2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

pıhtılaşma testi yaptırdın mı cnm yada genetik test

kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Son düzenleme:

Korkma cnm benim şükret Allah'ına bolca Dua et hamileliğin tadını çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

alttan bakınca duyulacak bence :) ben ağlamıştım bakalım sen ne tepki vereceksin

sen yazınca bile ağladım yarını tahmin edemiyorum heyecandan ölcem ya.her dakika tuvalete gitmekten adetmi oldum demekten yoruldum valla :26:

bilmiyorum şuan elim ayağım titriyo.şoktayım ne düşüneceğimi bile bilmiyorum.inşallah vardır.Allah tüm kullarına anneliği tattırsın inşallah.

Amilin bende tüp bebekte 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı şuan pozitif sonucum :) darısıda sana kan testinden sonra için rahatlar

kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.

canım umudunu kırmak istemem ama iki defa aşılama tecrübesi yaşamış biri olarak bence bi kaç gün daha bekle çünkü ilaçların etkisi 10 günden önce geçmiyor ama inşallah pozitiftir

İnşallah doğrudur canım ama şunu da unutma çatlatma iğnesinin yaptığı belirtide olabilir, bende mesela ikinci çizgiyi gösterdi o iğne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…