2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dua edicem sana.

bebecik nasıl yani iyimi çok üzüldüm ya rabbim ne olur bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana.lütfen dinlen ve yediklerinede dikkat et.neden böyle olmuşki :26:

çokk saol bırtanem ınsallah canmm darısı sızlere olsun ama böyle degl rahat saglıklı geze geze bır hamılelk gecırın böyle bırgun daha gectı dıye öyle sevınıyorm kııı

canımm amin inşallah..
rabbime emanet olun kalbim senınlee unutma..
umarımm en kısa zamanda geçer

elam ya patladım birden

olsun kuzucum ya belkı de boylesı ıyı oldu

bebecik nasıl yani iyimi çok üzüldüm ya rabbim ne olur bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana.lütfen dinlen ve yediklerinede dikkat et.neden böyle olmuşki :26:

benm hep bu haftalarda böyle kanama oluyo 5idustu 1yasadı oda erken dogm oldu ınsallah bubenı bırakmaz doktor bırsey dıyemıyor neden yok yani

evet cnm, ben de okudum, Fatih Sultan Mehmed İstanbulu Fetih suresini okuduktan sonra fethetmiş, kuzenim üniversiteyi fetih suresini okuduktan sonra kazandı ve atandı. Önce uğraşacaksın, Sonra Allah'dan isteyeceksin, Rabbim hayırlıysa veriyor inşallah

evet öyle olmuş diyelim.senin nasıl gidiyo kuzucum

Kendi halimde evde pıtı pıtı dolaşıyorum :) dün günlerdir yediğim ve alıştığım iğneyi sağolsun becerikli bi hemşire resmen sapladı sabaha kadar ağrı acı çektim zaten "aa iki ampul nası olcak ayrı ayrı mı" falan diyince benim kaçmam lazımdı ordan ama işte kısmet.
Gece bi ateş bastı bi çok üşüdüm hasta oluyorum sandım ama çok şükür olmadı.
Öyle böyle 5. güne geldik yavrum.

benm hep bu haftalarda böyle kanama oluyo 5idustu 1yasadı oda erken dogm oldu ınsallah bubenı bırakmaz doktor bırsey dıyemıyor neden yok yani

o zaman bolca duaya sarılıyoruz elini göbişinde gezdir ya mübdi de.ya varis çek tesbih çek dualar et gerekirse ağlayarak dua et.adını söyle bana direk adınla dua edicem bundan sonra arkadaşım.sen sakin ol yeter tamammı

Slm kızlar nasılsınız, herkes iyidir inşallah

genetik test yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak :26: şu testleri illa tüp bebek doktorumu yamak zorunda, herhangi bi kadın doğumcu yazarsa kabul eder mi genetik bölümü, malum ben hastanede çalışıyorum burdaki doktora yazdırmak istiyorum ne istiyolarsa, bilgisi olan varmı

kız acıdımı dikkat et kendine tamammı çok dolaşma çokda yatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…