- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
evett cnm benim.. simdi memorialdayim nur hanimi bekliyorum.. kafama takilan seyleri soracagim.. cok sagolll
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
günaydın kızlar nasılsınızsizinle bişey paylaşmak istiyorum ama kızmayın nolur artık patladım kayınvalidemi anlatmıştım taşınma arefesinde görümcemle aramızı bozdu geçen hafta.şimdide barıştırmaya çalışıyor.dün beni aramış sana görümcen çok güzel bi elbise falan almış diye öve öve anlatıyo bende bi patladım ona.almasın kimse evimin huzurunu bozmayın yeter dedim oda sağolsun hamiledir alttan alayım demedi biz napmışız sana diye bağırdı bende dedim herşeyi bıktım artık yok anası yok bacısı yok kardeşi.sorununuz varsa eşimle halledin beni rahatsız etmeyin evimin huzurunu bozmayın banada hiçbişey almayın aramayın artık yeter diye yarım saat saydım ama nasıl bağırıyorum.sonra suratıma telefonu kapattı.elim ayağım titriyordu sinirden.yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama 2 senedir herşeye susarsam olacağı buydu patladım sonunda..eşime anlattım.herşeyde haklısın ama keşke yapmasaydın dedi.bende bi süre bize dokunma bayramda giderim mecburen mesafemi korurum artık dikkatli olsunlar nolur diye konuştum.eşim sağolsun çok anlayışlıdır ailesininde ne olduğunu bildiği için bana kızmadı.ama dünden beri sinirden ölüyom ya
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
ayy hadi canm inşallah kolaylıkla atlatırsın bi sıkıntı varsa da hemencik çözülür ve neden bulunmus olur ve ortadan kaklmış olur Allahım yardımcın olsun tatlımmm
çok saol canmm
dogru söyluyon canmmmm
kan uyusmazlıgı var ama gecenkı duskde ıgne vuruldu bırkez vurulması yetıyomus o degl yanı bu pıhtılaşmadan olabılırdedı doktor ıgneyımı ayarlayamıyokı anlamadm
:))) cnm bende cok merak ediyorum insallah hicbirsey cikmaz ama birsey cikarsada uzulmeyecegim en azindan bir yerinden yakaladim diyecegim sorunu..
korkuyorum aslinda kesi falan yapiliyormus.. insallah hersey yolunda gider.. cok sagol canim..
cnm hafif yapisiklik varya onu duzeltecekler sanirim..simdi ne yapilacagini gorusecegim bekliyorum odada
Tebrik ederim canım Allah devamını getirsin inş. Kaçıncı gün değeri bu?
sehercim düşük tehlikesi için eşinle birlikte ''el mübdi'' çek bol bol kuzummm rabbim şifanızı versinn bebişin hep seninle olsun inşallahhinşallah bırtanem tek duam o böyle korkutsun gecsın gıtsın tekrar kaybetmeyı dusunemıyorm her tuvaletmm kabus korku kanmam arttımı azaldımı korkusuyla gecıyor kızlar kocam dedı bu son olmuyor ıste olmazsa olmaz dedı bızde evlatlık alırız dedı
''Her kadının doğumdan önce ya da doğum sırasında düşük yapma ihtimali vardır. Bu sorunu sıkça rastlayanlar için vereceğimiz dua probleminizi ortadan kaldıracaktır. Bu dua şöyledir;inşallah bırtanem tek duam o böyle korkutsun gecsın gıtsın tekrar kaybetmeyı dusunemıyorm her tuvaletmm kabus korku kanmam arttımı azaldımı korkusuyla gecıyor kızlar kocam dedı bu son olmuyor ıste olmazsa olmaz dedı bızde evlatlık alırız dedı
hadi hayırlı olsunnnn rabbim devamını nasip etsinn sağ saplim kucağına almak nasip olsun inşallahhhhKızlar çook teşekkürler saolun inşallah kucağıma da alırım bebeğimi darısı isteyen herkese olsun inşallah dua edicem hep
hayırlı olsunnn..önce göbişinde sonra kucağındaa güle güle büyüt bebeiğini inşallahh..tebrik ederimAmiinnn canım inşallah
Canım eşin tabiide çok önemli, sonuçta onun ailesi ne kadar haklı olsanız da üzülecektir. Bir daha kendine hakim ol ve kendini sıkıp susma arada sıkıntını yansıtırsan bir daha böyle patlamana gerek kalmaz. Aslında bizlerde ki hata susmak. O yüzden susmayacaksın hataları varsa söyleyeceksin, görüşmek istemiyorsan görüşmeyip belli edeceksin. Sonrası çok ağır oluyor çünkü
İyi yapmışsın içimizde kaldıkça büyüyor bazı şeyler... Bu süreçte üzülme fazla stres yapma gerilme ama, gerekeni söylemişsin ne güzel darısı bana inşallahhh
canım kesinlikle haklsın susmak hiç iyi gelmiyormuş.en iyisi içimize atmamak.yoksa ben gibi büyük patlamalar oluyor
evet bende bakalım bi aksilik olmazsa bayramda giderim diyorum zatenvalla ii etmişşin arada bi ayar gerekebiliyo maalesef...Alttan al al nereye kadar bi yerde patlıyor insan.hee olmasa daha ii ama oluncada oluyo iide oluyo boşver rahatına bak kafanı dinle..ama sonuçta annedir atsan atılmaz satsan satılmaz o yüzden vakti gelince bi sulh ilan et ve bunlar hiç yaşanmamış gibi devam et..
kesinlikle doğrusun susarak büyük hata yapıyoruz.daha bi aylık gelinim elini beline koya koya ne istiyosun benden dedi düşün dha ben bişey dememişken..o gün bişey deseydim bu noktaya gelmeyecekti.ama olan oldu bundan sonra gerçekten uzun süre görüşmek istemiyorum..
yani demek oluyor ki ne kadar az online görünürsen okadar hamaratsınHıııııım tamam o zaman
yani demek oluyor ki ne kadar az online görünürsen okadar hamaratsınbu demek oluyo ben gayet tembelim :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?