2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evett cnm benim.. simdi memorialdayim nur hanimi bekliyorum.. kafama takilan seyleri soracagim.. cok sagolll

aa benim hızına sabrına hayran olduğummm:))hayırlı olsun..inşallah su gibi geçecek operasyonların..yarın görüşemezsek şayet ameliyat sonrası totonun altına yastık koyup yatmayı unutma emi?içeriye verilen havayı mümkün mertebe karın boşluğunda tutmaya çalış..havanın verdiği ağrı dışında ağrın sızın olmayacak inşallahh canım benim..şimdiden gelmiş geçmiş olsunn çok öperimm çokk

Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda

Canım çok çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına aldıgını günleride göstersin inşallahhh...

İyi yapmışsın içimizde kaldıkça büyüyor bazı şeyler... Bu süreçte üzülme fazla stres yapma gerilme ama, gerekeni söylemişsin ne güzel darısı bana inşallahhh

Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF

Canım seni de tebrik ederim, inşallah güzel günler gör bebeğinle sağlık ve sıhhatle

ayy hadi canm inşallah kolaylıkla atlatırsın bi sıkıntı varsa da hemencik çözülür ve neden bulunmus olur ve ortadan kaklmış olur Allahım yardımcın olsun tatlımmm

sagol canim benimmm.. aslinda bizde neden esimin spermleri sayi kalite hareket kotu ama iste kactir tutmuyorya benim uzerimde ne varsa deniyoruz.. neden embriyo tutunmuyor onu birazda arastiracaklar..neye varsa baksinlar bakalim:))

sehercim geçmiş olsun canım..dualarımız seninlee allahın izniylee bırakmayacak seni meleğinn...

:))) cnm bende cok merak ediyorum insallah hicbirsey cikmaz ama birsey cikarsada uzulmeyecegim en azindan bir yerinden yakaladim diyecegim sorunu..
korkuyorum aslinda kesi falan yapiliyormus.. insallah hersey yolunda gider.. cok sagol canim..

ben histereskopiden çok memnun kaldım 2 polip alındı.öncesinde regliden sonra lekelenmelerim 10 12 güne kadar bile sürüyordu şimdi çok düzeldi

sehercim düşük tehlikesi için eşinle birlikte ''el mübdi'' çek bol bol kuzummm rabbim şifanızı versinn bebişin hep seninle olsun inşallahh

''Her kadının doğumdan önce ya da doğum sırasında düşük yapma ihtimali vardır. Bu sorunu sıkça rastlayanlar için vereceğimiz dua probleminizi ortadan kaldıracaktır. Bu dua şöyledir;
Parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
”Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.'' diyor bi sitede tatlım

kesinlikle doğrusun susarak büyük hata yapıyoruz.daha bi aylık gelinim elini beline koya koya ne istiyosun benden dedi düşün dha ben bişey dememişken..o gün bişey deseydim bu noktaya gelmeyecekti.ama olan oldu bundan sonra gerçekten uzun süre görüşmek istemiyorum..

İyi yapmışsın içimizde kaldıkça büyüyor bazı şeyler... Bu süreçte üzülme fazla stres yapma gerilme ama, gerekeni söylemişsin ne güzel darısı bana inşallahhh

canım kesinlikle haklsın susmak hiç iyi gelmiyormuş.en iyisi içimize atmamak.yoksa ben gibi büyük patlamalar oluyor

canım kesinlikle haklsın susmak hiç iyi gelmiyormuş.en iyisi içimize atmamak.yoksa ben gibi büyük patlamalar oluyor

valla ii etmişşin arada bi ayar gerekebiliyo maalesef...Alttan al al nereye kadar bi yerde patlıyor insan.hee olmasa daha ii ama oluncada oluyo iide oluyo boşver rahatına bak kafanı dinle..ama sonuçta annedir atsan atılmaz satsan satılmaz o yüzden vakti gelince bi sulh ilan et ve bunlar hiç yaşanmamış gibi devam et..

evet bende bakalım bi aksilik olmazsa bayramda giderim diyorum zaten bana bazıları kızıyor ama kesinlikle kayınvalidem benmle kanki olmaya çalışıyor ama ben mesafeli olmaya çalışıyorum sonra vıcık vıcık oluyo herşey.önce görümce eltiyle aramı bozuyo sonra düzeltmeye çalışıyo.bende patladım işte

Bence de canım belki o zaman içinde biraz düşünüp nerde hata yaptıklarını çözerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…