evet cokkkk uzun yolalrdan geldim haklısın ama inan ki hiç sperm yokken bu kadar kafam dolu değildi nasılsa yok deyip ağlayıp oturuyordum şimdi çıktı ne nasıl ne zaman herşey kafamda herdaim..
evet geldiğim yerleri düşününce rabbime gece gündüz şükretsem yetmez inşlh bu günleride geçip evladıma kavuşacağım günleri göreceğim kaderde varsa..en iyisi cnm kafana takmadan belki bi ay sana süpriz yapar bebeğin ayyy ne güzel olur dualarımdasın cnm
RABBİM ÇOK BÜYÜKKK YETERKİ OL DESİNNN VE BEN İNANIYORUMMM OLCAK ANNE OLACAKSINYAAAAA BİR SÜPİZ OLSA NE HOŞ OLUR YAA
seni seniiii yakıyorsun ortalığı
Kızlar kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastanede olcaz bakalım çok heyecanlıyım doktorum neler diyecek merak ediyorum
Ay hadi hayırlısı bence çok güzel değerlerle bizi müjdeleyeceksin
bolll +lı değerlerin çıksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhKızlar kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastanede olcaz bakalım çok heyecanlıyım doktorum neler diyecek merak ediyorum
utanma güzel olmak utanılacak bişey değilAyyyy yok kız utandırma beni, canım sen derslere giriyordun ihahiyat okuyordun değil mi?
kızlar kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastanede olcaz bakalım çok heyecanlıyım doktorum neler diyecek merak ediyorum
inşlh seninde süprizin sana en kısA zamanda gelicek
bolll +lı değerlerin çıksın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
utanma güzel olmak utanılacak bişey değil
imam hatip lisesinde okuyorum cnm bugün son arapça sınavım var :18::18: bunuda atlatayım bende tatile giricem
ben kuran biliyorum yani arapça okumayıAh ne güzel Arapçada biliyorsun, peki Arapçayı okumayı değil de Türkçe anlamını da biliyor musun?
ben kuran biliyorum yani arapça okumayı
şimdide anlamını türkçesini öğreniyorum az az küçük yazıları çözebiliyorum
başka bi dil bilmek çok güzel bişey
ders için ingilizcede öğrendim azda olsa biraz ondan biraz bundan biliyorum
bu yaştan sonraa iki dil öğrenmeye çalışıyorum
sağol yaparsın cnm çok zor değil iste yeterOhhh maşallah canım, bende arapça okumayı çok öğrenmek istiyorum yakın bir zamanda yapacağım inşallah
sanada günaydın cnm sana da iş yerinde kolay gelsinMerhaba kızlarrrrrrrrrr herkese kolay gelsin
Merhaba kızlarrrrrrrrrr herkese kolay gelsin
inşaallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınTesekkurler arkadaslar,yol arkadaslarimbu sefer hic kimseye soylemedim,sadece ben ve kocam...o yuzden burda paylasmak umut ve uzuntuyu,iyi geliyor..insallah hicbirimizin kucagi bos kalmaz,tombislerimz gelir bu yil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?