2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

biliyorum bırtanmm cok saollll

Kızlar bu beta hcg olayını geriye doğru da işletebiliyo muyuz? Yani 12. Gün 100 çıktıysa 10. Gün 50 8. Gün 25'tir falan mı demek?
Çok mu saçma oldu sorum

canım benim çok sağoll.. inşallah ağrı sızı olmazda şimdi bir ilaç içirttiler serum şeklinde suya katılan bişeydi inanılmaz midemi bulandırdı başımı ağrıttı.. başlangıcı berbatmış umarım sonu iyi gelir..

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi herkes bir birine iyi dileklerle birlikte içinden gelen duayı gönderecek. Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. Çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur.
Bu sebeple ihlaslı ve samimidir. Herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua inşallah kabul edilir.
Zaten O (c.c), Peygamberimizin ifadesi ile, “kendisine el açan hiç kimsenin elini boş çevirmez.”

evet canım belli oluyor doktor tekrar gösterdi.. kesin bi anormallikler var..

Hııım inşallah olmamasının nedeni ondandır da bundan sonra ki tedavinde artık olur be beğin hayatım

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

çokk saol canmm allah razı olsunn allah hepınızın gönlune göre versn ınsallah

Seherım kuzum nasılasın inşallah bıtmıstır kanamana şimdi gecmisi okuyorum ve sonra kapatıp senın ıcın yasın okuyacam...çok dindar biri degılım hatta benı görsen bümü okuyor dıye şaşarsın ama dua ya inanıyorum allahım bebegını senden ayırmasın

Canım benı de kat bende varım

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]desdo[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Vallahı canım bende hep bunu düşünüyorum ben sadece crınone jel kullandım bırde 3. Gunü lucrın yaptım göbekten başka hıcbırsey kullanmadım.burda bakıyorum herkes farklı farklı ılaclar kullanıyor benımde aklım karışıyor...
Bu arada sen ne yaptın gıttınmı dra.ben adet oldum tarlusalla.dr a gıttım bıtane dondurulmusum vardı onu denmeyeceğiz bu ay sonra olmadı laporoskopı yapıp tekrar tüp bebek deneyeceğiz.ama ben kanda pıhtılasmaya felan batırmak istiyorum devlet hastanesıne gıtsem tahlıl yaptırsam hemen sonucu verıyorlarmı:26:

çok saol bırtanem canm bı ıs kalpten gelen bırsey oyuzden bumu asla demem bnm cok acık bır komsum var ve 5vakıt namaz kılar herkez hurdur yanı cokcok tesekkur edıyorm allah razı olsn hepınızden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…