Bu buluşma nası oluyor napıyoruz? Ben o gün işte olacağım mesela katılabiliyo muyum?
[ı][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 6. Topik buluşmamız[/sıze][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 [/sıze][sıze=3][ı][sıze=3][sıze=4][sıze=2]bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı dua kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır duada bulunduğu vakit, bu melek: amin der. Ve: senin için de bir misli olsun der. müslim-ebu davud
[/sıze][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 [/sıze][sıze=3]Eki Görüntüle 885557 [/sıze]
[sıze=3]
[/sıze][/ı][ı][sıze=2] kızlar 06.06.2014 cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi birbirimizin sıkıntıları için gelin birlik olalım. Herşeyin hakimi olan allah'tan hep birlikte ayrı ayrı dillerden ayrı ayrı nefes ler ile isteyelim katılımlarınızı rabbim nasip ederse olur inşaallah[table="class: Grid, width: 0"]
katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[/sıze][/ı]
[tr]
[td][ı]kaç
kişiyiz[/ı]
[/td]
[td="align: Left"][ı]nick [/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]1[/ı]
[/td]
[td="align: Left"][ı]phala[/ı]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td][ı]2[/ı][/td]
[td="align: Left"][ı]desdo[/ı][/td]
[/tr]
[/table]
[ı][sıze=3]
[/sıze][/ı]
"allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [taberani][/sıze][/sıze][/sıze][sıze=3][sıze=4]
[/sıze][/sıze]
[/ı]
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. Çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur.
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi herkes bir birine iyi dileklerle birlikte içinden gelen duayı gönderecek. Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu sebeple ihlaslı ve samimidir. Herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua inşallah kabul edilir.
Zaten O (c.c), Peygamberimizin ifadesi ile, kendisine el açan hiç kimsenin elini boş çevirmez.
KIZ DOKTOR hemen nAsıl anladı kız olacağını
MarmaladeBen çıkıyorum dua ya katılacaklar isimlerini bana yazsın yarın ekleyeceğim
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var
Selm cnm..kacinci gun embrriosu transfer edildi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 gun embriyosuydu insallah guzel sonc alrm cok korkyrm bide ilk deneme olunca sen hamilemsn bklmdmsn
Vallahı canım bende hep bunu düşünüyorum ben sadece crınone jel kullandım bırde 3. Gunü lucrın yaptım göbekten başka hıcbırsey kullanmadım.burda bakıyorum herkes farklı farklı ılaclar kullanıyor benımde aklım karışıyor...
Bu arada sen ne yaptın gıttınmı dra.ben adet oldum tarlusalla.dr a gıttım bıtane dondurulmusum vardı onu denmeyeceğiz bu ay sonra olmadı laporoskopı yapıp tekrar tüp bebek deneyeceğiz.ama ben kanda pıhtılasmaya felan batırmak istiyorum devlet hastanesıne gıtsem tahlıl yaptırsam hemen sonucu verıyorlarmı:26:
Kızlar bişeyi merak ediyorum şüphelerimde haklımıyım haksız mıyım bi yol gösterin bana:26:
Benim iki arkadaşım var biri iş yerinde, digeri başka bi şehirde 3 ümüzde aynı dönemlerde tüp bebek yaptırdık.
Onlar transfer sonrasında progestoren u kalçadan günde 2 defa ve göbekten başka bir iğne vurdurdular. ayrıca estrofermi ağız yoluyla aldılar. Bense sadece jel ve estroferm kullandım. 2 arkadaşımda şuan hamile maşallah
Acaba tedavi şekilleri de bunu etkiler mi... İnançlı bi insanım herşey yaradandan ötürü bilirim ama ihmalde olabilir mi uygulanana tedavi yanlış mı sizce
Bnmde 3. Gun embriosu idi..persembe trasfrr. Edil tek embrio. 10 haziran test gunum..ilk denemnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy insallah guzel sonuc aliriz tek umudum bu duamda herksnki pozitif olsn
Kız gecenin 12 sinde hastaneler mi gittin Allah iyiliğini versin.
Neyse sonucun pozitif çok sevindim hadi bebeşine çok iyi bak canım
kızz hamileymişsin daha şimdi gördüm kaç çıktı değerin kaçıncı günün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?