kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın
Çok fıstığımdır ben
Olur hayatım olur siz sağlıklıyken her şey olur sizin bu 3. deneme değil mi?
Kızım ne gerek vardı böyle yapmana,aradiklarinda acma,konuşma dedik,rahatsızım halim yok sonra konuşuruz deyip kapayaydin.ne kadar kotude olsalar bağırıp çağırmak bizlere yakışmaz.neyse olmuş artık dediğin gibi bi süre varamazlar ama sende aklına takma düşünme,rahat ol.herşey düzelir sonra
canm benm sen hiç sıkma canını bozma moralini iyi bak bebiş(ler)ine sev onları ve bol bol dua et bizim de dualarımız seninle tatlm
öleee
kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın
rabbimden iste kimsenin bebeğine ve sana beddua etmesine fırsat verme bir açıdan güzel kendini rahatlatmışsın ama bir yandan başkalarının ahını alma bende sırf bu yüzden susuyorum güzel hayırlı bir yoldayız işllh rabbim utandırmasın başkalarını kırarak üzerek yola başlamayalım en güzeli susmak ve görmeden konuşmadan geçirmek günleri benden abla tavsiyesi yeni geldim aranıza cok olduysam affola.
Dualarım seninle cnm benimm.rabbimin izniyle hiçbişiycik olmaz.
bosver canm sıkma canını kolay değil tedavi süreci sende patlama noktasını yaşamssın olur öle toparlanır sen sıkma hiç canını bebişini
inşallah özsenn bılıyorsun sen durumumu cokk korkuyorm çokkkkkk
inşallah özsenn bılıyorsun sen durumumu cokk korkuyorm çokkkkkk
HmmmmOoooo starlarla çalışıyorsun demek
kızz haticeeeeeeeeeesen nıye destek olmuyon banaaaaaaaa
Biliyorum cnm.. kan sonucu ne zaman belli olacak.
evet ama 6dusugm var benmmm
Hmmmmçok sıcak kanlı ve güler yüzlü bir doktor ismimizle hitap ediyor insallah ikinci seferde kavusurm bebegimee şu beklemek olmasaydı keşke :)
ya şimdi duydum kanaman mı var senin noldu anlatsana bi
Canim benim dualarim seninle ve bebeginle arada aklıma gelince allahım ne olur bebeği seherle kalsin diye dua ediyorum.allah bu sefer yüzünü guldursun canim benim
yok est haklısınız zaten bende farkındayım yaptığımı savunmuyorum ama öyle bişey olduki şeytan dürttü sanki pat pat pat kadında şok oldu bende:26:
Ne güzel değil mi samimi ve içten olmalari keşke her doktor böyle olsaBenimde doktorum ismimle hitap ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?