2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
maşallah hayırlı olsun bebeğin ....
günaydın şekerim nasılsın :))
iim cnm bugün sınavım vardı atlattım şükür tatile giricem hafata okul bitiyor
sen nasılsın dr. tv ye çıkmış göremedim okuldaydım

cano dışardanmı okuyon kız bende imam hatip mezunuyum
evet cnm imam hatipi okuyorum dışardan kısmetse kuran kursu hocası olmak niyetim nasibimde varsa tabii..
Evet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
ayy ne güzel bugün hamiş günü galibahayırlı olsun cnm
yarın sabah canmm
cnm aklım sendeyd iann ki inşlh yarın değerlerinde hiççç sorun çıkmayacak mevlam bu sefer evladını kucağına aldığın günleri gösterecek sağsalim....
ben iki ay sonra cnm once laprs ve hist. var yarin olacagim..
laprs. ve hist başarılı geçer 2 ay sonra bebeği seninle olur cnm benim..
Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var

Bnmde 3. Gun embriosu idi..persembe trasfrr. Edil tek embrio. 10 haziran test gunum..ilk denemnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar transferiniz hayırlı olsun inşlh 10 haziran sizin için bayram olsun....

nasılsın canım ne durumdasın dualarım seninle
ben bgn adet oldm moralim bozuldu
Kız bende bugün hastalandim aynı gün olduk
Hiç moralini bozma kuzum inşallah 9 ay boyunca bizimde kırmızılar gelmeyecek
Bu arada parsen hala yok parsennnn:84::84::84::84::84::84::84::84::106:

INsallah arkdsm dua et bna

Rabbim kucağına almayı nasip etsin bethcglerin nasıl çıkmıştı
senin değerlerin bence yüksek bile, 12. gün 50 olması yeterli, gayet katlanıyoda, sen çok takılma, nasılsa kontrol altındasın cnm, benimde seninki gibi aşağı yukarı değerlerim

maşallah hayırlı olsun bebeğin ....

laprs. ve hist başarılı geçer 2 ay sonra bebeği seninle olur cnm benim..

canim benimm cemrecigim cok sagol hayatim.. insallah cnm. dun gece ruyamda suleyman beyi gordum. herseye ragmen ozledim galiba kac yil gidip geldim. o yuzden seni kendime yakin hissediyorum cnm. cok optum

canim benimm cemrecigim cok sagol hayatim.. insallah cnm. dun gece ruyamda suleyman beyi gordum. herseye ragmen ozledim galiba kac yil gidip geldim. o yuzden seni kendime yakin hissediyorum cnm. cok optum
hayır olsun cnm doğru bende süleyman beyde daha önce gittiğim için onda denicem
inşlh bizlerde hamileyiz diye yazarız kız valla burda okudukça hevesim tavan yapıyor hemen her an başlamak için deli oluyorum tedaviye cnm benim o güzel sözlerin için

Bn bi asilama yaptrdm mart ayinda sonuc negatif tup bebk dedi doktr pszar gunu 2 tane 5 gun embryosu transfer edildi..umarm hayrlisi olur

Tutar inşallah sakın erkenden test yaptırma bizimki zaten 9. Gün sonra cıkıyor 5. Gün bloksist olduğu için rabbim yüzüne baksın ikşside annesine tutunsun inşallah çektiğin herşeyi unuttursun rabbim bize

Canım benim dualarım seninle inşallah yarin hayırlı haberler verirsin

Hmmm sınavın başarılı geçmiştir umarım bende iyi olmaya çalışıyorum bugün adet oldum

Umarim insallah tutunur bn bi tanesine bile razym bnde diyrdm pazar gunu ayin 1 transfer yapildi neden 10 haziranda test yapcm erkn dye dusnyrdm.insallah tutunurlar ya

Hmmm sınavın başarılı geçmiştir umarım bende iyi olmaya çalışıyorum bugün adet oldum
güzeldi cnm inşlh geçerim sınıfı
adet olman ii olmuş bazı arkadaşların bayağı sürede adet olmuyor sıkıntı çekiyor
olsun bi daha ki denemede bebeğin tutunur....san.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…