bende dün regl gördüm kendiliğinden geldi ve bi gün öncesinde silik çizgiyi yine gördüm hemde bu kez ilk 10 dk da çok şaşkınım ya hayırlısı olsun garip olaylar silsilesiyle kaldıgım yerden devam ediyorum. Normalde ben bu ay doktora gitmicektim eşim illa gidelim randevu al dedi bende perşembe günü gidicem eğer sıkıntı yoksa dondurulmuş denicem tekrar hiç içimden gelmiyor olursa olur napim yaaaa düşüne düşüne kafayı yicem.
Kızlar bende tüp benek yaptırdım 5. Gün embriyosuydu.
9.gün 112
11.gün 237
13.gün 650 çıktı.
10 gün sonra ultrasona randevu verdiler cok korkuyorum dış gebelik filan olur diye hiç rahat değilim.
Sürekli sol kasığımda batma oluyor sancı oluyor normalimi?
Transferden sonra ananas yedim kabak çekirdeği yedim.çorba ve fasulye yedim.
Balık ton balığı salam sucuk sosis ve maydanoz nane yasaktı sizde yemeyin.
Kızlar bende tüp benek yaptırdım 5. Gün embriyosuydu.
9.gün 112
11.gün 237
13.gün 650 çıktı.
10 gün sonra ultrasona randevu verdiler cok korkuyorum dış gebelik filan olur diye hiç rahat değilim.
Sürekli sol kasığımda batma oluyor sancı oluyor normalimi?
Transferden sonra ananas yedim kabak çekirdeği yedim.çorba ve fasulye yedim.
Balık ton balığı salam sucuk sosis ve maydanoz nane yasaktı sizde yemeyin.
İnsallah canim ya hayırlısıyla kucağına alirsin.
canım :) Allahım bebişini korusun :) inşallah rabbim kucağında sevdirsin :)
canım ben kadın doğumcuya yazdırmıstım ondan sonra gittim genetiğe :)
canım maşallahböyle düsünme gebeliğin keyfini çıkar :) ikiz gibi annesi :)
canım allahım kolaylık versin :) ben laporoskopi olmustum yapısıklık çıkmıstı onları halletmişti drum :) sonraki tedavimde gebe kalmıstım inşallah rabbim sana bebişini nasip eder :)
canım hayırlı olsun kat kat artsın :)rabbim kucağında sevdirsin :)
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)
canım hayırlı olsun :) maşallah :) rabbim kucağında sevdirsin :)
Cnm hayirli olsn 5 gun embriyosu daha iyi oluyorms tutunma ihtimali daha yukskms doktr sanada ole bisi dedimi
Evet canım aynen senin dediğin gibi dedi pozitif dedi gelde bana sor 9 gün nasıl geçer ultrasonda görmem lazım anca içim rahatlar bide kalp atışını duymalıyım bide diğer testler bide Doğunca delirdimmmmmm
Insallah bnde sn gibi olurum ya kac tane embryo konuldu sana kacinci deneme sorun nydi ozel deglse
Bende öyle, en yakın arkadaşlarımın en büyüğü 7 yaşında çocukları var, onlarla görüşmedim tam 2 yılInşallah kaderdaşım ..bizde sorun pko onun dılında biley yoktu hep adetlerin düzensizlik yumurtlama günü bellisizdi.
4 yılı devirdik 5. Yıla girdik evlilikte piskolojin darmadağın olmuştu artık içimde bir bebek büyüme ve doğurmaya inancım kalmamıştı sanki hiç olmayacaktı.ben onu hiç yaşamayacaktım arkadaşlarımın göbeğini severdim bebeklerini severdim hadi Doğu'n diye.doğduktan sonra bi bahane bulur küserdim neler yaşadım neler.rabbim yüzüme baktı sonu gelir inşallah kucağıma aldığım günleri görürürm inşallah
Inşallah kaderdaşım ..bizde sorun pko onun dılında biley yoktu hep adetlerin düzensizlik yumurtlama günü bellisizdi.
4 yılı devirdik 5. Yıla girdik evlilikte piskolojin darmadağın olmuştu artık içimde bir bebek büyüme ve doğurmaya inancım kalmamıştı sanki hiç olmayacaktı.ben onu hiç yaşamayacaktım arkadaşlarımın göbeğini severdim bebeklerini severdim hadi Doğu'n diye.doğduktan sonra bi bahane bulur küserdim neler yaşadım neler.rabbim yüzüme baktı sonu gelir inşallah kucağıma aldığım günleri görürürm inşallah
Bnde 3 yillk ewlym esmde spermnde harektlilk sorunu var bnde sen gibiym bn hamile olduklarini duydgm andn itibaren grsmyrm kmsyle cok aci bi duygu insanin bi kanadi kirik oluyo cok kotu bi duygu akrabslrdn bile grsmdklerm var herks soruyo herks ayri laf sokuyi hamile grdgm kisilere caktrmdn bakyrm eve gelp karnma bakrdm bnmde bebegm olckmi diye carsya gttgmde bebek kiyafetleri bkyrm inssnin hayatla bi bagi kalmyo cocuk olmynca evde surrkli kavga var
Bende öyle, en yakın arkadaşlarımın en büyüğü 7 yaşında çocukları var, onlarla görüşmedim tam 2 yıl
Aynen sana katılıyorum hergün hüngür hüngür ağlardım hamile haberi aldığımda üZülsemmi sevinsemmi bilemezdim..
Sorun eşindeyse tüp bebek kısa ve etkili sonuç verir diye düşünüyorum
aynen, hatta yolda yavru kedi görsem bile duygulanıyodum, ciddi bir terapiye ihtiyacım vardıBende öyleyim işte bazen kafayı yediğimi düşünüyordum
Bn sevnemzdm hic bi zamn insallah dua edermsn bana bnmde bebegm olsn
aynen, hatta yolda yavru kedi görsem bile duygulanıyodum, ciddi bir terapiye ihtiyacım vardı
Çok şükür ki rabbime gönlü muradımı nasip etti, devamı da gelir de kucağıma almayı nasip eder inşallah
İnşallah hepimize tattırır bu duyguyu
benim kuş da yumurtlamıştı, kayınvalidem biz de kuş babaannesi olduk deyince dünya başıma yıkılmıştı:))))) benimde görümcemin kuşları yumurtladı kuş bile doğuracak ben daha böyleyim dedim.seninkide mi tüp bebek benim değerler iyimi ya kafayı taktım resmen
benim kuş da yumurtlamıştı, kayınvalidem biz de kuş babaannesi olduk deyince dünya başıma yıkılmıştı(
takma kafanı cnm bnm, herşey olacağına varıyor, Annenin sağlığı en önemlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?