- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
ahaha çok sevindim cnmEvet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
Sağol canım bende daha aılemden baska kımseye soylemezken burada paylasıyorum herkes TEK YUREK oldugu ıcın sanırımMaşallah canim benim,allah tamamına erdirsin,ya ben çok mutlu oluyorum burda hamis haberi alınca.darısı bizlere insallah
günaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Amin canım cok sağolahaha çok sevindim cnmRabbim katkat artırsın, kucağına da almayı nasip etsin hayırlısıyla
Dumadumadan da haber bekliyoruz
Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu
Eki Görüntüle 1142464 günaydın şekerleriiim...
Merhaba kızlarrrrrrrrrr herkese kolay gelsin
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
Amiinnn canım inşallahtebriklerrr canımmmmmmmmmmmmmmmmm rabbım kucağınaa anlmayı nasip etsinn
kuzum nişanlılık bi sene 2 yılda evlilik neler duydum bi bilsen hiç ağzımı açmadım ama artık demekki nasıl dolduysam patladım.bide bu kadar yıprandık tüp bebekte onlar yüzünden bebeğime bişey olmasın diye aramasınlar sussunlar istedim ondan patladım.yoksa yapmazdım emin ol.ama daha iyi oldu bi süre kafamı dinlicem.
Kız normaldim zaten kidemek tedaviye başlıyorsun hadi bakalım 2 ay ara vermiş gibi oldun değil mi veya 3 aymıydı?
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
Günaydın fistik,Yaaaa ama ben telden resmi acamiyom.artık eve gidince bakarım;(((
herkese günaydın güzel hatunlar.nasılsınız.
herkese günaydınlar.....
güzel günler görmek ümidiyle...:119::119::119:
günaydınlarrrrr umut ettğimiz şeyler bizi bulsun bu gün inş
Eki Görüntüle 1142464 günaydın şekerleriiim...
ben kuran biliyorum yani arapça okumayı
şimdide anlamını türkçesini öğreniyorum az az küçük yazıları çözebiliyorum
başka bi dil bilmek çok güzel bişey
ders için ingilizcede öğrendim azda olsa biraz ondan biraz bundan biliyorum
bu yaştan sonraa iki dil öğrenmeye çalışıyorum
Merhaba kızlarrrrrrrrrr herkese kolay gelsin
Ohhh maşallah canım, bende arapça okumayı çok öğrenmek istiyorum yakın bir zamanda yapacağım inşallah
günaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
arkadaşlar mucizemi bekliyorsunuz alın size mucize 41 fetih suresi mucizelerin en güzeli
bir arkadaşımızın 4 yıl cocuğu olmamış okumuş 41. günü adet gününe geliyormuş ama adeti gelmemiş test yapmış hamile olduğunu ögrenmiş ve normal yollarla.
güzel bir abdest alıp 2 rekat namaz ardından 25 estağfrullah ardından günde 1 tane fetih okumuş 41. günü hamile
bende başladım işallh rabbimin de izniyle hepimizinolsun.
Tabiki normalsn canım onu sormuyorum transfer sonrası bir zaman değişik hissediyorsun ya negatiften sonra onu sormak istemiştim. Bide on gün yatınca iş güç yığılıyor özellikle ütü olayı. Toparlanmak zaman alıyor canım.evet şimdi ben negatifimden sonra regl oldum sonra bir ay geçti yine regl oldum. Şimdide önümdeki reglle beraber tedaviye başlamak istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa. Bu arada hakan özörnekle görüştüm eurofertilin doktoru. Ve gördüm ki kendi doktoruödan farklı birşey söylemedi, yapılabilecek herşey yapılmış dedi. Sadece troidin 2,5 altında olması lazım dedi. Benimki 4 küsürlerde ama referans değerlerin içinde gözüküyor o kısmı biraz aklıma takıldı şimdi endokrinden rendevu alıp gidicem işte. Öyle tatlım bende ki havadisler.
ayy çok güzel ya sen eşin ve Allahın size hediyesi bebeğimizhaziranın 10 u evlilik yıldönümümüz bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?