Canım haklsın ama sinir ve stres sana iyi gelmez hamilesin sonuçta bebeğini düşün gelecek güzel günleri düşün görmezden gel boşver hem eşin arada kalıyordur onu düşün bence hiç bisey sizin mutluluğunuzu bozmamaligünaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
günaydın şekerim nasılsın :))herkese günaydınlar.....
güzel günler görmek ümidiyle...:119::119::119:
Canım haklsın ama sinir ve stres sana iyi gelmez hamilesin sonuçta bebeğini düşün gelecek güzel günleri düşün görmezden gel boşver hem eşin arada kalıyordur onu düşün bence hiç bisey sizin mutluluğunuzu bozmamali
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
çok tebrik ederim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de göstersinKızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
utanma güzel olmak utanılacak bişey değil
imam hatip lisesinde okuyorum cnm bugün son arapça sınavım var :18::18: bunuda atlatayım bende tatile giricem
Canım senı cok ıyı anlıyorum cunku bende aynısı olmasada benzer sorunları zamanında cok yasadım 9 senelık evlıyım tam 8 sene sustum ama sonra aynen senın gıbı snırlı oldugum bı gun agzımı bı actım kımse susturamadı sımdı kayın valıdem ,kayınbabam ve hatta kocam gözumun ıcıne bakıyor cok ıyı yapmısın sakın uzulme herkes hak ettıgını yasdargünaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
aynen tatlım gobusunde ki güzellik için değmez üzülmeye hayat sana güzel şuanbiliyorum ama bırakmıyorlarki rahat rahat bu günleri yaşim.bulantılar başlamadan en güzel zamanlarım bunlar sonuçta dimihamdolsunki eşim yanımda ..dediğin gibi bi süre kafamı dinlesem iyi olcak
günaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
Canım senı cok ıyı anlıyorum cunku bende aynısı olmasada benzer sorunları zamanında cok yasadım 9 senelık evlıyım tam 8 sene sustum ama sonra aynen senın gıbı snırlı oldugum bı gun agzımı bı actım kımse susturamadı sımdı kayın valıdem ,kayınbabam ve hatta kocam gözumun ıcıne bakıyor cok ıyı yapmısın sakın uzulme herkes hak ettıgını yasdar
Fıstık niye kendini bu kadar üzüyorsun ya boşver demedim mi ben sana ne gerek var böyle gerilmene onlarla konuşurken hiç tanımadığın biriylr yeni tanışmış gibi dinle hıhı de ve geç ya boşver
aynen tatlım gobusunde ki güzellik için değmez üzülmeye hayat sana güzel şuan
Valla hıc gıtmedım bıle kendısı geldı karı-koca caya sonra zaten bende kucuklugumu bılıp gıttım ama eskıden gıdınce hemen ıs falan yapardım kendımı gostercem dıye telef olurdum sımdı mısafır gıbı oturuyorumkız ciddimisin.peki nasıl barıştınız sonra nasıl oldu aranız
Valla hıc gıtmedım bıle kendısı geldı karı-koca caya sonra zaten bende kucuklugumu bılıp gıttım ama eskıden gıdınce hemen ıs falan yapardım kendımı gostercem dıye telef olurdum sımdı mısafır gıbı oturuyorumher zaman seviye en ıyısı en azından kocan senı anlıyor benımkı daha yenı anlıyor
inşallah cnm inşallah
bunlar gelmezler bana ..daha öncede yaşadık kadın ayağına gitmemizi istiyor.bayramda giderim misafir gibi otururum dediğin gibi yaparım bende.boşu boşuna kendimizi heder ediyoruz.rabbim ne olur bebeğime bişey olmasın ya :26:
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
Kolay gelsin canım seherden bir haber yok merak ediyorum kızı, kanaması devam ediyor mu acaba? Hatibulutta girmedi dün bu gün onu da merak ediyorum.
sanada günaydın cnm sana da iş yerinde kolay gelsin
günaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?