canım benm ya ne garip bi duygu dimi.gerçi ben onu unuttum bile hiç ses vermiyo bana küstüm
o ılerde sana oyle sesler verıcek kı sus dıyeceksınSımdı sen konus kafasını sısır
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]desdo[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
nasılsın canım ne durumdasın dualarım seninle
Ben bgn adet oldmMoralim bozuldu
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. Çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur.
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi herkes bir birine iyi dileklerle birlikte içinden gelen duayı gönderecek. Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu sebeple ihlaslı ve samimidir. Herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua inşallah kabul edilir.
Zaten O (c.c), Peygamberimizin ifadesi ile, “kendisine el açan hiç kimsenin elini boş çevirmez.”
Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var
canmm bnmbnmde kanama devam edıyor yaa dua edıyorm canmm
Canım okuyunca üzüldüm.sorun ne kan pıhtılaşma mı var.toksoplazma ya baktığın mı hiç.hep aynı haftalarda mı düşüklerin. Bende hep aynı haftalarda oldu hep.toksoplazma geçmişte bulaşmış ayrıca kan pıhtılaşma da var.evet ama 6dusugm var benmmm
Yok yok canım ben hemen toparlandım sadece 2 gün etkisinde kalmıştım, ev işlerini de hemen toparladım ben çok becerikliyimdir hemen toparlarım her şeyiEndokrinden randevu almışsın iyi olmuş işte görüşürsün için daha ferah başlarsın veya önceden yapılması gereken bir şey varsa onu yaparsın öyle başlarsın sakın paldır küldür başlama her şeyi yoluna koy
Canım öyle olduğunu biliyorum zaten ama benim demek istediğim bi kadın doğumcu yazsa genetik doktoru kabul edermi
Kızlar bende tüp benek yaptırdım 5. Gün embriyosuydu.
9.gün 112
11.gün 237
13.gün 650 çıktı.
10 gün sonra ultrasona randevu verdiler cok korkuyorum dış gebelik filan olur diye hiç rahat değilim.
Sürekli sol kasığımda batma oluyor sancı oluyor normalimi?
Transferden sonra ananas yedim kabak çekirdeği yedim.çorba ve fasulye yedim.
Balık ton balığı salam sucuk sosis ve maydanoz nane yasaktı sizde yemeyin.
ben iki ay sonra cnm once laprs ve hist. var yarin olacagim..
teşekkürler cnm saol rabbim devamını da getirir inşallah 12.gun degerim
Yaptırdım canım çok şükür, katlanıyor, doktor kızın olacak dedi :86:
Allahın izniyle senin de kızın olsun gamzeli gamzeli olsun ne güzel olur
canım hayırlı olsun :) maşallah :) rabbim kucağında sevdirsin :)Aynen zaten gecenın bı yarısı gıdınce veznedekı adamda nobetcı hemsırede bı sasırdı olaganustu bı durum sandılar yasak ılıskıler sonra ben tup bebek falan dıye ıster ıstemez bı acıklama yaptım 20dk sonuc cıktı
Kızlar ahtım olsun hamile kaldığımı öğrendiğim an gidip bir koli gebelik testi alıp her sabah uyandığımda yapacağım. O tek çizgiye çok sinir oluyorum...
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)
canım :) Allahım bebişini korusun :) inşallah rabbim kucağında sevdirsin :)
canım allahım kolaylık versin :) ben laporoskopi olmustum yapısıklık çıkmıstı onları halletmişti drum :) sonraki tedavimde gebe kalmıstım inşallah rabbim sana bebişini nasip eder :)
OLMAZ KORKMA HATTA İYİYE İŞARET DEDİ DOKTORUM
Hayırlı olsun inşallah canım.bol süt iç.birde ben fazla dinlenmedim.ama sen dinlen.kasıkların çok ağrıyabilir.buda güzel bir belirti.hafif kanamada görebilirsin.ama elinden geldiğince uyuduğunda ayaklarının altına yastık koy.ve wcye gittiğinde ıkınma.kabız olamamaya çalış canım.meyvenide bol ye.gerisi Allahtan.inşallah pozitif alırsın canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun inşallah canım.bol süt iç.birde ben fazla dinlenmedim.ama sen dinlen.kasıkların çok ağrıyabilir.buda güzel bir belirti.hafif kanamada görebilirsin.ama elinden geldiğince uyuduğunda ayaklarının altına yastık koy.ve wcye gittiğinde ıkınma.kabız olamamaya çalış canım.meyvenide bol ye.gerisi Allahtan.inşallah pozitif alırsın canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım darısı ısteyen tum anne adaylarınacanım :) Allahım bebişini korusun :) inşallah rabbim kucağında sevdirsin :)
canım ben kadın doğumcuya yazdırmıstım ondan sonra gittim genetiğe :)
canım maşallahböyle düsünme gebeliğin keyfini çıkar :) ikiz gibi annesi :)
canım allahım kolaylık versin :) ben laporoskopi olmustum yapısıklık çıkmıstı onları halletmişti drum :) sonraki tedavimde gebe kalmıstım inşallah rabbim sana bebişini nasip eder :)
canım hayırlı olsun kat kat artsın :)rabbim kucağında sevdirsin :)
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)
canım hayırlı olsun :) maşallah :) rabbim kucağında sevdirsin :)
moralini bozma kuzucuğum benim her şerde bir hayır vardır bunu biz değil rabbim bilir.yeterki ona güvenelim biz.dualarını eksik etme kendinden tamam mı..tüp bebekten sonraki ay çoğunlukla gebe kalabiliyo hanımlar.sen yumurtlama günlerine dikkat ederek ilişkiye gir gerisini allaha bırak
İnsallah canim ya hayırlısıyla kucağına alirsin.onlar cinsini biliyolarmış, ama söylemiyolarmış, Bana da içine doğmuş gibi söyledi, iki doktor beraber ilgileniyolar, ikisi de birbirinden ayrı senin kızın olacak, içime doğdu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?