- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
Yaptırdım canım çok şükür, katlanıyor, doktor kızın olacak dedi :86:Canım sen daha sonra kan testleri yaptın mı değerlerin güzel artıyor mu?
Yaptırdım canım çok şükür, katlanıyor, doktor kızın olacak dedi :86:
Allahın izniyle senin de kızın olsun gamzeli gamzeli olsun ne güzel olur
sehercim düşük tehlikesi için eşinle birlikte ''el mübdi'' çek bol bol kuzummm rabbim şifanızı versinn bebişin hep seninle olsun inşallahh
''her kadının doğumdan önce ya da doğum sırasında düşük yapma ihtimali vardır. Bu sorunu sıkça rastlayanlar için vereceğimiz dua probleminizi ortadan kaldıracaktır. Bu dua şöyledir;
parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
ya mübdi ismini 99 kere okursa hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.'' diyor bi sitede tatlım
aa benim hızına sabrına hayran olduğummm:))hayırlı olsun..inşallah su gibi geçecek operasyonların..yarın görüşemezsek şayet ameliyat sonrası totonun altına yastık koyup yatmayı unutma emi?içeriye verilen havayı mümkün mertebe karın boşluğunda tutmaya çalış..havanın verdiği ağrı dışında ağrın sızın olmayacak inşallahh canım benim..şimdiden gelmiş geçmiş olsunn çok öperimm çokk
Yaptırdım canım çok şükür, katlanıyor, doktor kızın olacak dedi :86:
Allahın izniyle senin de kızın olsun gamzeli gamzeli olsun ne güzel olur
Yapışıklık olduğunu bilmiyordum, o hsg filminde belli oluyor değil mi?
evet canım belli oluyor doktor tekrar gösterdi.. kesin bi anormallikler var..
Hııım inşallah olmamasının nedeni ondandır da bundan sonra ki tedavinde artık olur be beğin hayatım
çokk saol canmm allah razı olsunn allah hepınızın gönlune göre versn ınsallah
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
Canım benı de kat bende varım
Kızlar bişeyi merak ediyorum şüphelerimde haklımıyım haksız mıyım bi yol gösterin bana:26:
Benim iki arkadaşım var biri iş yerinde, digeri başka bi şehirde 3 ümüzde aynı dönemlerde tüp bebek yaptırdık.
Onlar transfer sonrasında progestoren u kalçadan günde 2 defa ve göbekten başka bir iğne vurdurdular. ayrıca estrofermi ağız yoluyla aldılar. Bense sadece jel ve estroferm kullandım. 2 arkadaşımda şuan hamile maşallah
Acaba tedavi şekilleri de bunu etkiler mi... İnançlı bi insanım herşey yaradandan ötürü bilirim ama ihmalde olabilir mi uygulanana tedavi yanlış mı sizce
Tamam canım ekliyorum
seherım kuzum nasılasın inşallah bıtmıstır kanamana şimdi gecmisi okuyorum ve sonra kapatıp senın ıcın yasın okuyacam...çok dindar biri degılım hatta benı görsen bümü okuyor dıye şaşarsın ama dua ya inanıyorum allahım bebegını senden ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?