2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım ne yapacağımızı tam anlamadım ama ben de katılmak istiyorum aranıza..

Benide eklermisiniz.gerçi ben sizler için sürekli dua ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var

Hayırlı olsun inşallah canım.bol süt iç.birde ben fazla dinlenmedim.ama sen dinlen.kasıkların çok ağrıyabilir.buda güzel bir belirti.hafif kanamada görebilirsin.ama elinden geldiğince uyuduğunda ayaklarının altına yastık koy.ve wcye gittiğinde ıkınma.kabız olamamaya çalış canım.meyvenide bol ye.gerisi Allahtan.inşallah pozitif alırsın canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canmm bnm bnmde kanama devam edıyor yaa dua edıyorm canmm

Hemencik geçer inşallah bebeişlerinden sağlıkla haberlerini alırsın için rahatlasın seninde
nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum ama geçicek Allah ın izniyle dualarımdasın canım

evet ama 6dusugm var benmmm
Canım okuyunca üzüldüm.sorun ne kan pıhtılaşma mı var.toksoplazma ya baktığın mı hiç.hep aynı haftalarda mı düşüklerin. Bende hep aynı haftalarda oldu hep.toksoplazma geçmişte bulaşmış ayrıca kan pıhtılaşma da var.

Öyle yapmak istiyorum ama bugün tandevu almaya çalıştımalamadım ilk önce dahiliyeye gitmem gerekiyor muş o beni sevk edecek miş. Ama ben zaten tiroid hastasıyım hep bunu mu yapacağım. Her 6 ayda bir boğazımda nodül olduğu için boğaz ultrasonu çekmem lazım. Herneyse işte onları halledip öyle vübaşlayacağım tedaviye. Sanada maşallah becerikli arakadaşım:)

Kızlar ahtım olsun hamile kaldığımı öğrendiğim an gidip bir koli gebelik testi alıp her sabah uyandığımda yapacağım. O tek çizgiye çok sinir oluyorum...

canım :) Allahım bebişini korusun :) inşallah rabbim kucağında sevdirsin :)

Canım öyle olduğunu biliyorum zaten ama benim demek istediğim bi kadın doğumcu yazsa genetik doktoru kabul edermi

canım ben kadın doğumcuya yazdırmıstım ondan sonra gittim genetiğe :)

canım maşallah böyle düsünme gebeliğin keyfini çıkar :) ikiz gibi annesi :)

ben iki ay sonra cnm once laprs ve hist. var yarin olacagim..

canım allahım kolaylık versin :) ben laporoskopi olmustum yapısıklık çıkmıstı onları halletmişti drum :) sonraki tedavimde gebe kalmıstım inşallah rabbim sana bebişini nasip eder :)

teşekkürler cnm saol rabbim devamını da getirir inşallah 12.gun degerim

canım hayırlı olsun kat kat artsın :)rabbim kucağında sevdirsin :)

Yaptırdım canım çok şükür, katlanıyor, doktor kızın olacak dedi :86:
Allahın izniyle senin de kızın olsun gamzeli gamzeli olsun ne güzel olur

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)

canım hayırlı olsun :) maşallah :) rabbim kucağında sevdirsin :)

sağoll canımm benim.. inşallah senin gibi bende gebiş kalırım.. bendede hafif yapışıklık varmış onu giderecekler. çok öptüm..

Allah razi olsn cvp verdgn icin cok saol uygularm dedklerni ayagmn altina mi belime dogrumu koyim yastgi bide saga sola yatmamda sakinca olurmu sol kasigim snki zongurduyo uyusuyo belim ve goguslermdede agri var

Allah razi olsn cvp verdgn icin cok saol uygularm dedklerni ayagmn altina mi belime dogrumu koyim yastgi bide saga sola yatmamda sakinca olurmu sol kasigim snki zongurduyo uyusuyo belim ve goguslermdede agri var sn ne durumdasin

sağol canım darısı ısteyen tum anne adaylarına

inşallah öyle bir mucizem olur inşallah canım
herşey Allah tan tabi bizim için en hayırlı olanı Rabbim bilir
dualardan başka sıgınacak yer yok zaten Rabbim dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla
senin nasıl gidiyo hamişlikkk Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…