İnşallah canım ben7. Gün test yaptım 38.5 cıktı ağladım düşük diye manyağım çünkü
Bana 10 haziran dediler ya ogunmu yapayim sence
Kesinlikle o gün yap sabah git yaptır bana dediler önceden yaptırma diye yerimde duramadımki aman bekle ne olacak o kadar bekledik yıllarca.yok 9. Gün yok 8. Gün deme .aynı yazan tarihte yaptır.sen misafirhanede mi kaldın ankarada mı oturuyorsun cnm
Misafirhanede kaldm bn kirikkalede yasiyorum sen nerde kldnki
Malesef orda kaldım kalmaz olaydım rabbim bidaha düşürmesin.kardeşimde Kırıkkale'de üni okuyor
Kız bende bugün hastalandim aynı gün olduk
Hiç moralini bozma kuzum inşallah 9 ay boyunca bizimde kırmızılar gelmeyecek
Bu arada parsen hala yok parsennnn:84::84::84::84::84::84::84::84::106:
Canim allah o güzel gönlüne göre versin inşallah. Iyi gidiyo ama devamli adet olcak hissi berbat bisey ya
yok be tatlım agzın bal yesin o günleride görürüm inşlh..
benim eşim azosperm hastasıydı yeni sperm çıkışı oldu morfolojisi bozuk şimdide onun düzelmesini bekliyorum:26::26:
düzeldiği an başlıcam tedaviye ...
Ne pis bi yerdi demi hangi bolmde okyo sen nerdsn
Pis mi iğrençül-vahşetti resmen :) ben antepliyim sağlık yönetimi okuyor
Antepten gelen sizmydnz.bn birgnn kaldm sadece transfern yapldugu gn yemek falanbhic birseu yemedk orda
Biz son antepliyim galiba bilmiyorum yinede sonrasını :)
Cnm evet esim inge ve bitkisel kullaniyor bizim dr.umuz urolov degil aslinda dr.umuzda evlat hasreti cekmus kavusmus kendi gibilere yardim ediyor kendisi dahiliye uzmani..beni. esim azosperm hastasi ben evlendigimden beri gitmefigim dr.nkalmadi 2 ameluyat oldu sperm degil hucre degil damarlar kuru dedi dr.lar ama kader bize bu dr u gosterdi tedaviye basladik varikosel ameliyati oldu ardindan tedaviye basladik hamdolsun 6.ci ayda sperm cikti ..simdi morfolijisi icin tedavide bu hafta esim gidip test vericem ne alemde gorucez.inslh su morfoloji duzelir bencede bi dr.a gorusse esin iyi olyr.bu dr.uda tavsiye edetim.demek sende bugün gördün kırmızıları
ay ne bileyim bi tuhaf oldum ben çok sarstı beni bu negatif
bütün gün içimden kendi kendime düşünüp duruyorum ya
iş bile baktım internetten belki çalışmak iyi gelir diye o derece yani sarsıldım
parseni bende merak ettim nerdeki bu kız :44:
Bebiştendir o bebişten hep duydugumuz şey canım
sen kese görmeye gittin demetek bebiş mi var ikiz mi belli mi ?
Rabbim bu güzel heycanları yaşamayı bizlere de nasip etsin
sizlerede sağlıklı sıhhatlı bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin
canım morfoloji için de ilaç mı kullanıyorsunuz
bende eşime dedim git bi ürolojiye baksınlar neden bozukmuş morfoloji varikosel falan mı var acaba dedim:26:
kendi kendimizin dr u olduk okuya okuya
inşallah senn içinde herşey yolunda gider tedavine başlar güzel sonucunu alırsın Rabbim yardımcınız olsun
Ya bu bakir rengnde saci olan feryal hemsre varya o telefnda antepli birisni aramsti bzm yanmzda kan sncnz norml diye
Bende negatıften sonra kendımi temizliğe vermiştimdemek sende bugün gördün kırmızıları
ay ne bileyim bi tuhaf oldum ben çok sarstı beni bu negatif
bütün gün içimden kendi kendime düşünüp duruyorum ya
iş bile baktım internetten belki çalışmak iyi gelir diye o derece yani sarsıldım
parseni bende merak ettim nerdeki bu kız :44:
Bebiştendir o bebişten hep duydugumuz şey canım
sen kese görmeye gittin demetek bebiş mi var ikiz mi belli mi ?
