2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Sen şimdi ilk böyle yaparsın da doktorunla konuşursun size direk gelemez miyim diye illaki kolay yok gösterir. Canım o kadar başım ağrıyor ki migrenim feci tuttu

gunaydın kızlarrrrr....hamiş haberleri var boolll bolll..tebrik ederim arkadaslarrr...okuyorum ama yazamıyorum malum yasak bana internett...arada kacıom böleee

Sen şimdi ilk böyle yaparsın da doktorunla konuşursun size direk gelemez miyim diye illaki kolay yok gösterir. Canım o kadar başım ağrıyor ki migrenim feci tuttu

ayyy kuzummm yaaa yanlız calısıosan odada şöle bişe bagla sıkıcaa olmaz mıı

slm cnm..senınle yakın zamanlarda sonuc alıcaz...umarım Rabbim gönlümüzdekı muradımızı cabuk verır...benım 2. tedavı bu..elimden gelenı yaptım gerisi takdir-i İlahi

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Son düzenleme:
:))))) benimde görümcemin kuşları yumurtladı kuş bile doğuracak ben daha böyleyim dedim.seninkide mi tüp bebek benim değerler iyimi ya kafayı taktım resmen

Canım benim balkona kuş geldi onu doğurttuk, bahçemizde eşimin beslediği bir kedi vardı doğurdu ve birde aynı kedi ikinciye doğurdu ve sonra o doğurdukları da doğurdu bir bana doğurtamadı

nasılsın canım ne durumdasın dualarım seninle
ben bgn adet oldm moralim bozuldu
Moralin niye bozuluyormuş adet olalım da içimiz dışımız temizlensin tedavi günümüz yaklaşsın bu sefer başaracağız arkadaşım, bu sefer Allahımızın bize evlat vereceğine yürekten inanalım öyle yol alalım.

Bacım ne çalışması, maddi anlamda çok büyük sıkıntınız yoksa çalışma derim şu kısacık hayatta vaktini çalışarak ne harcayacaksın. Para kazanıyorsun tamam ama çalışınca o para bir şekilde gidiyor mesela örnek, maaşımın yarısı yol parası, öğle yemeğine, yok bir yerde çay iç pasta ye, her zaman merkezde olduğum için öğle arası dükkan geziyorsun nasılsa maaşım var diye beğendiğini alıyorsun aslında almasan da olur yani para kazanıyorsun ama o para bir çırpıda gidiyor. Yorgunluğu da yanına kar kalıyor aman boş ver yan gel yat, öbür taraf için çalış. Ben işten çıkıp asıl diğer taraf için çalışmak istiyorum. Çalışmak istemiyorum nasılsa 7 yıl sonra emekliyim ama yaşı bekleyeceğim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…