ayyy benimde bu perşembe duyulurmuki alttan ya
Gunaydin kizlar..
Iyi gunlerimiz olsun insallah..
Evet buluşcaz güzelim nasılsa o zamana kadar görürsün diye sana bir şey demedim. Karanfili bende duydum yaptım ama işe yaramadı benim ki öyle böyle bir ağrı değil beni anca migren ilaçları düzeltiyor. Havalarda yağmurlu basınç varya biraz da ondan dolayı ama şimdi geçti Allaha çok şükür.
kızlarr bebgmmm gıdıyorr yıne benı bırakıyorrr
kızlarr deger 6000 olması gerekırken 3003 dusuyor demıs doktor sımdı tekrar kan verdm 2transfer yapldı bırı dusup bırı kalmaz gıderse ıkısıde gıder dmş
slm kızlar nasılsınız
günayydın canmm
ya görmesem hıhyapma ya senin baya kuvvetliymiş migren ablam da çok çekti sonra bi doktor iyi etti onu geçti çok şükür canm
canmmm sıkma canını inşallah senle kalır bebilerin Allahım yardımcın olsun tatlm
günaydın canmm
günayydın canmm
ya görmesem hıhyapma ya senin baya kuvvetliymiş migren ablam da çok çekti sonra bi doktor iyi etti onu geçti çok şükür canm
canmmm sıkma canını inşallah senle kalır bebilerin Allahım yardımcın olsun tatlm
günaydın canmm
Kuzummmm benimmmm kıyamam ben senin ağlamana içim parçalandı senden güzel haberler duymak o kadar çook istiyorum ki allahım seher arkadaşımıza yardım et :85:
slm kızlar nasılsınız
Ehhh işte iyi diyelim iyi olsun yaşamaya hayatta kalmaya çalışıyoruz sende iyisindir inşallahhhh cnm
Bende bir şeyler yapacağım canım bu migren için
Kuzummmm benimmmm kıyamam ben senin ağlamana içim parçalandı senden güzel haberler duymak o kadar çook istiyorum ki allahım seher arkadaşımıza yardım et :85:
Sen ne yaptın canım?
slm kızlar nasılsınız
iyim canım annem geldi biraz rahatszdı onu dr götürdüm seker kolestrol vardı onlar için şimdi eve geldik
Kız ben senin şu resmine bakıyorum bakıyorum bir türlü çözemedim nedir o resim?:26:
Dün merkeze gittim tam kürtaj için imza attırırken ben galiba düşürdüm dedim onun üzerine hemşire doktor bi kontrol etsin dedi
doktor bi baktı keseyi düşürmüşüm sadece pıhtı kalmış onun içinde 2 tane fitil verdi 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem inşallah pıhtıda temizlenir kürtaja gerek kalmaz :85:
sen nasılsın cnm herşey yolundadır inşallah
canım avatarımı soruyorsun :26::26::26::26::26:
İnşallah iyi gelirBen işteyim canım yeni tedavi için takviyelere başladım. İnşallah iyi gelir. Senden bu son tedavinde kaç yumurta toplamışlardı? İnşallah canım kan değerin artmıştır ki bence artmıştır zaten
canım avatarımı soruyorsun :26::26::26::26::26:
sanki bir bebeği yatırmışsın da altını değiştirmek için hazırlıyormuşsun gibi :26:canım avatarımı soruyorsun :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?