kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın
Slm kızlar nasılsınız, herkes iyidir inşallah
genetik test yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak :26: şu testleri illa tüp bebek doktorumu yamak zorunda, herhangi bi kadın doğumcu yazarsa kabul eder mi genetik bölümü, malum ben hastanede çalışıyorum burdaki doktora yazdırmak istiyorum ne istiyolarsa, bilgisi olan varmı
genetik test yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak :26: şu testleri illa tüp bebek doktorumu yamak zorunda, herhangi bi kadın doğumcu yazarsa kabul eder mi genetik bölümü, malum ben hastanede çalışıyorum burdaki doktora yazdırmak istiyorum ne istiyolarsa, bilgisi olan varmı
kızacıdımı dikkat et kendine tamammı çok dolaşma çokda yatma
yazamıyorum nette sorun var ama sizi çok merak ediyorum :) 1 saattir açmaya çalışıyordum tam vazgeçtim okula gidecem açıldı :) öpüldünüz sekerler :)
canım ben başka yerde yaptırdım :) drum burda 3-5 bin tutar dedi beni devletteki bir arkadasına yönlendirdi devlette yapıldı :) para ödemedim :) 1 ayda falan çıkıyor :) bence de devlete git dra yazdır :)
kolay gelsin canım :)
haticim naptın canım keseyi gördünmü cuma günü
İnşallah Allah yar ve yardımcın olsun cnm bnm, Hayırlısıyla nasip etsin
alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıyoruz rabbım herşeyin hayırlısını versın arkadaşım..
aman yeter ki sen iyi ol canımmm boşver gitsin
cANIM benım iyi düşün iyi şeyler olsun.. duam senınle.. rabbım yardımcın olsun.. morelını bozma daha çok etkılenır bebeğin.. korkma inş bişey olmaz. yat dınlen canım.. kan uyuşmazlığı varmı sizde canım hanı odamı etkıler acaba gerçi bakılmıştır da ona..
Çok acıdı valla bu kez. Tamam canım evin içinde dolanıyom biraz bi de iğneye gidip geliyorum.
evet ama 6dusugm var benmmm
Çok acıdı valla bu kez. Tamam canım evin içinde dolanıyom biraz bi de iğneye gidip geliyorum.
Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
evettttt çok şükürcanooooooooo sendemi gebesin yoksa dünyadan haberimiz yok ya
inşallah neolur dualarınızı esırgemeynnn
Dualarım seninle cnm benimm.rabbimin izniyle hiçbişiycik olmaz.
evettttt çok şükür
beraber doğurcaz kısmetse
ne ıgne vuruluyon canmm
evettttt çok şükür
beraber doğurcaz kısmetse
Normal progestan canım 2 ampul ama dün hemşire yaparken bayaa ağrıdı sabaha kadar da belimden bacağıma kadar ağrıdı.
Bu arada benim teyzemin de 5-6 kez düşük oldu şimdi 3 kızı var umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?