- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Kuzum bu boşluk çok normal ama zamanla herseyi unutup yeni tedaviye odaklanmaya basliyorsun inşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü guldursuncnm sıkılıyor ya için için düşünüyorum
yaşadıgım süreci unutmadım kız ben daha
aklımdan hep konuşulanlar düşündüklerim yaşadıklarım geçip geçip duruyor
hep o güne dönüyorum niyeyse ya atamadım üstümden
kimseye belli etmiyorum ama içim aklım hep o anda:26:
Parsen uzun süredir yokBu gün nasılsın canım
parsen ve hatibulut hiç buralara gelmediler hayırdır?
Kuzumgünaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
kızlar kanamam malesef devam edıyo bugun eşim eve hemsıre getırdı kanı aldı gıttı kadın 2gune bır kana baklıacak neolur degerlerım dusmesn dua edın
Kuzum bu boşluk çok normal ama zamanla herseyi unutup yeni tedaviye odaklanmaya basliyorsun inşallah bu sefer Rabbim yüzümüzü guldursun
Parsen uzun süredir yokhaticede dün amayanin topigindeydi
Kuzumsen sadece bebisini düşün gerisini 9 ay çöpe at nasılsa torun olunca insafa gelirler hamisliliginin tadını çıkar
Seremcem;35576400]Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
saoll canmm ıkı dozz bırdenmı vuruluyon sen sorma ya benmde sagıma yatamıyom daha bır tanede ben dıfer gebelmde4ay vuruldum bu ıgneden hergun hesap et kıçta yer kalmamıstı
Evet 2 tane opudan beri vuruluyorum. Aslında alıştıydım ben ağrısına falan ama dünkü hemşire çok beceriksizdi çok acıttı uzun sürdü yapması ben de kastım kendimi sanırım sabaha kadar çok iyi andım kendisini ama :)
İnşallah tehliken geçer de ağrısına acısına dayanıcaz artık.
Canım tıpta hastanın seçim özgürlüğü var her türlü tetkiki istediğin yerde yaptıra bilirsin. İlle tüp bebek doktorunun hastanesi yapacak diye bir seçim olamaz
yok cnm öğreneli 4 gün oldu, evvelallah pazartesi gel bakalım dedi :86:hay maşallah ya rabbime hamdolsun.keseni gördünmü kız berabermi doğurcaz inşallah
gelince hemen gözlerim seni arıyor hakkımı yeme :78:Sen ne zaman geldin bak bana haber vermiyor
bitanem minnacık bişey gördük bu perşembe yine gidicez inşallah bişeyler görürüm yine sen nasılsın.bu arada kalp atışını ne zaman duydun sen
Canım ben izmirde ege Ünv genetik bölümünde yaptirmistim 1 ay sonra sonuç çıkmıştı 1.denemem orda olmuştu tüp bebek bölümü oraya göndermiştiKızlaaaarrrr cevap bekliyorum
canlarim gözünüzaydın Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
Bitanem dualarim sizinle inanıyorum bu sefer bebisin 9 ay seninle kalacak
canım ben 30 ocakta test günümdü sonucu öğrendim 15 gün sonra duydum kalp atışlarını
Canım öyle olduğunu biliyorum zaten ama benim demek istediğim bi kadın doğumcu yazsa genetik doktoru kabul edermi
Kuzumsen sadece bebisini düşün gerisini 9 ay çöpe at nasılsa torun olunca insafa gelirler hamisliliginin tadını çıkar
Canim Bence direk genetik bölümüne git onlar zaten istenileni biliyor
yok cnm öğreneli 4 gün oldu, evvelallah pazartesi gel bakalım dedi :86:
canım ben 30 ocakta test günümdü sonucu öğrendim 15 gün sonra duydum kalp atışlarını
Aminnn cnm inşallah,tipe bak yahayırlı uğurlu olsun rabbim keseye kalp atışlarına nasip etsin
Aminnn cnm inşallah, Kucağımıza almayı da nasip etsin bebeklerimizikalp dedin duygusallaştım gene aklıma kaynanan geldi şuan ve geçti :86:
en iyi tarafı ne biliyo musun, eşinin sana haklısın demesi, nekadar haklı olsam da "o anne saygı duyacaksın", "yaşlı o alttan alacaksın" diyen bir kocam varkız işyerinde bi kadın var ona anlatıyorum herşeyi.bugün dedim böyle böyle oldu baya bağırdım dedim.normalde yanlış yapmışsın derdi ama bana dediki iyi yapmışsın bırak boşver arama gitme çoktan haketti bunu o dedibende hamdolsun daha iyiyim.
kız işyerinde bi kadın var ona anlatıyorum herşeyi.bugün dedim böyle böyle oldu baya bağırdım dedim.normalde yanlış yapmışsın derdi ama bana dediki iyi yapmışsın bırak boşver arama gitme çoktan haketti bunu o dedibende hamdolsun daha iyiyim.
Çok da takılma bence, gör bak nasıl kıymetli olacaksın. Aslında en başından beri böyle yapmaydın, benim bildiğim kadarıyla bile söyledikleri yenir yutulur şeyler değil, rahatına bak oohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?