Ne biliyorsun ki bunun da düşeceğini, Allah bilir bunu sakın sen karar verme ve düşünme böyle bir şey olacak diye.
2gn önce bel agrısı dun bırden kanama ama ne kanama parcalar dusurdum hastanede bacagmdan akmıs o derece yanı gıttık kese etkılenmemıs dedı ama bende dedm yenı basladı bız hemen geldık dedm serum verdı 1 saat yattm benm zorumla pruloton vardı bende onu vurdudrm tekrar baktı ama canm cok acıdı dayanamdm yanı muayneye bıse demedı cuma tekrar gel dedı ıgne coraspırın kesldı progestan amp yazdı 50lk jelı bıraz dedı
2gn önce bel agrısı dun bırden kanama ama ne kanama parcalar dusurdum hastanede bacagmdan akmıs o derece yanı gıttık kese etkılenmemıs dedı ama bende dedm yenı basladı bız hemen geldık dedm serum verdı 1 saat yattm benm zorumla pruloton vardı bende onu vurdudrm tekrar baktı ama canm cok acıdı dayanamdm yanı muayneye bıse demedı cuma tekrar gel dedı ıgne coraspırın kesldı progestan amp yazdı 50lk jelı bıraz dedı
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dua edicem sana.
Şeytan değil de işte hormonlar dürtmüş. Düşünmemeye çalış beybi.
çokk saol bırtanem ınsallah canmm darısı sızlere olsun ama böyle degl rahat saglıklı geze geze bır hamılelk gecırın böyle bırgun daha gectı dıye öyle sevınıyorm kııı
elam ya patladım birden
bebecik nasıl yani iyimi çok üzüldüm yarabbim ne olur bir daha aynı şeyleri yaşatmasın sana.lütfen dinlen ve yediklerinede dikkat et.neden böyle olmuşki :26:
evet cnm, ben de okudum, Fatih Sultan Mehmed İstanbulu Fetih suresini okuduktan sonra fethetmiş, kuzenim üniversiteyi fetih suresini okuduktan sonra kazandı ve atandı. Önce uğraşacaksın, Sonra Allah'dan isteyeceksin, Rabbim hayırlıysa veriyor inşallaharkadaşlar mucizemi bekliyorsunuz alın size mucize 41 fetih suresi mucizelerin en güzeli
bir arkadaşımızın 4 yıl cocuğu olmamış okumuş 41. günü adet gününe geliyormuş ama adeti gelmemiş test yapmış hamile olduğunu ögrenmiş ve normal yollarla.
güzel bir abdest alıp 2 rekat namaz ardından 25 estağfrullah ardından günde 1 tane fetih okumuş 41. günü hamile
bende başladım işallh rabbimin de izniyle hepimizinolsun.
canımm amin inşallah..
rabbime emanet olun kalbim senınlee unutma..
umarımm en kısa zamanda geçer
olsun kuzucum ya belkı de boylesı ıyı oldu
İnşallah Allah yar ve yardımcın olsun cnm bnm, Hayırlısıyla nasip etsinbenm hep bu haftalarda böyle kanama oluyo 5idustu 1yasadı oda erken dogm oldu ınsallah bubenı bırakmaz doktor bırsey dıyemıyor neden yok yani
olsun kuzucum ya belkı de boylesı ıyı oldu
evet öyle olmuş diyelim.senin nasıl gidiyo kuzucum
benm hep bu haftalarda böyle kanama oluyo 5idustu 1yasadı oda erken dogm oldu ınsallah bubenı bırakmaz doktor bırsey dıyemıyor neden yok yani
bi süre görüşmemek bana iyi gelecek orası kesin
inşallah elam cok saolll
bi süre görüşmemek bana iyi gelecek orası kesin
Kendi halimde evde pıtı pıtı dolaşıyorum :) dün günlerdir yediğim ve alıştığım iğneyi sağolsun becerikli bi hemşire resmen sapladı sabaha kadar ağrı acı çektim zaten "aa iki ampul nası olcak ayrı ayrı mı" falan diyince benim kaçmam lazımdı ordan ama işte kısmet.
Gece bi ateş bastı bi çok üşüdüm hasta oluyorum sandım ama çok şükür olmadı.
Öyle böyle 5. güne geldik yavrum.
hayırlı olsunöyle olunca kıymetli oluyosun
canooooooooo sendemi gebesin yoksa dünyadan haberimiz yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?