2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kaç yumurtan büyüyor canım?

cnm ilk muayenede bi tarafta 3-4 bi tarafta da 3 var ddı doktor..ama tam yarın belli olacak iğnelerden sonraki ilk muayene yarın cnm:18::18::18:biraz korkuyorum acıkcası bende fazla takmamaya calısom

cnm ilk muayenede bi tarafta 3-4 bi tarafta da 3 var ddı doktor..ama tam yarın belli olacak iğnelerden sonraki ilk muayene yarın cnm:18::18::18:biraz korkuyorum acıkcası bende fazla takmamaya calısom

Bende bu ay tüp bebek yaparız diye düşünmüştüm sağda 4_5 solda da 4_5 var dedi ama dondurulmusu deneyelim dedi.bizde tamam dedik.ama içim bi umutlu bi umutlu bu sefer olacak diye..heyecanla transferin olmasını bekliyorum.insalllah bi sorun cikmazda

Oyle deme canim ne kadar para kazansada esin para geldiği gibi gittiği için her daim.ihtiyaç var.bide arkadaşların oluyor farklı yaşamlar görüyorsun,geziyorsun,sohbet ediyorsun aklını dagitiyorsun.sadece buraya girip konuşmakla olmuyor ki

geçen cuma gitmiştik tek kese vardı.yarında randevum var bakalım nolcak.rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hep duamızdasınız merak etme

ayy tpopik buluşması varmıs da kaçırmısım ya görmemişim hiç de deme yapıyom gel diye hıh bi de migren tutmus galiba canm okulda bi hoca karanfil çiğneyince geciyo migrenim demişti dene istersen:26:

gunaydın kızlarrrrr....hamiş haberleri var boolll bolll..tebrik ederim arkadaslarrr...okuyorum ama yazamıyorum malum yasak bana internett...arada kacıom böleee

günaaydıın canmm amiinn

bende bendeeee

inşAllah cıkmaz cnm benım..bende bi umutluyum bu sefer...elimden gelen herseyı yaptım..gerisinı Allahıma bıraktım...ol derse oluverıcek...ne yapalımm...elden cabadan baska bişey gelmiyor...umarım bebişin tutunur cnm da mutlu haberı verırsın..tabı benım de

Canım o zaman yarın haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…