnşaallah olumlu sonuç alırsınız babasına en güzel hediye olur
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ınsallah eşıne en güzell babalar gunü hedıyeni verirsin
Canım taransferinhayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız...
inşlh eşine güzel hediye olur
inşallah inşallah dediğin gibi olur canım
hayırlı olsun transferin buraya hamileyim diye müjdeni verirsin inşallah
inşlhhh cnm sanada günaydıngünaydınlarrrrr umut ettğimiz şeyler bizi bulsun bu gün inş
cnm boşver ara sıra gir sende eşinde haklı stres olursun zannediyor aman arada kaçarsın burayainşlh güzel haberini alırız...
Maşalah cimcimene pastası da süper lmuş darısı senin evladına da yapmak nasip olsun...
E doğru o zaan sende dinlenirsin bi gece ertesi gün gelirsin eve özel araba olsa sıkıntı olmaz da taksiyle de zor adama yavaş desen olmaz derdin anlatamazsın en güzeli bi gece kalman olur dr. Dan da memnunsan ağustosta yola devam bebek göbişe gelene dekkk
Hayrılı olsun tedavin.....
Tedavin olumlu geçsin güzel haberini alllım inşlh
Inşlh eşine güzel hediye olur
deliiiiiiiiipastanı şimdi gördüm, kız nasıl beceriyorsunuz bunları ya maşallah pastane gibisiniz, kız cimcimeyide gördüm maşallah... Biz ne pasta yapabilelim ne çocuk
canim ellerine sağlık pasta supeeeeeeerrrrr,ben kek bile yapamam da)))ha yaparım ama pastanelere üzülüyorum sen alma ben almayın nasıl kazanacaklar yazık arap isliyom ışte ))
sana da yigenin gibi tatlı cocuklar versin allahim.allah ayaklarını taşa degdirmesin
olsun kardeşin yapsada sende öğreniyorsun zamanı gelince kendi içinde yaparsın meleklerine inşlhdeliiiiiiiiiBİZDE ÖĞRENECEĞİZ HEM PASTAYA YAPMAYI HEMDE BEBEK YAPMAYI
kızlar teşekür ederimmm pastayı kız kardeşim yaptı ben sadece süslemesini yaptımm
ne olsun be güzelim spermleri bulduk yıllar sonra şimdide bize yamuk yapıyor morfolojisi bozukmuş...:26::26:nasılsın balım nasıl gidiyor
insallah canim ya.olurmu ki boyle agri.dun gecede peceteyle sildigimde seffaf akintinin icinde kahverengu bir leke vardi agrida ondan sinra basladi ama bidaha akinti olmadi
Amin teşekkür ederim.
Evet Ilaclara başladım bugün.
Istanbul tüp bebek merkezi dr.aret kamarla basladik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çokkkkkkuzun bit yoldan zor aşamalardan geçerek geldiniz beklemek elbette zor ama arkana bir bak neler başardınız ben inanıyorum bunuda başaracaksınızz bizmde morfoloji sorunumuz var ama her şeyi bıraktık biz doğal olursa olur olmassa allah büyükne olsun be güzelim spermleri bulduk yıllar sonra şimdide bize yamuk yapıyor morfolojisi bozukmuş...:26::26:
Eşim onun için tedavi görüyor bende bekliyorum şubattan beri tüp bebek yapıcam diye günleri geçiriyorum bekliyorum o güzel günleri ..sen nasılsın cnm doğal yolla denemeye devam dimi ..
olsun kardeşin yapsada sende öğreniyorsun zamanı gelince kendi içinde yaparsın meleklerine inşlh
cnm sıkılıyor ya için için düşünüyorum
yaşadıgım süreci unutmadım kız ben daha
aklımdan hep konuşulanlar düşündüklerim yaşadıklarım geçip geçip duruyor
hep o güne dönüyorum niyeyse ya atamadım üstümden
kimseye belli etmiyorum ama içim aklım hep o anda:26:
evet cokkkk uzun yolalrdan geldim haklısın ama inan ki hiç sperm yokken bu kadar kafam dolu değildi nasılsa yok deyip ağlayıp oturuyordum şimdi çıktı ne nasıl ne zaman herşey kafamda herdaim..canım çokkkkkkuzun bit yoldan zor aşamalardan geçerek geldiniz beklemek elbette zor ama arkana bir bak neler başardınız ben inanıyorum bunuda başaracaksınızz bizmde morfoloji sorunumuz var ama her şeyi bıraktık biz doğal olursa olur olmassa allah büyük
sanada günaydın woww bu fıstık sensin galibaEki Görüntüle 1142464 günaydın şekerleriiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?