Çok sağol canım inşallah Allah hepımız ıcın en hayırlısını verırCanım çok çok tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına aldıgını günleride göstersin inşallahhh...
İyi yapmışsın içimizde kaldıkça büyüyor bazı şeyler... Bu süreçte üzülme fazla stres yapma gerilme ama, gerekeni söylemişsin ne güzel darısı bana inşallahhh
Canım seni de tebrik ederim, inşallah güzel günler gör bebeğinle sağlık ve sıhhatle
Bnmde 3. Gun embriosu idi..persembe trasfrr. Edil tek embrio. 10 haziran test gunum..ilk denemnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10. gun dayanamadım 157.3 dr super dedı persembe kontrol ve bı test daha yaparız dedı
dertler bircanımmmmmmmmmm benmde 10.gün 153 tü oley be
Bu gün nasılsın canım
parsen ve hatibulut hiç buralara gelmediler hayırdır?
10. gun dayanamadım 157.3 dr super dedı persembe kontrol ve bı test daha yaparız dedı
dertler birmutluluklar bır hadı bakalım sen bıraz ben onumdesın ben senı takıp edıcem
iyiyim kuzum sağolasın
parseni bende görmedimama sanki hatibulut gözüme çarptı gibi
ikiside inşallah iyilerdir.
eee sen nasılsın bakalım
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
allah ım bizede nasip etsin inşallah
Arkdaslar affiniza siginarak soruyorum cok gaz olmasi normalmi birde sol kasigim pit pit atyo iyce gazman oldu.
inşallah canım allah bi ayakkabı bagcıgın kaybolsa benden ıste demıs allahımıza tevekkul edıcegız bunu kalpten soyluyorum allah cocuk shıbı olmak ısteyen herkese nasıp etsınrabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
allah ım bizede nasip etsin inşallah
çok normal benm eteklerim olmuyo bana artık o derece gazman oldum
evet ya hamdolsun sonucuda güzel oldu...inşallah en güzel ekilde devam ederiz[/QUOTE
İnşallah bitanem sende hıııçççç bişeycıklerı kafana takma hıc kımse senın karnındakınden onemlı degıl ben bugun ılkkez sınırlendıgımde nefes alıp 10 a kadar saymak yerıne gobısımı tuttum
evet ya hamdolsun sonucuda güzel oldu...inşallah en güzel ekilde devam ederiz
amınn canmm amiinnnnnnnn
inşallah bitanem sende hıııçççç bişeycıklerı kafana takma hıc kımse senın karnındakınden onemlı degıl ben bugun ılkkez sınırlendıgımde nefes alıp 10 a kadar saymak yerıne gobısımı tuttum
Ayy bisi olmz deglmi cnm
nasılsın canım ne durumdasın dualarım seninle
Ben bgn adet oldmMoralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?