2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

kızlarr bebgmmm gıdıyorr yıne benı bırakıyorrr

Nerden çıkarıyorsun ya değerin yükselmiş nasıl gidiyor olabilir ki bebeğin? Sadece tehlikesi vardır belki doktor o yüzden demiştir ama değerin yüksekse nereden bile bilir ki gideceğini?

seher sıkma canını ne olursun dua et.bizde sana ediyoruz ...her şerde bi hayır vardır hızır aleyhisselamın kıssasını biliyormusun sen ne olur hemen oku onu hadi.

Kız bende bugün hastalandim aynı gün olduk
Hiç moralini bozma kuzum inşallah 9 ay boyunca bizimde kırmızılar gelmeyecek
Bu arada parsen hala yok parsennnn:84::84::84::84::84::84::84::84::106:

Doktorla mailleştin mi canım?

Amin inşallah iyi sonuçlar aliriz.
Sen Nereye gidiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben Bursa Acıbademe gittim ama kimyasal gebelik yaşadım, ikinciyi de orada düşünüyorum

Keseyi görmeye ne zaman gideceksin canım?

Irenbeden herkes memnun canım ama iyice araştır kente de bir bak istersen:26:

Kuzum doktor ne dedi değer yukselmisti offf ya çok üzüldüm

seher sıkma canını ne olursun dua et.bizde sana ediyoruz ...her şerde bi hayır vardır hızır aleyhisselamın kıssasını biliyormusun sen ne olur hemen oku onu hadi.

kızlarr deger 6000 olması gerekırken 3003 dusuyor demıs doktor sımdı tekrar kan verdm 2transfer yapldı bırı dusup bırı kalmaz gıderse ıkısıde gıder dmş

kızlarr deger 6000 olması gerekırken 3003 dusuyor demıs doktor sımdı tekrar kan verdm 2transfer yapldı bırı dusup bırı kalmaz gıderse ıkısıde gıder dmş

o bilemezki rabbim bilir..allahım sana sığınıyoruz ne olur evladını ona bağışla

Phala
Pazartesi gel dediler, kısmetse Pazartesi gidicem cnm.
Bugün dayanamadım bir kan testi daha yaptırdım sonucu yarın alıcam,
inşallah herşey yolundadır.
Sen napıyosun

Ben işteyim canım yeni tedavi için takviyelere başladım. İnşallah iyi gelir. Senden bu son tedavinde kaç yumurta toplamışlardı? İnşallah canım kan değerin artmıştır ki bence artmıştır zaten

Benide eklermisiniz, cuma günü doktora gidicem ama yetişebilirsem burdayım inşallah yetişemezsemde dualarımdasınız.

canım çok üzgunum Allahtan bir mucize olur ve bebeğin seni bırakmaz bu sefer rabbim yardımcınız olsun....,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…