2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu buluşma nası oluyor napıyoruz? Ben o gün işte olacağım mesela katılabiliyo muyum?

Canım o tarihte ve saatte sayfada oluyoruz ve dualar paylaşıyoruz işte oluyorsan da sayfaya gelemiyorsan da sen o saatte bizler için dua edersin bizde senin için. O yüzden senide ekleyeceğim.

beeennnnnnnnnn

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum dua ya katılacaklar isimlerini bana yazsın yarın ekleyeceğim

Bende bende

Bnde varim benidr ekleyn

Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var

Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var

Selm cnm..kacinci gun embrriosu transfer edildi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 gun embriyosuydu insallah guzel sonc alrm cok korkyrm bide ilk deneme olunca sen hamilemsn bklmdmsn

Bnmde 3. Gun embriosu idi..persembe trasfrr. Edil tek embrio. 10 haziran test gunum..ilk denemnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dün regl gördüm kendiliğinden geldi ve bi gün öncesinde silik çizgiyi yine gördüm hemde bu kez ilk 10 dk da çok şaşkınım ya hayırlısı olsun garip olaylar silsilesiyle kaldıgım yerden devam ediyorum. Normalde ben bu ay doktora gitmicektim eşim illa gidelim randevu al dedi bende perşembe günü gidicem eğer sıkıntı yoksa dondurulmuş denicem tekrar hiç içimden gelmiyor olursa olur napim yaaaa düşüne düşüne kafayı yicem.

bende estrofermi hap olarak yutuyorum. yanında ıkı kutu daha hapım var sanırım vıtamınlar onlar sonra jel kullanıyorum sabah akşam, birde bant kullanıyorum canım.. bu arada transfer gunu kalçadan bi iğne oldum sonra transferın ıkıncı gunude göbekten bır tane oldum.. 4.günde yıne kalçadan iğne oldum.. bugun 7.günüm artık sadece hapları jelı bandı kullanıyorum..benım doktorda bunları verdi..inş faydası olur herkesinn.

Son düzenleme:
Kız gecenin 12 sinde hastaneler mi gittin Allah iyiliğini versin.
Neyse sonucun pozitif çok sevindim hadi bebeşine çok iyi bak canım
Aynen zaten gecenın bı yarısı gıdınce veznedekı adamda nobetcı hemsırede bı sasırdı olaganustu bı durum sandılar yasak ılıskılersonra ben tup bebek falan dıye ıster ıstemez bı acıklama yaptım 20dk sonuc cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…