2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim allah o güzel gönlüne göre versin inşallah. Iyi gidiyo ama devamli adet olcak hissi berbat bisey ya

Edyrm herkse sen ne durumdsn sonucmu bklyrsn

yok be tatlım agzın bal yesin o günleride görürüm inşlh..
benim eşim azosperm hastasıydı yeni sperm çıkışı oldu morfolojisi bozuk şimdide onun düzelmesini bekliyorum:26::26:
düzeldiği an başlıcam tedaviye ...

Umarim insallah tutunur bn bi tanesine bile razym bnde diyrdm pazar gunu ayin 1 transfer yapildi neden 10 haziranda test yapcm erkn dye dusnyrdm.insallah tutunurlar ya

Bizimki 2 gün fazladan labda kalıyor bu yüzden 9 gün sonra test canım batmaların oluyor mu bende halen var kasıklarım ağrıyor batıyor özellikle oturup kalktığımda hadi haberini bekliyorum heyecanla bende seninle aynı gün keseyi görmeye gidicem çifte mutluluk yaşta bana

Insallah rabbm fazla bkltmsn. hic birseye gerek klmdn hamile kalirsn rabbim yuzunuzu guldurur

Hmm anldm saol cnm bnm.ewt oluyo bide sizliyo zongurduyo sol kasigim ozellikle bide soylemesi ayip cok gaz varr.insallah guzel haber veririm

hayirmi bilmiyorum ama iyi geldi tedaviye gidiyordum ona:)) bende hemen baslamak istiyorum iki ay beklemek zor gelecek. yarin esim semen verecek bakalim sonuclari ne cikacak merak icindeyim.en son dipteydi

hayirmi bilmiyorum ama iyi geldi tedaviye gidiyordum ona:)) bende hemen baslamak istiyorum iki ay beklemek zor gelecek. yarin esim semen verecek bakalim sonuclari ne cikacak merak icindeyim.en son dipteydi
hayır olur inşlh sonuda
ay hadi bakalım inşlh değişiklikler vardır
yükselmiştir değerleri kaliteside tabiki güzel haberler verirsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…