2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gunaydin kizlar..
Iyi gunlerimiz olsun insallah..

günayydın canmm

ya görmesem hıh yapma ya senin baya kuvvetliymiş migren ablam da çok çekti sonra bi doktor iyi etti onu geçti çok şükür canm

kızlarr bebgmmm gıdıyorr yıne benı bırakıyorrr

kızlarr deger 6000 olması gerekırken 3003 dusuyor demıs doktor sımdı tekrar kan verdm 2transfer yapldı bırı dusup bırı kalmaz gıderse ıkısıde gıder dmş

canmmm sıkma canını inşallah senle kalır bebilerin Allahım yardımcın olsun tatlm

slm kızlar nasılsınız

günaydın canmm

Bende bir şeyler yapacağım canım bu migren için

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Ehhh işte iyi diyelim iyi olsun yaşamaya hayatta kalmaya çalışıyoruz sende iyisindir inşallahhhh cnm

iyim canım annem geldi biraz rahatszdı onu dr götürdüm seker kolestrol vardı onlar için şimdi eve geldik

Sen ne yaptın canım?

Dün merkeze gittim tam kürtaj için imza attırırken ben galiba düşürdüm dedim onun üzerine hemşire doktor bi kontrol etsin dedi
doktor bi baktı keseyi düşürmüşüm sadece pıhtı kalmış onun içinde 2 tane fitil verdi 10 gün sonra tekrar kontrole gidicem inşallah pıhtıda temizlenir kürtaja gerek kalmaz :85:
sen nasılsın cnm herşey yolundadır inşallah

Artık üzüleceğimiz şeye seviniyoruz. Ne yapalım inan senin için sevindim böyle olmasına. Her şeyde hayır var diye yola devam edeceğiz. Ben kendi kendime karar verdim hiç bir şeye üzülmeyeceğim. Rabbim nasip ederse edecek, etmeyecekse elimizden hiç bir şey gelmez. Biz Allahımıza güvenelim yeter

İnşallah iyi gelir Rabbim büyük belki de gebe kalırsın sen umudun yokmuş gibi yap, kandır kendini, umursanmadığında daha çabuk hamile kalınıyormuş :26:
benden 19 sağlıklı yumurta toplamışlardı cnm, 7 tanesini döllemişlerdi
Umarım dediğin gibidir, kan değerimin arttığını bir göreyim içim biraz daha rahatlayacak,
idrar testi de aldım sonunda, belki 8 yıl sonra pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…