malesef dusuruyorum suan 1975
gidicem ınsaallah kuzum bakalım yarın yumoşların kontrolu var ne durumdalar dıye...yarın talep edıcem bendeeee
Rabbim yar ve yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım takipleri mehtap hanım transferi hakan bey yapıyor yumurta toplamasında kübra hanım.
Ahhh cnm doktor keseyi düşürmüşsün dediğinde dünyalar benim oldu sanki :)) gerçi herşey 10 gün sonra belli olacak belki erken sevindim ama o anda kürtaj olmadım yaaa çok mutlu oldum inşallah gerek kalmaz
Kuzum benim ilki kimyasal ikincisinde düşükle sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor sözde bende ve eşimde sorun yok
Allah yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun canımmm...:18:
malesef dusuruyorum suan 1975
valla kızlar bayağı yoğun bir topikmiş,güzel hoşuma gitti :))
Hadi inşallah.kan testin ne zaman silik olunca var diyorlarkızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
canım transferim 13 mayıstı 23 mayısta sonucumu öğrendim 12-13 gün oluyo yani.sürpriz olabilir benmki
canım baya yazmadım sana kendine gel diye bekledim.şükürki iyi gördüm seni.rabbim sabır versin.seherde düşürdü zaten ben iyice korkmaya başladım.rabbimden herşey ...inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz
pıhtılaşma testi yaptırdın mı cnm yada genetik test
Hadi inşallah.kan testin ne zaman silik olunca var diyorlar
cnm benım Rabbim bebişini kucagına almayı nasip etsın..kımdı doktorun..dondurulmus transferı ıle mı hamıle kaldın..bende fulyadayım..
alttan bakınca duyulacak bence :) ben ağlamıştım bakalım sen ne tepki vereceksin
Korkma cnm benim şükret Allah'ına bolca Dua et hamileliğin tadını çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilmiyorum şuan elim ayağım titriyo.şoktayım ne düşüneceğimi bile bilmiyorum.inşallah vardır.Allah tüm kullarına anneliği tattırsın inşallah.
kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?