kızlar istanbuldA işinde gercekten ıyı doktor kım varr benm durumm gıbı olan varmı bu 7 oldu yeter artık dayanamıyorum ben yaaa içim yanıyor yaa
Eşlerin hepsi öyle benimkide bana neler neler söylüyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım yukardada yazdım bahçecide erbil bey varmış bizim buradan kaç tane arkadaşım gitti hepside çok memnunlar bir ara konuş randevu al istersen
ben hep kalıyorumm hep dusuruyorm malesef 6haftaya gırmeden bır kanama ılesenin durumun nedir anlatırmısın arkadaşım ben topiğe yeni katıldım.Hamile yazıyor ilk sayfada...kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydun ?
Canım ben bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ama yeter arkadaşımızın dediği sanırım bahçeci Fulya benim gittiğim merkezle aynı sadece biri Anadolu yakasında diyeri Avrupa yakasında ama bence fulyayı araştır derim orası Dahada iyi bi yer
Senin kafanı karıştırmak istemem ama ben senin doktorunu hiç beğenmedim jeli sürdükten sonra sana yürüyüş vermemesi çok saçma gelmişti sen yürümezsen jel vücüduna nasıl yayıyalacak
ben hep kalıyorumm hep dusuruyorm malesef 6haftaya gırmeden bır kanama ıle
test gününden kaç gün sonra oluyo tatlım 13-15 günse duyulur gümbür gümbür innşallahhh :)
kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorlar arkadaşlar,kullandığın haldemi düşüyor
aynen cupcake katılıyorum..jeli sıktın mı benım doktorum en az 15 dk yürüyeceksın dedı ve eriyecek o dedi...bende bahceci fulya dayım canım..merak ettıgın seylerı sor ıstersen...Canım ben bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum ama yeter arkadaşımızın dediği sanırım bahçeci Fulya benim gittiğim merkezle aynı sadece biri Anadolu yakasında diyeri Avrupa yakasında ama bence fulyayı araştır derim orası Dahada iyi bi yer
Senin kafanı karıştırmak istemem ama ben senin doktorunu hiç beğenmedim jeli sürdükten sonra sana yürüyüş vermemesi çok saçma gelmişti sen yürümezsen jel vücüduna nasıl yayıyalacak
doktor aramıs pgd dıyo baska bırsey demıyor sımdı
evet babamın evlenmesine izin vermiş ilk eşi sonrada ben gitmeyeceğim yuvamda kalacağım demiş 1950 lerde
aynen cupcake katılıyorum..jeli sıktın mı benım doktorum en az 15 dk yürüyeceksın dedı ve eriyecek o dedi...bende bahceci fulya dayım canım..merak ettıgın seylerı sor ıstersen...
A aa bende 24 yaşındym.hakan beye gittim kız bizimkiler Ankara bebesi olacak desene
Utandım :)) sen aynaya hiç bakmıyorsun sanırım :)) zayıf kibar bi bayansın maşallah maşallah :)
Aynen cnm ben de artık hiç üzülmüyorum hatta kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum ben allahıma ne kadar şükretsem azdır
Daha konuşmadık canım dün kirmizilar geldion görüşme bu ay kaçtı Bugün yada yarın yazismayi düşünüyorum haber veririm kuzum
Kuzum ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden bana yakın olan bahceci umut tüp bebek merkezini seçtim biliyorsun istanbulda trafiğe güven olunmuyor ama Fulya daha iyi diyorlar psikoloğu varmış doğrumu
Kuzum ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden bana yakın olan bahceci umut tüp bebek merkezini seçtim biliyorsun istanbulda trafiğe güven olunmuyor ama Fulya daha iyi diyorlar psikoloğu varmış doğrumu
Kesinlikle canım sana katılıyorum ve diyorum ki Allah beni seviyor çünkü bana eşimi nasip etti. Bana kalsa hayatta onun gibisini bulamazdım. Şükürler olsun sağlığımızda iyi sevdiklerimizde yanımızda, açta değiliz açıkta değiliz daha ne olsun gerisini Allaha bırakalım.
hımmm sen diyince anlaşıldıdemek yeterimiz ordaymıışşş
canmm benm ya Allahım olmasını istemediğimiz şeylerin bizim için hayırlısı oldugunu nasıl da gösteriyo bizeistermiydin düşmesini bebişinin ama bak şimdi nasıl seviniyosun demek ne kadar hayırlıymış böyle olması senin için kuzum bu şekilde düşün ve sakın sıkma canını Allahım hep yanında olsun inşallah
oyy kuzum utanırım ama deme öleeiyiyiz tatlım çok şükür eşim de iyi hamdolsun bende ptsi için randevu aldım kadın doğuma adet dışı yapılması gereken test tahlil yaptırcam adet olunca da zeynep kamile gitcem sonra inşallah rapor işlerine başlıcaz
hımmm süper soru balık hafızalı ben için özellikle mi seçtin kız bu soruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?