inşallah öyle bir mucizem olur inşallah canım
herşey Allah tan tabi bizim için en hayırlı olanı Rabbim bilir
dualardan başka sıgınacak yer yok zaten Rabbim dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla
senin nasıl gidiyo hamişlikkk Allah a emanet olun
Edyrm herkse sen ne durumdsn sonucmu bklyrsn
Umarim insallah tutunur bn bi tanesine bile razym bnde diyrdm pazar gunu ayin 1 transfer yapildi neden 10 haziranda test yapcm erkn dye dusnyrdm.insallah tutunurlar ya
yok be tatlım agzın bal yesin o günleride görürüm inşlh..
benim eşim azosperm hastasıydı yeni sperm çıkışı oldu morfolojisi bozuk şimdide onun düzelmesini bekliyorum:26::26:
düzeldiği an başlıcam tedaviye ...
Bizimki 2 gün fazladan labda kalıyor bu yüzden 9 gün sonra test canım batmaların oluyor mu bende halen var kasıklarım ağrıyor batıyor özellikle oturup kalktığımda hadi haberini bekliyorum heyecanla bende seninle aynı gün keseyi görmeye gidicem çifte mutluluk yaşta bana
Insallah rabbm fazla bkltmsn. hic birseye gerek klmdn hamile kalirsn rabbim yuzunuzu guldurur
Hmm anldm saol cnm bnm.ewt oluyo bide sizliyo zongurduyo sol kasigim ozellikle bide soylemesi ayip cok gaz varr.insallah guzel haber veririm
inşaallah canımgüzeldi cnm inşlh geçerim sınıfı
adet olman ii olmuş bazı arkadaşların bayağı sürede adet olmuyor sıkıntı çekiyor
olsun bi daha ki denemede bebeğin tutunur....san.
hayır olsun cnm doğru bende süleyman beyde daha önce gittiğim için onda denicem
inşlh bizlerde hamileyiz diye yazarız kız valla burda okudukça hevesim tavan yapıyor hemen her an başlamak için deli oluyorum tedaviyecnm benim o güzel sözlerin için
Ayyy hadi hergün takipteyim seni belirtilerin benimle aynı yaşın kaç kaçıncı denemen hangi hastane
22 yasindym ilk denemem ankara anatolia tup bebek merkezi
A aa bende 24 yaşındym.hakan beye gittim kız bizimkiler Ankara bebesi olacak desene
hayır olur inşlh sonudahayirmi bilmiyorum ama iyi geldi tedaviye gidiyordum ona:)) bende hemen baslamak istiyorum iki ay beklemek zor gelecek. yarin esim semen verecek bakalim sonuclari ne cikacak merak icindeyim.en son dipteydi
Ayyy gerckmi kiz blki denk gelmszdr isim nydi senin ankara bebeleri
Rabia hemsire de bnden bikti sordugm sorunun cvbni hemn unutyrm.bnde zeynepAlev canım :) nurdan ve feryat hemşire benden bıkmış durumda herşeyi sordum hergün arıyom aramadığım gün içimde huzursuzluk oluyo alıştım galiba
Rabia hemsire de bnden bikti sordugm sorunun cvbni hemn unutyrm.bnde zeynep
:)) )))))))))))))))
Senin bitaneydi demi transfer edlnn ilkmiydi denemen
Ilk denememi canım 1 tane alacak göz varmı bende bak hele2 tane canım
Aaa seninde iki umarm bnmde 2 tanesi tutar teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?