2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bana 10 haziran dediler ya ogunmu yapayim sence

Kesinlikle o gün yap sabah git yaptır bana dediler önceden yaptırma diye yerimde duramadımki aman bekle ne olacak o kadar bekledik yıllarca.yok 9. Gün yok 8. Gün deme .aynı yazan tarihte yaptır.sen misafirhanede mi kaldın ankarada mı oturuyorsun cnm

Misafirhanede kaldm bn kirikkalede yasiyorum sen nerde kldnki

Kız bende bugün hastalandim aynı gün olduk
Hiç moralini bozma kuzum inşallah 9 ay boyunca bizimde kırmızılar gelmeyecek
Bu arada parsen hala yok parsennnn:84::84::84::84::84::84::84::84::106:

demek sende bugün gördün kırmızıları
ay ne bileyim bi tuhaf oldum ben çok sarstı beni bu negatif
bütün gün içimden kendi kendime düşünüp duruyorum ya
iş bile baktım internetten belki çalışmak iyi gelir diye o derece yani sarsıldım
parseni bende merak ettim nerdeki bu kız :44:

Canim allah o güzel gönlüne göre versin inşallah. Iyi gidiyo ama devamli adet olcak hissi berbat bisey ya

Bebiştendir o bebişten hep duydugumuz şey canım
sen kese görmeye gittin deme tek bebiş mi var ikiz mi belli mi ?
Rabbim bu güzel heycanları yaşamayı bizlere de nasip etsin
sizlerede sağlıklı sıhhatlı bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin

canım morfoloji için de ilaç mı kullanıyorsunuz
bende eşime dedim git bi ürolojiye baksınlar neden bozukmuş morfoloji varikosel falan mı var acaba dedim:26:
kendi kendimizin dr u olduk okuya okuya
inşallah senn içinde herşey yolunda gider tedavine başlar güzel sonucunu alırsın Rabbim yardımcınız olsun

Cnm evet esim inge ve bitkisel kullaniyor bizim dr.umuz urolov degil aslinda dr.umuzda evlat hasreti cekmus kavusmus kendi gibilere yardim ediyor kendisi dahiliye uzmani..beni. esim azosperm hastasi ben evlendigimden beri gitmefigim dr.nkalmadi 2 ameluyat oldu sperm degil hucre degil damarlar kuru dedi dr.lar ama kader bize bu dr u gosterdi tedaviye basladik varikosel ameliyati oldu ardindan tedaviye basladik hamdolsun 6.ci ayda sperm cikti ..simdi morfolijisi icin tedavide bu hafta esim gidip test vericem ne alemde gorucez.inslh su morfoloji duzelir bencede bi dr.a gorusse esin iyi olyr.bu dr.uda tavsiye edetim.

Bende negatıften sonra kendımi temizliğe vermiştim işe girmek belkide rahatlatır canım ama tedaviye başlayacaksın tekrar izmire gel git kovarlar kız sonra iş hayatın başlamadan biter
Parsen en son düğüne gitmişti birdaha haber yok:18::18:

hemencik geçer inşallah bebeişlerinden sağlıkla haberlerini alırsın için rahatlasın seninde
nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum ama geçicek allah ın izniyle dualarımdasın canım

saoln kızlarr suan bende cok gergınm nıyeyse yaaaa

inşallahhhhh

saoln kızlarr suan bende cok gergınm nıyeyse yaaaa

Yasadigin kolay degil cnm gerginliginde normal ama canini bosuna sikma rabbim melegini sana bagisliyacak gunu gelunce kucaginda olacak insaallhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cemrem,bu varikosel ameliyati bahsettigin dahiliyeci mi yapti?Dr adi nedir,nerde calisiyor? Benim cok yakin aradasimin esinde hic sperm cikmadigi icin evlat edindiler,bizim kiz kendi bebesini hala istiyor tabii..onlara sifa olur mu diye soruyorum..
İnsallah szin de en ksa zamanda morfoloji duzelir..bu arada erkeklerin de kilo vermesi,sigara ve alkol kullanmamasi gerek,bayagi etkiliyormus...biz sigarayi coktan birakmistik ama,6 aydir esim birayi da icmiyor:))

Dondunmu antepe sen smdi cnm anatoliaya cok gelen var yumurta toplanrkn bi abla vsrdi ayni odada klmstk onunla o new yorktan glmsti

Yok cnm 3 tane doldurulacak vardı ben dondurmadım çünkü birdaha başka bir şehirde o stresi yaşamak istemiyorum antepte olur bidahaki

anladım canım inşallah herşey yolunda gider hemencik başlarsın tedavine
bu morfoloji bizimde %1 düzeltcek bişey de bulamadık bunca zaman ne kürler ne macunlar denedik ama düzelme olmadı
inşallah düzelir gerçekten sıkıntı morfoloji bak benmde 14 yumiden geriye 0 kaldı dondurulcak yumim bile kalmadı
sanırım spermin etkisinden gelişme göstermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…