Dün kan vermiştin sonucu alabildin mi?
aldmm doktordan haber beklıyormm cnmmm
Oyle deme canim ne kadar para kazansada esin para geldiği gibi gittiği için her daim.ihtiyaç var.bide arkadaşların oluyor farklı yaşamlar görüyorsun,geziyorsun,sohbet ediyorsun aklını dagitiyorsun.sadece buraya girip konuşmakla olmuyor ki
ayy tpopik buluşması varmıs da kaçırmısım ya görmemişim hiç de deme yapıyom gel diye hıhbi de migren tutmus galiba canm okulda bi hoca karanfil çiğneyince geciyo migrenim demişti dene istersen:26:
günaaydıın canmm amiinn
bende bendeeee
kızlarr deger artmıs ama doktoru arayıp soracammm
Kız selam vermiyon hiç ypksa beni görmüyonmuuuuuuu:92::92::92::92::92:
aldmm doktordan haber beklıyormm cnmmm
Canııım
Kusuruma bakma güzelim migren tuttu iki hap yuttum şimdi uçuyorum belki ondandır
Duamıza gelicen mi seni hamile
Bende bu ay tüp bebek yaparız diye düşünmüştüm sağda 4_5 solda da 4_5 var dedi ama dondurulmusu deneyelim dedi.bizde tamam dedik.ama içim bi umutlu bi umutlu bu sefer olacak diye..heyecanla transferin olmasını bekliyorum.insalllah bi sorun cikmazda
Öyle tabi ama çalışmanın da en az evde oturmak kadar sıkıntısı var, işte çıkıp eve gidip yemek yetiştirmek, kaldırmak inan kadının mesaisi eve gidince bitmiyor hemen hemen ben koltuğa 10 gibi anca otura biliyorum. Hafta sonu da dinlenecek misin, çamaşır mı yıkıcan, ütü mü yapıcan gezicen mi helak oluyorsun. İnan hiç dinlenemeden işe başladım hemde baş ağrısıyla. Birde şu var asgari ücret alıyorum yarısı elime kalıyor, düşünüyorum değer mi diye bu yorgunluğa filan. Ne aileme zaman ayıra biliyorum ne eşime. Benim annemde memur ve ben gerçekten çok gurur duyuyorum çalışmış bir anneye sahip olduğum için düşün bende birde çocuk yok annemde 2 tanede çocuk var şikayet edince biz iki çocuklu çalışırdık gezmemizide yapardık der. Ay bilmiyorum arkadaşım zaman mı değişti yoksa çok mu yorgunuz bu hayat bizi yordu yoksa ben tembel miyim
Duanızmı var ne zaman kız bu hafta ben pek giremedim kaçırmışım gelirim tabiki fıstık içim
6gnde 2 kat artmıs ıyımı bılemedmm bnnn
Canım o zaman yarın haber ver bize
Canim benim asgari ücret aldığından böyle dusunuyorsun,yanlış anlama ama sabahtan akşama o paraya calisilmaz tabi emeğinin hakkını alamadığından oyle düşünüyorsun.simdi başlarım da sistemden,ekonomiden ama siyaset yapacak halim yok.ben tembelim vallahi ütü yapmayida hiç sevmem zaten;((((
inşallah müsait olursam bende katılırım bnide yazarmısınEki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
tmm cnm verırım merak etme..dua et de coğalsınlar yaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?