2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
ahaha çok sevindim cnm Rabbim katkat artırsın, kucağına da almayı nasip etsin hayırlısıyla
Dumadumadan da haber bekliyoruz
Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu

Kızım ne gerek vardı böyle yapmana,aradiklarinda acma,konuşma dedik,rahatsızım halim yok sonra konuşuruz deyip kapayaydin.ne kadar kotude olsalar bağırıp çağırmak bizlere yakışmaz.neyse olmuş artık dediğin gibi bi süre varamazlar ama sende aklına takma düşünme,rahat ol.herşey düzelir sonra

ahaha çok sevindim cnm Rabbim katkat artırsın, kucağına da almayı nasip etsin hayırlısıyla
Dumadumadan da haber bekliyoruz
Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Amin canım cok sağol ya bende sonucu alınca ınanamadım dr persembe gunu gel dedı bakalım o gun yıne test yapcaz ınsallah sonuc hayırlısıyla cok ıyı cıkar

arkadaşlar mucizemi bekliyorsunuz alın size mucize 41 fetih suresi mucizelerin en güzeli
bir arkadaşımızın 4 yıl cocuğu olmamış okumuş 41. günü adet gününe geliyormuş ama adeti gelmemiş test yapmış hamile olduğunu ögrenmiş ve normal yollarla.
güzel bir abdest alıp 2 rekat namaz ardından 25 estağfrullah ardından günde 1 tane fetih okumuş 41. günü hamile
bende başladım işallh rabbimin de izniyle hepimizin
olsun.

rabbimden iste kimsenin bebeğine ve sana beddua etmesine fırsat verme bir açıdan güzel kendini rahatlatmışsın ama bir yandan başkalarının ahını alma bende sırf bu yüzden susuyorum güzel hayırlı bir yoldayız işllh rabbim utandırmasın başkalarını kırarak üzerek yola başlamayalım en güzeli susmak ve görmeden konuşmadan geçirmek günleri benden abla tavsiyesi yeni geldim aranıza cok olduysam affola.

Kız normaldim zaten ki demek tedaviye başlıyorsun hadi bakalım 2 ay ara vermiş gibi oldun değil mi veya 3 aymıydı?

Tabiki normalsn canım onu sormuyorum transfer sonrası bir zaman değişik hissediyorsun ya negatiften sonra onu sormak istemiştim. Bide on gün yatınca iş güç yığılıyor özellikle ütü olayı. Toparlanmak zaman alıyor canım.evet şimdi ben negatifimden sonra regl oldum sonra bir ay geçti yine regl oldum. Şimdide önümdeki reglle beraber tedaviye başlamak istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Bu arada hakan özörnekle görüştüm eurofertilin doktoru. Ve gördüm ki kendi doktoruödan farklı birşey söylemedi, yapılabilecek herşey yapılmış dedi. Sadece troidin 2,5 altında olması lazım dedi. Benimki 4 küsürlerde ama referans değerlerin içinde gözüküyor o kısmı biraz aklıma takıldı şimdi endokrinden rendevu alıp gidicem işte. Öyle tatlım bende ki havadisler.

Günaydın herkese
5. Gün; dün gece üşümekten ölüyodum yorgan kalın giysi vs yarım saat sonra yanaklar al al ateş içinde yanıyorum diye uyandım hasta olcam sandım ama çok şükür sabah her şey normale döndü.

herkese günaydın güzel hatunlar.nasılsınız.

günaaydıın canmm

herkese günaydınlar.....
güzel günler görmek ümidiyle...:119::119::119:

amin canm günaydıınnnn

günaydınlarrrrr umut ettğimiz şeyler bizi bulsun bu gün inş

maşallah fıstık ve pasta çook tatlı

uhuuuu bi fıstık bize günaydın demiş günaaydıın

ayy masallah canm ne güzel ya arapça bende okumasını biliyorum ama anlamını da anlamayı çok isterdim

Merhaba kızlarrrrrrrrrr herkese kolay gelsin

günayydın canmm sana da kolay gelsin

Ohhh maşallah canım, bende arapça okumayı çok öğrenmek istiyorum yakın bir zamanda yapacağım inşallah

öğrenirsin canm ya ben 3sene önce kadar öğrendim büyüdükten sonra da öğrenilebiliyomus yani

bosver canm sıkma canını kolay değil tedavi süreci sende patlama noktasını yaşamssın olur öle toparlanır sen sıkma hiç canını bebişini

Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda

oyy oyy maşallah Allahım kucagına da aldırsın sağlıkla inşallah canm

Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF

ohhh pespese hamiş haberleri aldık bugun ya ne güzel maşallah size canm Allahım daim etsin inşallah

süper bişe canmm yaa Allahım san da nasip etsin inşallaaahh

Yok yok canım ben hemen toparlandım sadece 2 gün etkisinde kalmıştım, ev işlerini de hemen toparladım ben çok becerikliyimdir hemen toparlarım her şeyi Endokrinden randevu almışsın iyi olmuş işte görüşürsün için daha ferah başlarsın veya önceden yapılması gereken bir şey varsa onu yaparsın öyle başlarsın sakın paldır küldür başlama her şeyi yoluna koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…