2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende rapor için zeynep kamile gidicem merkezdeki çalışanlara sordum sözde bize rapor vermezlermiş eşimde ve bende sorun yok diye ama ben yinede şansımı denicem :26:

canım fulya bahçeciye giden arkadaşlrım var çok memnunlar bende aradım geçenlerde 5900tl fiyat +ilaç dediler

Selam kızlar,
Transfer sonrası 6. Gün; hafif ağrılarım var az önce sarı akıntı oldu bayaa çok oldu ama. Kulaklarımda uğultuyla tıkanma arası bi tuhaflıklar var.
Evden çalışıyorum bu süreçte işyerindeki birine sinirlendim çok.
Günün olayı akıntı ama hayırlara vesile olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu bir gün olsun hepimize.

Kuzummm ben instagram kullanıyorum ama instagramıda kimse kullanmıyor Güldenede söyledim onunda yokmuş senin vardır inşallahhhh

bende var ki hıhh

evet azıcık çıkmışımmm

evet eveett gördüm işteeee

bende rapor için zeynep kamile gidicem merkezdeki çalışanlara sordum sözde bize rapor vermezlermiş eşimde ve bende sorun yok diye ama ben yinede şansımı denicem :26:

bizde öle düşünüyoduk canm üç yıl evlilik belli yıl sigorta prim fln isteniyo ya uymuyodu gittik orda sigorta bölümü mü öle bişe vardı sorduk eşimin sperm sayısı tedavi dolayısıyla az oldugu için evlilik yılı sartının aranmadıgını ogrendik, benm sigorta yılı dolmustu prim günü dolmamıstı eşimin sigorta yılı dolmayıp prim günü dolmustu, olur biz çiftleri bi kişi olarak görüyoruz ve uygun rapor için dedi yani hiç ümit etmezken rapor çıkartamayız derken çıkarabilecegimizi öğrendik bence de dene sansını tatlımm

hemen özele yazıyorum instagramdaki kullanı adımı

eeeeeeeeeee bir gün ekleyelim fotolarııı ne dersiniz :44::44::44::44::44:bu kadar güzel hatun var burada

kızlar istanbuldA işinde gercekten ıyı doktor kım varr benm durumm gıbı olan varmı bu 7 oldu yeter artık dayanamıyorum ben yaaa içim yanıyor yaa

Kulak uğultusu ben de de rahim filmi çektirince olmuştu daha yeni geçti.anestezili yaptırmıştım.Ondan olabilirmi anestezi yaptırdın sanırım..sinirlerini germe boşver bebeğin daha önemli

ayyy kıızz sayfa istilaya ugrar o kadar güzel hatunu görmeye gelir millet

uhuuuu bi fıstık gördüüümmm

Utandım :)) sen aynaya hiç bakmıyorsun sanırım :)) zayıf kibar bi bayansın maşallah maşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar istanbuldA işinde gercekten ıyı doktor kım varr benm durumm gıbı olan varmı bu 7 oldu yeter artık dayanamıyorum ben yaaa içim yanıyor yaa

canım yukardada yazdım bahçecide erbil bey varmış bizim buradan kaç tane arkadaşım gitti hepside çok memnunlar bir ara konuş randevu al istersen

Utandım :)) sen aynaya hiç bakmıyorsun sanırım :)) zayıf kibar bi bayansın maşallah maşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öle tabi şeker utanma ben mi hiiç alakası yook sen onu bi de kocama sor beni nasıl anlatır nasıl

Kulak uğultusu ben de de rahim filmi çektirince olmuştu daha yeni geçti.anestezili yaptırmıştım.Ondan olabilirmi anestezi yaptırdın sanırım..sinirlerini germe boşver bebeğin daha önemli

Yoo anestezi almadım transferde opu'da aldım sadece. Germiyim diyorum kendimi yine bişiy beni buluyo maalesef. Sağol cevabın için.

senin durumun nedir anlatırmısın arkadaşım ben topiğe yeni katıldım.Hamile yazıyor ilk sayfada...kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydun ?

kızlar ben çıkıyorum pazar gideceğim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…