canm nerde bahceci bi de rapor cıkartabilirsem orda rapor gecerli mi ki off ya nerde yaptırcam ben
kızlarr deger 6000 olması gerekırken 3003 dusuyor demıs doktor sımdı tekrar kan verdm 2transfer yapldı bırı dusup bırı kalmaz gıderse ıkısıde gıder dmş
canımmmmmmmmmmm napıosunnn nasılsınn...gelişmelerini okdum simdi...kürtajsız kurtulmana sevındım canımm..Allahım çaresız koymasın bizi...benım kı düşmemişti cnm kürtaj olmak zorunda kalmıstın...bıraz iyimser olalım artık en azından hamıle kalabılıyoruz diye
aynı benm düşünceeAllahım eşimi başımdan eksik etmesin arada uyuz ediyo beni cinnet gecirtiyo ama seviyom ki çook yaaaa o iyi olsun saglıklı olsun benmle olsun iyi olalım bebiş Allahımın takdiri artık neler deneyip olmayanlar oluyo kader kısmet Allahım inşallah hayırlısıyla yazmıstır kaderimize evlatlarımızı
trafık zaten ınsanı delı edıo burda..bende gecen klınıkten cıktım köpru trafıgıne yakalandım aman Allahım 20 dk lık yolu uc saate geldıkevet cnm psikolog varmıs ama ben daha hiç görüşme talep etmedım....cunkü işlerim yogun.. sık sık gidiyorum ama oraya..bılıosun basladı tedavı..serum alıyorum...ama bende yarın gıdınce psikologdan randevu istiycem..belkı bı ıkı görüşme benı rahatlatır
Kesinlikle canım sana katılıyorum ve diyorum ki Allah beni seviyor çünkü bana eşimi nasip etti. Bana kalsa hayatta onun gibisini bulamazdım. Şükürler olsun sağlığımızda iyi sevdiklerimizde yanımızda, açta değiliz açıkta değiliz daha ne olsun gerisini Allaha bırakalım.
Daha neler ne demek balık hafızalı, senin hafızan kuvvetli değilse benim hiç değil örtmenim
tatlım bahcecı fulyada rapor gecmıyor...ama bahcecı umutta gecıyor
Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin, ailemizi de eksik etmesin başka bişeycik istemem. Evlatta verirse seviniriz o kadar
bende hakan beydeyim ikinci deneme olacak. hafta sonu yumiler toplanıcak bakalımmm çok heycanlıyım:26:
Ahhh cnm doktor keseyi düşürmüşsün dediğinde dünyalar benim oldu sanki :)) gerçi herşey 10 gün sonra belli olacak belki erken sevindim ama o anda kürtaj olmadım yaaa çok mutlu oldum inşallah gerek kalmaz
Kuzum benim ilki kimyasal ikincisinde düşükle sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor sözde bende ve eşimde sorun yok
Allah yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
seher parça parça kanaması olup bir bebeğini kaybedip bir bebeğini kucağına alan bir dünya insan var
benimde ikiz gebelikti bir bebeğim beni bıraktı bir tanesi çok şükür 15. haftaya geldik
olumlu düşünki diğer bebeğin etkilenmesin
hayırlısını iste rabbimden
Git tabi cnm öyle bi imkan varsa değerlendir keşke benim gittiğim merkezde olsa
Telefonda fiyat veriyorlarmı ? ilaç fiyatı ne kadarmış
canm nerde bahceci bi de rapor cıkartabilirsem orda rapor gecerli mi ki off ya nerde yaptırcam ben
malesef dusuruyorum suan 1975
tatlımm fulya avrupa yakasında rapor gecmıyor...umut anadolu yakasında rapor gecıyor...umarım hayırlı bir karar verırsın de bebişine cabuk kavusursun kuzuucummmsen karıştırıcı mikserimsin benm
hımm hangisi peki anadolu yakasında olan rapor geceni burdadır inşallah
amiiin canmmmaynen Allahım evladımızı verirse neşe huzur mutluluk katar yuvalarımıza
sen karıştırıcı mikserimsin benm
hımm hangisi peki anadolu yakasında olan rapor geceni burdadır inşallah
amiiin canmmmaynen Allahım evladımızı verirse neşe huzur mutluluk katar yuvalarımıza
merhaba
ben fulya bahçeci de tedavi oldum
5.denememde çok şükür hamileyim
son iki denemem orda oldu
eğer maddi olarak sizi sarsmıycaksa kesinlikle doğru yer diyebilirim
ilaç fiyatları da yapılan tedaviye göre değişiyor benim sonraki ay dondurulmuşlar transfer edildiğinden 4000 TL yi buldu
hayırlı olsun inşallah yavruna kavuşursun
merhaba
ben fulya bahçeci de tedavi oldum
5.denememde çok şükür hamileyim
son iki denemem orda oldu
eğer maddi olarak sizi sarsmıycaksa kesinlikle doğru yer diyebilirim
ilaç fiyatları da yapılan tedaviye göre değişiyor benim sonraki ay dondurulmuşlar transfer edildiğinden 4000 TL yi buldu
hayırlı olsun inşallah yavruna kavuşursun
Ahhh cnm doktor keseyi düşürmüşsün dediğinde dünyalar benim oldu sanki :)) gerçi herşey 10 gün sonra belli olacak belki erken sevindim ama o anda kürtaj olmadım yaaa çok mutlu oldum inşallah gerek kalmaz
Kuzum benim ilki kimyasal ikincisinde düşükle sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor sözde bende ve eşimde sorun yok
Allah yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallahh
malesef dusuruyorum suan 1975
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?