2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlarr deger 6000 olması gerekırken 3003 dusuyor demıs doktor sımdı tekrar kan verdm 2transfer yapldı bırı dusup bırı kalmaz gıderse ıkısıde gıder dmş

seher parça parça kanaması olup bir bebeğini kaybedip bir bebeğini kucağına alan bir dünya insan var

benimde ikiz gebelikti bir bebeğim beni bıraktı bir tanesi çok şükür 15. haftaya geldik

olumlu düşünki diğer bebeğin etkilenmesin

hayırlısını iste rabbimden

Ahhh cnm doktor keseyi düşürmüşsün dediğinde dünyalar benim oldu sanki :)) gerçi herşey 10 gün sonra belli olacak belki erken sevindim ama o anda kürtaj olmadım yaaa çok mutlu oldum inşallah gerek kalmaz
Kuzum benim ilki kimyasal ikincisinde düşükle sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor sözde bende ve eşimde sorun yok
Allah yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallahh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin, ailemizi de eksik etmesin başka bişeycik istemem. Evlatta verirse seviniriz o kadar

Git tabi cnm öyle bi imkan varsa değerlendir keşke benim gittiğim merkezde olsa

Oyyyy ne güzel yazmışsın cnm benim:)

Daha neler ne demek balık hafızalı, senin hafızan kuvvetli değilse benim hiç değil örtmenim

sen karıştırıcı mikserimsin benm

tatlım bahcecı fulyada rapor gecmıyor...ama bahcecı umutta gecıyor

hımm hangisi peki anadolu yakasında olan rapor geceni burdadır inşallah

Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin, ailemizi de eksik etmesin başka bişeycik istemem. Evlatta verirse seviniriz o kadar

amiiin canmmm aynen Allahım evladımızı verirse neşe huzur mutluluk katar yuvalarımıza

bende hakan beydeyim ikinci deneme olacak. hafta sonu yumiler toplanıcak bakalımmm çok heycanlıyım:26:

Rabbim yar ve yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım takipleri mehtap hanım transferi hakan bey yapıyor yumurta toplamasında kübra hanım.

aynen cnm bende kendılıgımden kaldım saglıksız oldu..tüp yaptım tutmadı...ne yapacagımı sasırdım..Allah sasırtmasın yol göstersın bizlere..bende yenı basladım ıste Allahım hayırlısını versın..ben elımden gelenı yapıyorum gerısı takdir-i İlahi

malesef dusuruyorum suan 1975

Git tabi cnm öyle bi imkan varsa değerlendir keşke benim gittiğim merkezde olsa

gidicem ınsaallah kuzum bakalım yarın yumoşların kontrolu var ne durumdalar dıye...yarın talep edıcem bendeeee

Telefonda fiyat veriyorlarmı ? ilaç fiyatı ne kadarmış

merhaba

ben fulya bahçeci de tedavi oldum

5.denememde çok şükür hamileyim

son iki denemem orda oldu

eğer maddi olarak sizi sarsmıycaksa kesinlikle doğru yer diyebilirim

ilaç fiyatları da yapılan tedaviye göre değişiyor benim sonraki ay dondurulmuşlar transfer edildiğinden 4000 TL yi buldu

hayırlı olsun inşallah yavruna kavuşursun

tatlımm fulya avrupa yakasında rapor gecmıyor...umut anadolu yakasında rapor gecıyor...umarım hayırlı bir karar verırsın de bebişine cabuk kavusursun kuzuucummm

ben bu muyum yani

cnm benım Rabbim bebişini kucagına almayı nasip etsın..kımdı doktorun..dondurulmus transferı ıle mı hamıle kaldın..bende fulyadayım..

Dondurulmuş transfer edildi ve 4000 tl mi tuttu? Ayıp ama ya ne yapılıyor ki dondurulmuş transferinde yalnızca transfer değil mi?

canım baya yazmadım sana kendine gel diye bekledim.şükürki iyi gördüm seni.rabbim sabır versin.seherde düşürdü zaten ben iyice korkmaya başladım.rabbimden herşey ...inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz

malesef dusuruyorum suan 1975

7. derken

normal yolla hamile kalıp düşüklemi sonuçlandı

araştırma yaptırmışsınızdır ama lütfen kromozom ve pıhtılaşma testlerini yaptır

hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbulda isen kartal , zeynep kamil ve diğer araştırma hastaneleri bunları yapıyor

lütfen derdini bul ve ondan sonra hamile kalmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…