2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yasadigin kolay degil cnm gerginliginde normal ama canini bosuna sikma rabbim melegini sana bagisliyacak gunu gelunce kucaginda olacak insaallhhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah cemrem kafayı yıyecm su test cıksaydı bırr

Yok varikoseli urolog yapti .dr. ethica hastanedinde dahiliye uzmani.bakirkoyde adi celalettin peru inslh sifa olur arkadasina kendi evladinada sahip olur.. evet sigara alkol duzensiz beslenme yeme hersey etkiliyor esim evlendigimizde cok sigara icti 3ay boyunca bu azoyu ogrendigi an birakti sukur artik eser kalmadi sigaradan alkol almiyor zaten..6 ay bile guzel zaman umarim hic icmez zarari yerine yarari olur size:)

seher neyin var hayırdır inşallah bana güzel şeyler söyleyen sendin kuzum içime ferahlığa verdin rabbimde içine ferahlığa versin

amın canm ben ne bılıyorsam burda herkezle paylastm rahatlattysam senı ne murlu ama suan cok kötu durumdaym sanırım7.bebegmı de kaybedıyormmm bu fılmde bukadar surduu

dimi ama ozaman baştan anlaşırım bende derim psikolojim düzelene kdr çalışcam
hatta tüp bebek parası birikene kdr diyim sonra vınnnn izmirr
aslına bakarsan çalışayım dedim ama malesef iş yok ya
dimi o bi düğüne gidecekti en son :44: gelir inşallah hemencik bu arada siz de izmirde görüşemediniz dimi

amın canm ben ne bılıyorsam burda herkezle paylastm rahatlattysam senı ne murlu ama suan cok kötu durumdaym sanırım7.bebegmı de kaybedıyormmm bu fılmde bukadar surduu

Allah korusun saçmalama hemen elini yüzünü yıka kendine gel .sonra buraya gel konuşalım o nasıl bir cümle ya.ne oldu kan filan mı geldi ben anlamadım lütfen yıpratma kendini nolur üzülme

Amin cnm hepimizin..valla morgoloji zor duzelir diyorlar ama bakalim bizim tedavi ne asamaya gelicek..evet spermler kaliteli olsa dondurulurdu yumoslarin ..bi dahaki sefer donmus yumisun bile olsun..

Seher canim,gecer insallah bugece kanaman.cok uzuldum,moralini bzma sakin,kesen bozulmadigi surece kan durdurulur nasilsa...esinin dna'sina karsi bagisiklik mi yok acaba?hic baktirma sansin oldumu canim?lenfosit asisi yapiyorlarmis vucut bebegi kabul etsin diye...yatip dinlenmeyi ihmal etme sakin.

İnsallah faydasi olur,transferimin 1.gunundeyim.:)) sonuc iyi cikmazsa zaten vay haline

Hayır canım görüşemedik siz:26: Samsun çok güzel bir sehir aynı izmire benziyor sahilde gez evde cok oturma dışarıda hem kafan dağılır

İnsallah faydasi olur,transferimin 1.gunundeyim.:)) sonuc iyi cikmazsa zaten vay haline

Amin ayyy heyecandolu sizde indlh hamile haberini yazarsin tatlim

sağoll canımm benim.. inşallah senin gibi bende gebiş kalırım.. bendede hafif yapışıklık varmış onu giderecekler. çok öptüm..

Gecmis olsun ensu.laparoskopi sonrasi hemen tedaviye baslanmiyor mu?gecen ay bende histeroskopi ile polip aldirmistim..2ay bekleyim diyordum,dr um bekleme hemen tedaviye baslayalim dedi..embriyonun tutunma ihtimali artiyormus..hani bazilarina rahim hasarlamasi-cizik attiriyorlar- yapiyorlar hususi...neyse ben oyle baslamistim.hani aklinda olsun diye soyluyorum:))

Hayır canım görüşemedik siz:26: Samsun çok güzel bir sehir aynı izmire benziyor sahilde gez evde cok oturma dışarıda hem kafan dağılır

yok canım ben zaten çıkamıcam demiştim ama siz görüşcek gibiydiniz ondan sorayım dedim
evet evet küçük izmir gibi bende seviyorum bu şehri lakin izmir kadar değil
havalar öyle yagmurlu ki gezilcek hava yok
bugün de regl olunca karnım çokca ağrıdı keyfim yoktu
yarın arkadaşımla görüşmeyi planladık inş hava güzel olur da keyifli olur
bu arada irenbe için ne dersin ? orda da imsi yok hoş da

cnm doktora sordum bunu ciktiktan sonra buna karar verebiliriz dedi... haklisin cnm histereskopi ilk iki ay icin iyi cevap veriyormus.. hayirlisi canim benim.

Bnde varim benidr ekleyn

Canım ne yapacağımızı tam anlamadım ama ben de katılmak istiyorum aranıza..
Canım o gün o saatte ekran başında hepimiz sayfada oluyoruz, bir metin hazırlıyoruz ve yazıyoruz o yazı bir nevi dua nitelikle dileklerimiz oluyor içimizden ne geliyorsa yazıyor ve Allahtan diyoruz sayfada paylaşıyoruz, her birimizde o duaları okuyup amin diyoruz.
Benide eklermisiniz.gerçi ben sizler için sürekli dua ediyorum

Canlarım ekliyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…