2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın

canm benm sen hiç sıkma canını bozma moralini iyi bak bebiş(ler)ine sev onları ve bol bol dua et bizim de dualarımız seninle tatlm

Çok fıstığımdır ben

öleee

ne desen haklısın çok demiştin bana ama işte patladım birden nasıl söyledim onları kendime bende kızıyorum ama olan oldu bi süre görüşmesek iyi olacak sanırım

yok est haklısınız zaten bende farkındayım yaptığımı savunmuyorum ama öyle bişey olduki şeytan dürttü sanki pat pat pat kadında şok oldu bende:26:

bosver canm sıkma canını kolay değil tedavi süreci sende patlama noktasını yaşamssın olur öle toparlanır sen sıkma hiç canını bebişini

canım evet bebişi üzmeyelim bencede çocuk sinirle büyücek yazık

kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın

Canim benim dualarim seninle ve bebeginle arada aklıma gelince allahım ne olur bebeği seherle kalsin diye dua ediyorum.allah bu sefer yüzünü guldursun canim benim

ya şimdi duydum kanaman mı var senin noldu anlatsana bi

2gn önce bel agrısı dun bırden kanama ama ne kanama parcalar dusurdum hastanede bacagmdan akmıs o derece yanı gıttık kese etkılenmemıs dedı ama bende dedm yenı basladı bız hemen geldık dedm serum verdı 1 saat yattm benm zorumla pruloton vardı bende onu vurdudrm tekrar baktı ama canm cok acıdı dayanamdm yanı muayneye bıse demedı cuma tekrar gel dedı ıgne coraspırın kesldı progestan amp yazdı 50lk jelı bıraz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…