maşallah hayırlı olsun bebeğin ....Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
iim cnm bugün sınavım vardı atlattım şükür tatile giricem hafata okul bitiyorgünaydın şekerim nasılsın :))
evet cnm imam hatipi okuyorum dışardan kısmetse kuran kursu hocası olmak niyetim nasibimde varsa tabii..cano dışardanmı okuyon kızbende imam hatip mezunuyum
ayy ne güzel bugün hamiş günü galibaEvet kızlar dun gece dayanamadım veeee özel bı hastaneye gıdıp gecenın 12 sınde test yaptırdım sonuç POZİTİF
cnm aklım sendeyd iann ki inşlh yarın değerlerinde hiççç sorun çıkmayacak mevlam bu sefer evladını kucağına aldığın günleri gösterecek sağsalim....yarın sabah canmm
laprs. ve hist başarılı geçer 2 ay sonra bebeği seninle olur cnm benim..ben iki ay sonra cnm once laprs ve hist. var yarin olacagim..
Selamun aleykum arkadaslar bnde pazar gunu transferm oldu 2 tane transfer ettiler 10 haziran sonuc gunum cok heycanlym pozitif olan arkadslarn bilglerne ihtaycm var
Bnmde 3. Gun embriosu idi..persembe trasfrr. Edil tek embrio. 10 haziran test gunum..ilk denemnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))))) benimde görümcemin kuşları yumurtladı kuş bile doğuracak ben daha böyleyim dedim.seninkide mi tüp bebek benim değerler iyimi ya kafayı taktım resmen
Benim de tüpbebek, çok şükür pozitif aldım cnm
Kız bende bugün hastalandim aynı gün olduknasılsın canım ne durumdasın dualarım seninle
ben bgn adet oldmmoralim bozuldu
Dualarım seni le rabbim yüzüne baksın tüp bebek yaptırdın mı başka tedavimi görüyosun
maşallah hayırlı olsun bebeğin ....
iim cnm bugün sınavım vardı atlattım şükür tatile giricem hafata okul bitiyor
sen nasılsın dr. tv ye çıkmış göremedim okuldaydım
evet cnm imam hatipi okuyorum dışardan kısmetse kuran kursu hocası olmak niyetim nasibimde varsa tabii..
ayy ne güzel bugün hamiş günü galibahayırlı olsun cnm
cnm aklım sendeyd iann ki inşlh yarın değerlerinde hiççç sorun çıkmayacak mevlam bu sefer evladını kucağına aldığın günleri gösterecek sağsalim....
laprs. ve hist başarılı geçer 2 ay sonra bebeği seninle olur cnm benim..
kızlar transferiniz hayırlı olsun inşlh 10 haziran sizin için bayram olsun....
senin değerlerin bence yüksek bile, 12. gün 50 olması yeterli, gayet katlanıyoda, sen çok takılma, nasılsa kontrol altındasın cnm, benimde seninki gibi aşağı yukarı değerlerimRabbim kucağına almayı nasip etsin bethcglerin nasıl çıkmıştı
Hayırlı olsun canım, bir çok arkadaştan duyuyorum buraya giden epey var sayfamızda
maşallah hayırlı olsun bebeğin ....
laprs. ve hist başarılı geçer 2 ay sonra bebeği seninle olur cnm benim..
hayır olsun cnm doğru bende süleyman beyde daha önce gittiğim için onda denicemcanim benimm cemrecigim cok sagol hayatim.. insallah cnm. dun gece ruyamda suleyman beyi gordum. herseye ragmen ozledim galiba kac yil gidip geldim. o yuzden seni kendime yakin hissediyorum cnm. cok optum
Bn bi asilama yaptrdm mart ayinda sonuc negatif tup bebk dedi doktr pszar gunu 2 tane 5 gun embryosu transfer edildi..umarm hayrlisi olur
etmeme mi sende bana et olur muINsallah arkdsm dua et bna
senin değerlerin bence yüksek bile, 12. gün 50 olması yeterli, gayet katlanıyoda, sen çok takılma, nasılsa kontrol altındasın cnm, benimde seninki gibi aşağı yukarı değerlerim
hm zor olmuş gerçekten, ama bebeğinin alacak nefesi varsa kimseyi dinlemezDoktorumun ankarada olması benim için zor ben antepteyim
Kızlar ahtım olsun hamile kaldığımı öğrendiğim an gidip bir koli gebelik testi alıp her sabah uyandığımda yapacağım. O tek çizgiye çok sinir oluyorum...
Tutar inşallah sakın erkenden test yaptırma bizimki zaten 9. Gün sonra cıkıyor 5. Gün bloksist olduğu için rabbim yüzüne baksın ikşside annesine tutunsun inşallah çektiğin herşeyi unuttursun rabbim bize
güzeldi cnm inşlh geçerim sınıfıHmmm sınavın başarılı geçmiştir umarımbende iyi olmaya çalışıyorum bugün adet oldum
etmeme mi sende bana et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?