hımmm sen diyince anlaşıldıdemek yeterimiz ordaymıışşş
canmm benm ya Allahım olmasını istemediğimiz şeylerin bizim için hayırlısı oldugunu nasıl da gösteriyo bizeistermiydin düşmesini bebişinin ama bak şimdi nasıl seviniyosun demek ne kadar hayırlıymış böyle olması senin için kuzum bu şekilde düşün ve sakın sıkma canını Allahım hep yanında olsun inşallah
oyy kuzum utanırım ama deme öleeiyiyiz tatlım çok şükür eşim de iyi hamdolsun bende ptsi için randevu aldım kadın doğuma adet dışı yapılması gereken test tahlil yaptırcam adet olunca da zeynep kamile gitcem sonra inşallah rapor işlerine başlıcaz
hımmm süper soru balık hafızalı ben için özellikle mi seçtin kız bu soruyu
merhaba arkadaşlar
bende aranıza yeni katılıyorum..bir ay sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum.şu an istanbulda tüp bebek merkezi araştırmaktayım.bana bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar.. Medicana beylikdüzünde ve fulya bahçecide tüp bebek yaptıran arkadaşalr fiyat ve memnuniyet konusunda bilgi yazarmısınız.başka bir merkez de olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.çünkü bu ay görüşmelere başlayacağız.teşekkürler şimdiden
canım fulya bahçeciye giden arkadaşlrım var çok memnunlar bende aradım geçenlerde 5900tl fiyat +ilaç dediler
Kuzummm ben instagram kullanıyorum ama instagramıda kimse kullanmıyorGüldenede söyledim onunda yokmuş senin vardır inşallahhhh
evet azıcık çıkmışımmm
bende rapor için zeynep kamile gidicem merkezdeki çalışanlara sordum sözde bize rapor vermezlermiş eşimde ve bende sorun yok diye ama ben yinede şansımı denicem :26:
bende var ki hıhh
evet eveett gördüm işteeee
bizde öle düşünüyoduk canm üç yıl evlilik belli yıl sigorta prim fln isteniyo ya uymuyodu gittik orda sigorta bölümü mü öle bişe vardı sorduk eşimin sperm sayısı tedavi dolayısıyla az oldugu için evlilik yılı sartının aranmadıgını ogrendik, benm sigorta yılı dolmustu prim günü dolmamıstı eşimin sigorta yılı dolmayıp prim günü dolmustu, olur biz çiftleri bi kişi olarak görüyoruz ve uygun rapor için dedi yani hiç ümit etmezken rapor çıkartamayız derken çıkarabilecegimizi öğrendik bence de dene sansını tatlımm
telefonda fiyat veriyorlarmı ? Ilaç fiyatı ne kadarmış
eeeeeeeeeee bir gün ekleyelim fotolarııı ne dersiniz :44::44::44::44::44:bu kadar güzel hatun var buradabende var ki hıhh
Evet eveett gördüm işteeee
Bizde öle düşünüyoduk canm üç yıl evlilik belli yıl sigorta prim fln isteniyo ya uymuyodu gittik orda sigorta bölümü mü öle bişe vardı sorduk eşimin sperm sayısı tedavi dolayısıyla az oldugu için evlilik yılı sartının aranmadıgını ogrendik, benm sigorta yılı dolmustu prim günü dolmamıstı eşimin sigorta yılı dolmayıp prim günü dolmustu, olur biz çiftleri bi kişi olarak görüyoruz ve uygun rapor için dedi yani hiç ümit etmezken rapor çıkartamayız derken çıkarabilecegimizi öğrendik bence de dene sansını tatlımm
Selam kızlar,
Transfer sonrası 6. Gün; hafif ağrılarım var az önce sarı akıntı oldu bayaa çok oldu ama. Kulaklarımda uğultuyla tıkanma arası bi tuhaflıklar var.
Evden çalışıyorum bu süreçte işyerindeki birine sinirlendim çok.
Günün olayı akıntı ama hayırlara vesile olsun inşallah.
Hayırlı uğurlu bir gün olsun hepimize.
eeeeeeeeeee bir gün ekleyelim fotolarııı ne dersiniz :44::44::44::44::44:bu kadar güzel hatun var burada
hemen özele yazıyorum instagramdaki kullanı adımı
ayyy kıızz sayfa istilaya ugrar o kadar güzel hatunu görmeye gelir millet
uhuuuu bi fıstık gördüüümmm
kızlar istanbuldA işinde gercekten ıyı doktor kım varr benm durumm gıbı olan varmı bu 7 oldu yeter artık dayanamıyorum ben yaaa içim yanıyor yaa
Utandım :)) sen aynaya hiç bakmıyorsun sanırım :)) zayıf kibar bi bayansın maşallah maşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öle tabi şeker utanmaben mi hiiç alakası yook sen onu bi de kocama sor beni nasıl anlatır nasıl
Kulak uğultusu ben de de rahim filmi çektirince olmuştu daha yeni geçti.anestezili yaptırmıştım.Ondan olabilirmi anestezi yaptırdın sanırım..sinirlerini germe boşver bebeğin daha önemli
ayyy kıızz sayfa istilaya ugrar o kadar güzel hatunu görmeye gelir millet
uhuuuu bi fıstık gördüüümmm
kızlar istanbuldA işinde gercekten ıyı doktor kım varr benm durumm gıbı olan varmı bu 7 oldu yeter artık dayanamıyorum ben yaaa içim yanıyor yaa
canım yukardada yazdım bahçecide erbil bey varmış bizim buradan kaç tane arkadaşım gitti hepside çok memnunlar bir ara konuş randevu al istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?