2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar istanbuldA işinde gercekten ıyı doktor kım varr benm durumm gıbı olan varmı bu 7 oldu yeter artık dayanamıyorum ben yaaa içim yanıyor yaa

Canım ben bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ama yeter arkadaşımızın dediği sanırım bahçeci Fulya benim gittiğim merkezle aynı sadece biri Anadolu yakasında diyeri Avrupa yakasında ama bence fulyayı araştır derim orası Dahada iyi bi yer
Senin kafanı karıştırmak istemem ama ben senin doktorunu hiç beğenmedim jeli sürdükten sonra sana yürüyüş vermemesi çok saçma gelmişti sen yürümezsen jel vücüduna nasıl yayıyalacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

canm bılmıyormmmmm

aynen cupcake katılıyorum..jeli sıktın mı benım doktorum en az 15 dk yürüyeceksın dedı ve eriyecek o dedi...bende bahceci fulya dayım canım..merak ettıgın seylerı sor ıstersen...

doktor aramıs pgd dıyo baska bırsey demıyor sımdı

off cnm yaaa...Allahım sabrıını versın bi an önce..ama bi nedenı olmalı bunlar neden düşüyor diye..nedenı bulunmadan baslama bence yenısıne cnm..cok üzülüdüm ınan off yaa offf neden böyle oluyor kii

evet babamın evlenmesine izin vermiş ilk eşi sonrada ben gitmeyeceğim yuvamda kalacağım demiş 1950 lerde

Vay be ne hikaye, onun için ne kadar zor olmuştur sonuçta bir kadın ve çocuğu olmamış. Kıskanmıştır elbet ama genede bırakmamış. E peki baban niye evlendi ki, çocuk olmadığı için mi?:26: Kuzum ya istersen cevaplamaya bilirsin sordum ama:26:

aynen cupcake katılıyorum..jeli sıktın mı benım doktorum en az 15 dk yürüyeceksın dedı ve eriyecek o dedi...bende bahceci fulya dayım canım..merak ettıgın seylerı sor ıstersen...

Kuzum ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden bana yakın olan bahceci umut tüp bebek merkezini seçtim biliyorsun istanbulda trafiğe güven olunmuyor ama Fulya daha iyi diyorlar psikoloğu varmış doğrumu

Utandım :)) sen aynaya hiç bakmıyorsun sanırım :)) zayıf kibar bi bayansın maşallah maşallah :)

canımmmmmmmmmmm napıosunnn nasılsınn...gelişmelerini okdum simdi...kürtajsız kurtulmana sevındım canımm..Allahım çaresız koymasın bizi...benım kı düşmemişti cnm kürtaj olmak zorunda kalmıstın...bıraz iyimser olalım artık en azından hamıle kalabılıyoruz diye

Aynen cnm ben de artık hiç üzülmüyorum hatta kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum ben allahıma ne kadar şükretsem azdır

Kesinlikle canım sana katılıyorum ve diyorum ki Allah beni seviyor çünkü bana eşimi nasip etti. Bana kalsa hayatta onun gibisini bulamazdım. Şükürler olsun sağlığımızda iyi sevdiklerimizde yanımızda, açta değiliz açıkta değiliz daha ne olsun gerisini Allaha bırakalım.

canm nerde bahceci bi de rapor cıkartabilirsem orda rapor gecerli mi ki off ya nerde yaptırcam ben

trafık zaten ınsanı delı edıo burda..bende gecen klınıkten cıktım köpru trafıgıne yakalandım aman Allahım 20 dk lık yolu uc saate geldıkevet cnm psikolog varmıs ama ben daha hiç görüşme talep etmedım....cunkü işlerim yogun.. sık sık gidiyorum ama oraya..bılıosun basladı tedavı..serum alıyorum...ama bende yarın gıdınce psikologdan randevu istiycem..belkı bı ıkı görüşme benı rahatlatır

aynı benm düşüncee Allahım eşimi başımdan eksik etmesin arada uyuz ediyo beni cinnet gecirtiyo ama seviyom ki çook yaaaa o iyi olsun saglıklı olsun benmle olsun iyi olalım bebiş Allahımın takdiri artık neler deneyip olmayanlar oluyo kader kısmet Allahım inşallah hayırlısıyla yazmıstır kaderimize evlatlarımızı

Daha neler ne demek balık hafızalı, senin hafızan kuvvetli değilse benim hiç değil örtmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…