2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm sıkılıyor ya için için düşünüyorum
yaşadıgım süreci unutmadım kız ben daha
aklımdan hep konuşulanlar düşündüklerim yaşadıklarım geçip geçip duruyor
hep o güne dönüyorum niyeyse ya atamadım üstümden
kimseye belli etmiyorum ama içim aklım hep o anda:26:

İnşaallah olumlu sonuç alırsınız babasına en güzel hediye olur

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ınsallah eşıne en güzell babalar gunü hedıyeni verirsin

Canım taransferinhayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız...

inşlh eşine güzel hediye olur

inşallah inşallah dediğin gibi olur canım
hayırlı olsun transferin buraya hamileyim diye müjdeni verirsin inşallah

Tesekkurler arkadaslar,yol arkadaslarim bu sefer hic kimseye soylemedim,sadece ben ve kocam...o yuzden burda paylasmak umut ve uzuntuyu,iyi geliyor..insallah hicbirimizin kucagi bos kalmaz,tombislerimz gelir bu yil

herkese günaydınlar.....
güzel günler görmek ümidiyle...:119::119::119:

günaydınlarrrrr umut ettğimiz şeyler bizi bulsun bu gün inş

pastanı şimdi gördüm, kız nasıl beceriyorsunuz bunları ya maşallah pastane gibisiniz, kız cimcimeyide gördüm maşallah... Biz ne pasta yapabilelim ne çocuk
deliiiiiiiiiBİZDE ÖĞRENECEĞİZ HEM PASTAYA YAPMAYI HEMDE BEBEK YAPMAYI

kızlar teşekür ederimmm pastayı kız kardeşim yaptı ben sadece süslemesini yaptımm

Son düzenleme:
deliiiiiiiiiBİZDE ÖĞRENECEĞİZ HEM PASTAYA YAPMAYI HEMDE BEBEK YAPMAYI

kızlar teşekür ederimmm pastayı kız kardeşim yaptı ben sadece süslemesini yaptımm
olsun kardeşin yapsada sende öğreniyorsun zamanı gelince kendi içinde yaparsın meleklerine inşlh

nasılsın balım nasıl gidiyor
ne olsun be güzelim spermleri bulduk yıllar sonra şimdide bize yamuk yapıyor morfolojisi bozukmuş...:26::26:
eşim onun için tedavi görüyor bende bekliyorum şubattan beri tüp bebek yapıcam diye günleri geçiriyorum bekliyorum o güzel günleri ..sen nasılsın cnm doğal yolla denemeye devam dimi ..

insallah canim ya.olurmu ki boyle agri.dun gecede peceteyle sildigimde seffaf akintinin icinde kahverengu bir leke vardi agrida ondan sinra basladi ama bidaha akinti olmadi

Canım sen istersen doktorunu bir ara tarif et bakalım ne diyecek

Amin teşekkür ederim.
Evet Ilaclara başladım bugün.
Istanbul tüp bebek merkezi dr.aret kamarla basladik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım, bir çok arkadaştan duyuyorum buraya giden epey var sayfamızda

canım çokkkkkkuzun bit yoldan zor aşamalardan geçerek geldiniz beklemek elbette zor ama arkana bir bak neler başardınız ben inanıyorum bunuda başaracaksınızz bizmde morfoloji sorunumuz var ama her şeyi bıraktık biz doğal olursa olur olmassa allah büyük

Bu gün nasılsın canım
parsen ve hatibulut hiç buralara gelmediler hayırdır?

evet cokkkk uzun yolalrdan geldim haklısın ama inan ki hiç sperm yokken bu kadar kafam dolu değildi nasılsa yok deyip ağlayıp oturuyordum şimdi çıktı ne nasıl ne zaman herşey kafamda herdaim..
evet geldiğim yerleri düşününce rabbime gece gündüz şükretsem yetmez inşlh bu günleride geçip evladıma kavuşacağım günleri göreceğim kaderde varsa..en iyisi cnm kafana takmadan belki bi ay sana süpriz yapar bebeğin ayyy ne güzel olur dualarımdasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…