Yaa öyle kafama göre gitsem istermi ki doktor
Bir şansını dene derim kuzum
Canım öyle olduğunu biliyorum zaten ama benim demek istediğim bi kadın doğumcu yazsa genetik doktoru kabul edermi
gelince hemen gözlerim seni arıyor hakkımı yeme :78:
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
Inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız.
Sen ne zaman basliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız işyerinde bi kadın var ona anlatıyorum herşeyi.bugün dedim böyle böyle oldu baya bağırdım dedim.normalde yanlış yapmışsın derdi ama bana dediki iyi yapmışsın bırak boşver arama gitme çoktan haketti bunu o dedibende hamdolsun daha iyiyim.
ben iki ay sonra cnm once laprs ve hist. var yarin olacagim..
kadın doğumcu seni genetik bölüme sevk eder, orada yapılır genetik bölümü olan her hangi bir yerde yaptırırsın. Mesela biz üniversiteye genetik bölümüne gittik bunları bunları yaptırmak istiyoruz dedik yapıldı.
Bende öyle yapıyım diyorum ama iş yerinden de sürekli izin almak istemiyorum sonra, sorumlumun suratı beş karış oluyo yaaa
Bak bak bak kendine yandaş bulma çabasındaAslında sende pişman olmuşsun sanırsam
Canım yarın mı yapacaklar, hadi uğurlu olsun.
senden çok merak ediyorum sonucu desem.bu kadar negatiften sonra inşallah bu operasyonların faydasını görürsün cnm
ben arada eşim olduğu için üzgünüm ama asla pişman değilim bunu yapmasaydım bi gün pat diye bayılacaktım yoksa.
evett cnm benim.. simdi memorialdayim nur hanimi bekliyorum.. kafama takilan seyleri soracagim.. cok sagolll
Yarın her şey belli olacak mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?