2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın

Canım bu gibi zamanlarda soğuk kanlı ol, tamam hatalarını söyleye bilirsin, kırıldığını belirte bilirsin ama bağırarak değil. Çünkü haklı durumdayken bu davranışlarınla haksız duruma düşersin. Olan olmuş artık tabi, herkes hata yapıyor bir daha dikkatli ol canım hiç bir zaman sana bir şey diyebilecekleri bir koz verme ellerine

Kızlar çook teşekkürler saolun inşallah kucağıma da alırım bebeğimi darısı isteyen herkese olsun inşallah dua edicem hep

kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın

seherimmm sakın canını sıkma yaaaa ınsallah değerlerin de düşüş olmayacak rabbim büyükkkk bol bol dua et.bende senın ıcın dua ediyorum ve edicem..hakkında hayırlısı olsun kuzucum..
eğer sağlıklı bi bebekse rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım, Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah senden geri almasın lütfen Allahım

çokk saol bırtanem ınsallah canmm darısı sızlere olsun ama böyle degl rahat saglıklı geze geze bır hamılelk gecırın böyle bırgun daha gectı dıye öyle sevınıyorm kııı

biliyorum ama patladım işte

Canım, Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah senden geri almasın lütfen Allahım

inşallah bırtanem tek duam o böyle korkutsun gecsın gıtsın tekrar kaybetmeyı dusunemıyorm her tuvaletmm kabus korku kanmam arttımı azaldımı korkusuyla gecıyor kızlar kocam dedı bu son olmuyor ıste olmazsa olmaz dedı bızde evlatlık alırız dedı

Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF

Kız gecenin 12 sinde hastaneler mi gittin Allah iyiliğini versin.
Neyse sonucun pozitif çok sevindim hadi bebeşine çok iyi bak canım

canım yaaa bu kadar olay büyümese iyiydi ama olan olmuş ne yapalım.
sende kendince haklısın tabi hamişssin bide hassas olman normal..neyse canını sıkıp sinirlenme eşin de bişey dememiş boşverrrrrrr

elam ya patladım birden

Olur hayatım olur siz sağlıklıyken her şey olur sizin bu 3. deneme değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…