2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

RABBİM ÇOK BÜYÜKKK YETERKİ OL DESİNNN VE BEN İNANIYORUMMM OLCAK ANNE OLACAKSIN YAAAAA BİR SÜPİZ OLSA NE HOŞ OLUR YAA

Kızlar kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastanede olcaz bakalım çok heyecanlıyım doktorum neler diyecek merak ediyorum

Kızlar kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastanede olcaz bakalım çok heyecanlıyım doktorum neler diyecek merak ediyorum

Ay hadi hayırlısı bence çok güzel değerlerle bizi müjdeleyeceksin

bolll +lı değerlerin çıksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ayyyy yok kız utandırma beni, canım sen derslere giriyordun ihahiyat okuyordun değil mi?
utanma güzel olmak utanılacak bişey değil
imam hatip lisesinde okuyorum cnm bugün son arapça sınavım var :18::18: bunuda atlatayım bende tatile giricem

Ah ne güzel Arapçada biliyorsun, peki Arapçayı okumayı değil de Türkçe anlamını da biliyor musun?

Ah ne güzel Arapçada biliyorsun, peki Arapçayı okumayı değil de Türkçe anlamını da biliyor musun?
ben kuran biliyorum yani arapça okumayı
şimdide anlamını türkçesini öğreniyorum az az küçük yazıları çözebiliyorum
başka bi dil bilmek çok güzel bişey
ders için ingilizcede öğrendim azda olsa biraz ondan biraz bundan biliyorum
bu yaştan sonraa iki dil öğrenmeye çalışıyorum

Ohhh maşallah canım, bende arapça okumayı çok öğrenmek istiyorum yakın bir zamanda yapacağım inşallah

Merhaba kızlarrrrrrrrrr herkese kolay gelsin

Kolay gelsin canım seherden bir haber yok merak ediyorum kızı, kanaması devam ediyor mu acaba? Hatibulutta girmedi dün bu gün onu da merak ediyorum.

günaydın kızlar nasılsınız sizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya

Tesekkurler arkadaslar,yol arkadaslarim bu sefer hic kimseye soylemedim,sadece ben ve kocam...o yuzden burda paylasmak umut ve uzuntuyu,iyi geliyor..insallah hicbirimizin kucagi bos kalmaz,tombislerimz gelir bu yil
inşaallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…