2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende tüp benek yaptırdım 5. Gün embriyosuydu.
9.gün 112
11.gün 237
13.gün 650 çıktı.
10 gün sonra ultrasona randevu verdiler cok korkuyorum dış gebelik filan olur diye hiç rahat değilim.
Sürekli sol kasığımda batma oluyor sancı oluyor normalimi?

Transferden sonra ananas yedim kabak çekirdeği yedim.çorba ve fasulye yedim.
Balık ton balığı salam sucuk sosis ve maydanoz nane yasaktı sizde yemeyin.

Canım öyle olduğunu biliyorum zaten ama benim demek istediğim bi kadın doğumcu yazsa genetik doktoru kabul edermi

kadın doğumcu seni genetik bölüme sevk eder, orada yapılır genetik bölümü olan her hangi bir yerde yaptırırsın. Mesela biz üniversiteye genetik bölümüne gittik bunları bunları yaptırmak istiyoruz dedik yapıldı.

Bak bak bak kendine yandaş bulma çabasında Aslında sende pişman olmuşsun sanırsam

Son düzenleme:

Konuşucam birazdan kadın doğumcuyla bakalım neler söylicek, çok sağol arkadaşım...

Bak bak bak kendine yandaş bulma çabasında Aslında sende pişman olmuşsun sanırsam

ben arada eşim olduğu için üzgünüm ama asla pişman değilim bunu yapmasaydım bi gün pat diye bayılacaktım yoksa.

senden çok merak ediyorum sonucu desem .bu kadar negatiften sonra inşallah bu operasyonların faydasını görürsün cnm

:))) cnm bende cok merak ediyorum insallah hicbirsey cikmaz ama birsey cikarsada uzulmeyecegim en azindan bir yerinden yakaladim diyecegim sorunu..
korkuyorum aslinda kesi falan yapiliyormus.. insallah hersey yolunda gider.. cok sagol canim..

Kızlar bişeyi merak ediyorum şüphelerimde haklımıyım haksız mıyım bi yol gösterin bana:26:
Benim iki arkadaşım var biri iş yerinde, digeri başka bi şehirde 3 ümüzde aynı dönemlerde tüp bebek yaptırdık.
Onlar transfer sonrasında progestoren u kalçadan günde 2 defa ve göbekten başka bir iğne vurdurdular. ayrıca estrofermi ağız yoluyla aldılar. Bense sadece jel ve estroferm kullandım. 2 arkadaşımda şuan hamile maşallah
Acaba tedavi şekilleri de bunu etkiler mi... İnançlı bi insanım herşey yaradandan ötürü bilirim ama ihmalde olabilir mi uygulanana tedavi yanlış mı sizce

ben arada eşim olduğu için üzgünüm ama asla pişman değilim bunu yapmasaydım bi gün pat diye bayılacaktım yoksa.

Canım eşin tabiide çok önemli, sonuçta onun ailesi ne kadar haklı olsanız da üzülecektir. Bir daha kendine hakim ol ve kendini sıkıp susma arada sıkıntını yansıtırsan bir daha böyle patlamana gerek kalmaz. Aslında bizlerde ki hata susmak. O yüzden susmayacaksın hataları varsa söyleyeceksin, görüşmek istemiyorsan görüşmeyip belli edeceksin. Sonrası çok ağır oluyor çünkü

ben iki ay sonra cnm once laprs ve hist. var yarin olacagim..

ayy hadi canm inşallah kolaylıkla atlatırsın bi sıkıntı varsa da hemencik çözülür ve neden bulunmus olur ve ortadan kaklmış olur Allahım yardımcın olsun tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…