2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzum sende hep hastanelerdesin allah yardımcın olsun
anneciğine çooook geçmiş olsun allahım onlara sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallahh

sağol canım bu benim babamın ilk eşi 80 uaşında 1 çocuğu olmuş 30 günlükken ölmüş ve bir daha olmamış babamda annemle (bizi dünyaya getiren )evlenmiş ama babamın ilk eşide ailesinin yanına gitmemiş bizimle kalmışçok muhterem bir kadındır büyük annem (bababmın ilk eşi) çok anlayışlıdır ve bizim üzerimizde çok hakkı vardır bizi büyüttü kendi evladı gibi baktı ee şimdi sıra bizde bizde ona bakacağız

ne zaman yapacan idrar testini, buraya paylaş olur mu ben öğlen arasına çıkıyorum nefes alayım biraz.

aynen canm yap tedavi ettir kendini

tatlımmm nasılsın bakalım iyi ol nolur üzülürüm bak

Çook şükür cnm benim iyiyim phala arkadaşa yazdım son anda kürtaj olmaktan kurtuldum biraz pıhtı kalmış onun içinde fitil verdi 10 gün sonra kontrole gidicem inşallah kürtaja gerek kalmaz
doktor keseyi düşürmüşsün dediğinde sevinçten havalara uçtum hayat çook garip yaaa ben hamile olduğumu öğrendiğimde bile bu kadar sevinmemiştim allahım kimseye yaşatmasın kürtajı ismi bile kötü yaşadığım stresi anlatamam size
sen nasılsın güzel kalpli arkadaşım eşin iyidir inşallahhhh

oyyy kuzummmm Allahım güç versin sana inşallah temizlenir tamamen yeni umutlara yeni tedavilere sıkıntısız başlarsın canm benmmm

Kız ben senin şu resmine bakıyorum bakıyorum bir türlü çözemedim nedir o resim?:26:

aynen aynen bende kaç kez çözmeye çalıştım yook yookkkk

Annenle babanın ilk eşi beraber mi yaşamışlar.

oyyy kuzummmm Allahım güç versin sana inşallah temizlenir tamamen yeni umutlara yeni tedavilere sıkıntısız başlarsın canm benmmm

aynen aynen bende kaç kez çözmeye çalıştım yook yookkkk

Galiba bıdığı
Bir arkadaş vardı köye gitmişti sonra geldi gitmek üzereyken eşi çok hastalanmıştı o yeteeeer miydi başkası mı?

Aynen cnm ben de artık hiç üzülmüyorum hatta kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum ben allahıma ne kadar şükretsem azdır

Yaaa sen nasıl birisin çook merak ediyorum seni çoook fazla iyi birisin keşke senden çok olsa

Yaaa sen nasıl birisin çook merak ediyorum seni çoook fazla iyi birisin keşke senden çok olsa

tanışalım şekerimmm(facen varsa teldede görüşürüz istersen ) ama o kadar iyi değilim canım ya o senin yüreğinin güzeliği görmek istediğin gibi görüyorsun

Merhaba arkadaşlar

bende aranıza yeni katılıyorum..bir ay sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum.Şu an istanbulda tüp bebek merkezi araştırmaktayım.Bana bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.. medicana beylikdüzünde ve fulya bahçecide tüp bebek yaptıran arkadaşalr fiyat ve memnuniyet konusunda bilgi yazarmısınız.Başka bir merkez de olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.Çünkü bu ay görüşmelere başlayacağız.teşekkürler şimdiden

EVET O BEBEK CİMCİME BENDE ONUN AYAĞININ ALTINDAN ÖPÜYORUMMM KIZ KARDEŞİM ÇEKMİŞ FOTYU BENDE AVATAR YAPTIMM

hımmm sen diyince anlaşıldı demek yeterimiz ordaymıışşş

canmm benm ya Allahım olmasını istemediğimiz şeylerin bizim için hayırlısı oldugunu nasıl da gösteriyo bize istermiydin düşmesini bebişinin ama bak şimdi nasıl seviniyosun demek ne kadar hayırlıymış böyle olması senin için kuzum bu şekilde düşün ve sakın sıkma canını Allahım hep yanında olsun inşallah
oyy kuzum utanırım ama deme ölee iyiyiz tatlım çok şükür eşim de iyi hamdolsun bende ptsi için randevu aldım kadın doğuma adet dışı yapılması gereken test tahlil yaptırcam adet olunca da zeynep kamile gitcem sonra inşallah rapor işlerine başlıcaz

Galiba bıdığı
Bir arkadaş vardı köye gitmişti sonra geldi gitmek üzereyken eşi çok hastalanmıştı o yeteeeer miydi başkası mı?

hımmm süper soru balık hafızalı ben için özellikle mi seçtin kız bu soruyu

tanışalım şekerimmm(facen varsa teldede görüşürüz istersen ) ama o kadar iyi değilim canım ya o senin yüreğinin güzeliği görmek istediğin gibi görüyorsun

Kuzummm ben instagram kullanıyorum ama instagramıda kimse kullanmıyor Güldenede söyledim onunda yokmuş senin vardır inşallahhhh

evet azıcık çıkmışımmm

valla kızlar bayağı yoğun bir topikmiş,güzel hoşuma gitti :))

hayırlı olsun canm simdiden valla ben yardımcı olamayacagm cnkü daha bende başlamadım tedaviye bilmiyorum o yuzden ama arkadaslar seve seve yardım eder sana vee hoşgeldiiinnnn öle çook yogun hareketli bi topiktir burası gelen pişman (daha önce niye gelmedim diye) gelmeyen bin pişman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…