Öyle yapmak istiyorum ama bugün tandevu almaya çalıştımalamadım ilk önce dahiliyeye gitmem gerekiyor muş o beni sevk edecek miş. Ama ben zaten tiroid hastasıyım hep bunu mu yapacağım. Her 6 ayda bir boğazımda nodül olduğu için boğaz ultrasonu çekmem lazım. Herneyse işte onları halledip öyle vübaşlayacağım tedaviye. Sanada maşallah becerikli arakadaşım:)
Ara sıra takıl o zaman çok değil
Sen şimdi ilk böyle yaparsın da doktorunla konuşursun size direk gelemez miyim diye illaki kolay yok gösterir. Canım o kadar başım ağrıyor ki migrenim feci tuttu
ahh ah ıcım yanıyor öyle canmm sorma ya bır sabah olsaydı
phalaaaaaaaaa özledım senıııııı napıonnnnnn...
Burda hissettiklerimizi yaşadıklarımızi anlatmak mükemmel bir terapi.
Hergün yazılanları okuyarak motive oldum bugün de benim tedavim başladı. Artık bende yazacagim en sonda güzel sonuçları. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy kuzummm yaaa yanlız calısıosan odada şöle bişe bagla sıkıcaa olmaz mıı
Canım ballı kaymağım bende seni özledim, kızları toparlıyorum cuma dua edeceğiz sende katıl tamam mı?
uyku gırmıyoo gözümeeee
cuma kaçta canımmm...katılırım valla önemli bişe cıkmadıkcaa...
Yok kız nerde yalnız, oda da 7 tane erkek var bir ben bayanım
:))))) benimde görümcemin kuşları yumurtladı kuş bile doğuracak ben daha böyleyim dedim.seninkide mi tüp bebek benim değerler iyimi ya kafayı taktım resmen
anammmmmtatlım ilaçda fayda etmez ona biliyorum...tuh tuh ne yapsak:44::44:
Moralin niye bozuluyormuş adet olalım da içimiz dışımız temizlensin tedavi günümüz yaklaşsın bu sefer başaracağız arkadaşım, bu sefer Allahımızın bize evlat vereceğine yürekten inanalım öyle yol alalım.nasılsın canım ne durumdasın dualarım seninle
ben bgn adet oldmmoralim bozuldu
2 tane migren ilacı içtim hafiften geçiyor gibi tatlum benim
tmm cnm o zaman sewındım gecmesıneee
dimi amaozaman baştan anlaşırım bende derim psikolojim düzelene kdr çalışcam
hatta tüp bebek parası birikene kdr diyimsonra vınnnn izmirr
aslına bakarsan çalışayım dedim ama malesef iş yok ya
dimi o bi düğüne gidecekti en son :44: gelir inşallah hemencik bu arada siz de izmirde görüşemediniz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?