Rabbim bu güzel heycanları yaşamayı bizlere de nasip etsin
sizlerede sağlıklı sıhhatlı bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin
canım morfoloji için de ilaç mı kullanıyorsunuz
bende eşime dedim git bi ürolojiye baksınlar neden bozukmuş morfoloji varikosel falan mı var acaba dedim:26:
kendi kendimizin dr u olduk okuya okuya
inşallah senn içinde herşey yolunda gider tedavine başlar güzel sonucunu alırsın Rabbim yardımcınız olsun
hemencik geçer inşallah bebeişlerinden sağlıkla haberlerini alırsın için rahatlasın seninde
nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum ama geçicek allah ın izniyle dualarımdasın canım
canım okuyunca üzüldüm.sorun ne kan pıhtılaşma mı var.toksoplazma ya baktığın mı hiç.hep aynı haftalarda mı düşüklerin. Bende hep aynı haftalarda oldu hep.toksoplazma geçmişte bulaşmış ayrıca kan pıhtılaşma da var.
maşallah hayırlı olsun bebeğin ....
Iim cnm bugün sınavım vardı atlattım şükür tatile giricem hafata okul bitiyor
Sen nasılsın dr. Tv ye çıkmış göremedim okuldaydım
evet cnm imam hatipi okuyorum dışardan kısmetse kuran kursu hocası olmak niyetim nasibimde varsa tabii..
Ayy ne güzel bugün hamiş günü galibahayırlı olsun cnm
Cnm aklım sendeyd iann ki inşlh yarın değerlerinde hiççç sorun çıkmayacak mevlam bu sefer evladını kucağına aldığın günleri gösterecek sağsalim....
Laprs. Ve hist başarılı geçer 2 ay sonra bebeği seninle olur cnm benim..
Kızlar transferiniz hayırlı olsun inşlh 10 haziran sizin için bayram olsun....
Evet o benim :)
saoln kızlarr suan bende cok gergınm nıyeyse yaaaa
Cnm evet esim inge ve bitkisel kullaniyor bizim dr.umuz urolov degil aslinda dr.umuzda evlat hasreti cekmus kavusmus kendi gibilere yardim ediyor kendisi dahiliye uzmani..beni. esim azosperm hastasi ben evlendigimden beri gitmefigim dr.nkalmadi 2 ameluyat oldu sperm degil hucre degil damarlar kuru dedi dr.lar ama kader bize bu dr u gosterdi tedaviye basladik varikosel ameliyati oldu ardindan tedaviye basladik hamdolsun 6.ci ayda sperm cikti ..simdi morfolijisi icin tedavide bu hafta esim gidip test vericem ne alemde gorucez.inslh su morfoloji duzelir bencede bi dr.a gorusse esin iyi olyr.bu dr.uda tavsiye edetim.
Dondunmu antepe sen smdi cnm anatoliaya cok gelen var yumurta toplanrkn bi abla vsrdi ayni odada klmstk onunla o new yorktan glmsti
Cnm evet esim inge ve bitkisel kullaniyor bizim dr.umuz urolov degil aslinda dr.umuzda evlat hasreti cekmus kavusmus kendi gibilere yardim ediyor kendisi dahiliye uzmani..beni. esim azosperm hastasi ben evlendigimden beri gitmefigim dr.nkalmadi 2 ameluyat oldu sperm degil hucre degil damarlar kuru dedi dr.lar ama kader bize bu dr u gosterdi tedaviye basladik varikosel ameliyati oldu ardindan tedaviye basladik hamdolsun 6.ci ayda sperm cikti ..simdi morfolijisi icin tedavide bu hafta esim gidip test vericem ne alemde gorucez.inslh su morfoloji duzelir bencede bi dr.a gorusse esin iyi olyr.bu dr.uda tavsiye edetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?