2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım haklsın ama sinir ve stres sana iyi gelmez hamilesin sonuçta bebeğini düşün gelecek güzel günleri düşün görmezden gel boşver hem eşin arada kalıyordur onu düşün bence hiç bisey sizin mutluluğunuzu bozmamali

biliyorum ama bırakmıyorlarki rahat rahat bu günleri yaşim.bulantılar başlamadan en güzel zamanlarım bunlar sonuçta dimi hamdolsunki eşim yanımda ..dediğin gibi bi süre kafamı dinlesem iyi olcak

Canım senı cok ıyı anlıyorum cunku bende aynısı olmasada benzer sorunları zamanında cok yasadım 9 senelık evlıyım tam 8 sene sustum ama sonra aynen senın gıbı snırlı oldugum bı gun agzımı bı actım kımse susturamadı sımdı kayın valıdem ,kayınbabam ve hatta kocam gözumun ıcıne bakıyor cok ıyı yapmısın sakın uzulme herkes hak ettıgını yasdar

biliyorum ama bırakmıyorlarki rahat rahat bu günleri yaşim.bulantılar başlamadan en güzel zamanlarım bunlar sonuçta dimi hamdolsunki eşim yanımda ..dediğin gibi bi süre kafamı dinlesem iyi olcak
aynen tatlım gobusunde ki güzellik için değmez üzülmeye hayat sana güzel şuan

Fıstık niye kendini bu kadar üzüyorsun ya boşver demedim mi ben sana ne gerek var böyle gerilmene onlarla konuşurken hiç tanımadığın biriylr yeni tanışmış gibi dinle hıhı de ve geç ya boşver

kız ciddimisin.peki nasıl barıştınız sonra nasıl oldu aranız

kuzum nişanlılık bi sene 2 yılda evlilik neler duydum bi bilsen hiç ağzımı açmadım ama artık demekki nasıl dolduysam patladım.bide bu kadar yıprandık tüp bebekte onlar yüzünden bebeğime bişey olmasın diye aramasınlar sussunlar istedim ondan patladım.yoksa yapmazdım emin ol.ama daha iyi oldu bi süre kafamı dinlicem.

kız ciddimisin.peki nasıl barıştınız sonra nasıl oldu aranız
Valla hıc gıtmedım bıle kendısı geldı karı-koca caya sonra zaten bende kucuklugumu bılıp gıttım ama eskıden gıdınce hemen ıs falan yapardım kendımı gostercem dıye telef olurdum sımdı mısafır gıbı oturuyorum her zaman seviye en ıyısı en azından kocan senı anlıyor benımkı daha yenı anlıyor

bunlar gelmezler bana ..daha öncede yaşadık kadın ayağına gitmemizi istiyor.bayramda giderim misafir gibi otururum dediğin gibi yaparım bende.boşu boşuna kendimizi heder ediyoruz.rabbim ne olur bebeğime bişey olmasın ya :26:

ASLA VE ASLA BUNU AKILINA BILE GETIRME BEBISINE HICCC BIRSEY OLMAYACAK

Kolay gelsin canım seherden bir haber yok merak ediyorum kızı, kanaması devam ediyor mu acaba? Hatibulutta girmedi dün bu gün onu da merak ediyorum.

seher i bende çok merak ediyorum ya..

sanada günaydın cnm sana da iş yerinde kolay gelsin

saol bitanem allah razı olsun...

canım yaaa bu kadar olay büyümese iyiydi ama olan olmuş ne yapalım.
sende kendince haklısın tabi hamişssin bide hassas olman normal..neyse canını sıkıp sinirlenme eşin de bişey dememiş boşverrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…