2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum bu boşluk çok normal ama zamanla herseyi unutup yeni tedaviye odaklanmaya basliyorsun inşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü guldursun
Bu gün nasılsın canım
parsen ve hatibulut hiç buralara gelmediler hayırdır?
Parsen uzun süredir yokhaticede dün amayanin topigindeydi
Kuzum sen sadece bebisini düşün gerisini 9 ay çöpe at nasılsa torun olunca insafa gelirler hamisliliginin tadını çıkar
Seremcem;35576400]Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda[/QUOTE]

Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
canlarim gözünüzaydın Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın

Bitanem dualarim sizinle inanıyorum bu sefer bebisin 9 ay seninle kalacak

Bitanem dualarim sizinle inanıyorum bu sefer bebisin 9 ay seninle kalacak[/QUOTE]

inşşş içine dogmustur kızzzzzzzzzzz

saoll canmm ıkı dozz bırdenmı vuruluyon sen sorma ya benmde sagıma yatamıyom daha bır tanede ben dıfer gebelmde4ay vuruldum bu ıgneden hergun hesap et kıçta yer kalmamıstı

Evet 2 tane opudan beri vuruluyorum. Aslında alıştıydım ben ağrısına falan ama dünkü hemşire çok beceriksizdi çok acıttı uzun sürdü yapması ben de kastım kendimi sanırım sabaha kadar çok iyi andım kendisini ama :)
İnşallah tehliken geçer de ağrısına acısına dayanıcaz artık.

öylee tabıı kız bnm koca vuruyoo bn neyapm sövemmde

Canım tıpta hastanın seçim özgürlüğü var her türlü tetkiki istediğin yerde yaptıra bilirsin. İlle tüp bebek doktorunun hastanesi yapacak diye bir seçim olamaz

Canım öyle olduğunu biliyorum zaten ama benim demek istediğim bi kadın doğumcu yazsa genetik doktoru kabul edermi

bitanem minnacık bişey gördük bu perşembe yine gidicez inşallah bişeyler görürüm yine sen nasılsın.bu arada kalp atışını ne zaman duydun sen

canım ben 30 ocakta test günümdü sonucu öğrendim 15 gün sonra duydum kalp atışlarını

Kızlaaaarrrr cevap bekliyorum
Canım ben izmirde ege Ünv genetik bölümünde yaptirmistim 1 ay sonra sonuç çıkmıştı 1.denemem orda olmuştu tüp bebek bölümü oraya göndermişti

Bitanem dualarim sizinle inanıyorum bu sefer bebisin 9 ay seninle kalacak

inşşş içine dogmustur kızzzzzzzzzzz[/QUOTE]

Kuzum hep aklımda ve dualarimdasin o bebis o gobuste kalacak

Aminnn cnm inşallah, Kucağımıza almayı da nasip etsin bebeklerimizi kalp dedin duygusallaştım gene aklıma kaynanan geldi şuan ve geçti :86:

kız işyerinde bi kadın var ona anlatıyorum herşeyi.bugün dedim böyle böyle oldu baya bağırdım dedim.normalde yanlış yapmışsın derdi ama bana dediki iyi yapmışsın bırak boşver arama gitme çoktan haketti bunu o dedi bende hamdolsun daha iyiyim.

en iyi tarafı ne biliyo musun, eşinin sana haklısın demesi, nekadar haklı olsam da "o anne saygı duyacaksın", "yaşlı o alttan alacaksın" diyen bir kocam var

Çok da takılma bence, gör bak nasıl kıymetli olacaksın. Aslında en başından beri böyle yapmaydın, benim bildiğim kadarıyla bile söyledikleri yenir yutulur şeyler değil, rahatına bak oohhh

Çok da takılma bence, gör bak nasıl kıymetli olacaksın. Aslında en başından beri böyle yapmaydın, benim bildiğim kadarıyla bile söyledikleri yenir yutulur şeyler değil, rahatına bak oohhh

valla ya en güzeli kafam rahat hamdolsun eşimde destek.biz bi dünya para veriyoruz bebek için ve parayıda geçtim manevi yıpranıyoruz kolay şeyler değil bunlar ya.kimse anlamaz bizi bizden başka...en güzeli boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…