saoln kızlarr suan bende cok gergınm nıyeyse yaaaa
yasadigin kolay degil cnm gerginliginde normal ama canini bosuna sikma rabbim melegini sana bagisliyacak gunu gelunce kucaginda olacak insaallhhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cemrem,bu varikosel ameliyati bahsettigin dahiliyeci mi yapti?Dr adi nedir,nerde calisiyor? Benim cok yakin aradasimin esinde hic sperm cikmadigi icin evlat edindiler,bizim kiz kendi bebesini hala istiyor tabii..onlara sifa olur mu diye soruyorum..
İnsallah szin de en ksa zamanda morfoloji duzelir..bu arada erkeklerin de kilo vermesi,sigara ve alkol kullanmamasi gerek,bayagi etkiliyormus...biz sigarayi coktan birakmistik ama,6 aydir esim birayi da icmiyor:))
seher neyin var hayırdır inşallah bana güzel şeyler söyleyen sendin kuzum içime ferahlığa verdin rabbimde içine ferahlığa versin
Bende negatıften sonra kendımi temizliğe vermiştimişe girmek belkide rahatlatır canım ama tedaviye başlayacaksın tekrar izmire gel git kovarlar kız sonra iş hayatın başlamadan biter
Parsen en son düğüne gitmişti birdaha haber yok:18::18:
Yok cnm 3 tane doldurulacak vardı ben dondurmadım çünkü birdaha başka bir şehirde o stresi yaşamak istemiyorum antepte olur bidahaki
amın canm ben ne bılıyorsam burda herkezle paylastm rahatlattysam senı ne murlu ama suan cok kötu durumdaym sanırım7.bebegmı de kaybedıyormmm bu fılmde bukadar surduu
anladım canım inşallah herşey yolunda gider hemencik başlarsın tedavine
bu morfoloji bizimde %1 düzeltcek bişey de bulamadık bunca zaman ne kürler ne macunlar denedik ama düzelme olmadı
inşallah düzelir gerçekten sıkıntı morfoloji bak benmde 14 yumiden geriye 0 kaldı dondurulcak yumim bile kalmadı
sanırım spermin etkisinden gelişme göstermediler
inşallahhhhh
Yok varikoseli urolog yapti .dr. ethica hastanedinde dahiliye uzmani.bakirkoyde adi celalettin peru inslh sifa olur arkadasina kendi evladinada sahip olur.. evet sigara alkol duzensiz beslenme yeme hersey etkiliyor esim evlendigimizde cok sigara icti 3ay boyunca bu azoyu ogrendigi an birakti sukur artik eser kalmadi sigaradan alkol almiyor zaten..6 ay bile guzel zaman umarim hic icmez zarari yerine yarari olur size:)
dimi amaozaman baştan anlaşırım bende derim psikolojim düzelene kdr çalışcam
hatta tüp bebek parası birikene kdr diyimsonra vınnnn izmirr
aslına bakarsan çalışayım dedim ama malesef iş yok ya
dimi o bi düğüne gidecekti en son :44: gelir inşallah hemencik bu arada siz de izmirde görüşemediniz dimi
İnsallah faydasi olur,transferimin 1.gunundeyim.:)) sonuc iyi cikmazsa zaten vay haline
sağoll canımm benim.. inşallah senin gibi bende gebiş kalırım.. bendede hafif yapışıklık varmış onu giderecekler. çok öptüm..
Hayır canım görüşemediksiz:26: Samsun çok güzel bir sehir aynı izmire benziyor sahilde gez evde cok oturma dışarıda hem kafan dağılır
Amin ayyy heyecandolu sizde indlh hamile haberini yazarsin tatlim
uyku gırmıyoo gözümeeee
canim uyu,dinlen ki bebegine de guc verebilesin..once senin sagligin
Gecmis olsun ensu.laparoskopi sonrasi hemen tedaviye baslanmiyor mu?gecen ay bende histeroskopi ile polip aldirmistim..2ay bekleyim diyordum,dr um bekleme hemen tedaviye baslayalim dedi..embriyonun tutunma ihtimali artiyormus..hani bazilarina rahim hasarlamasi-cizik attiriyorlar- yapiyorlar hususi...neyse ben oyle baslamistim.hani aklinda olsun diye soyluyorum:))
Bnde varim benidr ekleyn
Marmalade
Bende bende
Canım o gün o saatte ekran başında hepimiz sayfada oluyoruz, bir metin hazırlıyoruz ve yazıyoruz o yazı bir nevi dua nitelikle dileklerimiz oluyor içimizden ne geliyorsa yazıyor ve Allahtan diyoruz sayfada paylaşıyoruz, her birimizde o duaları okuyup amin diyoruz.Canım ne yapacağımızı tam anlamadım ama ben de katılmak istiyorum aranıza..
Benide eklermisiniz.gerçi ben sizler için sürekli dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?