kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
Yapıldı cnm hergün göbekten iğne oluyordum ama nasip olmadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen yazınca bile ağladım yarını tahmin edemiyorum heyecandan ölcem ya.her dakika tuvalete gitmekten adetmi oldum demekten yoruldum valla :26:
Başka bir şey mi var acaba.gebeliğin oluşuyor ama devam etmiyor :26:
allah bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.
malesef dusuruyorum suan 1975
Kuzum koşuyolunda rapor geçiyor
Sen Merkezi mi arıyorsun cnm
tatlımm fulya avrupa yakasında rapor gecmıyor...umut anadolu yakasında rapor gecıyor...umarım hayırlı bir karar verırsın de bebişine cabuk kavusursun kuzuucummm
ben bu muyum yani
kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
şşşşşşşş kızıcam amaadet olmak falan yok unut 9 ay boyunca adet dönemlerinde kasık ağrısı ve ateş basması hariç bi sıkıntın olmayacak kuzum sen içini ferah tut, yarın bebeğinin sesi senin bundan sonraki gecelerde ninnin olacak inşallah gülümseyerek uykuya dalacaksın yarın gece
Sen şimdi ilk böyle yaparsın da doktorunla konuşursun size direk gelemez miyim diye illaki kolay yok gösterir. Canım o kadar başım ağrıyor ki migrenim feci tuttu
Tühh canım geçmiş olsun. Migren kötü allah sabır versin. Bende bugun gittim bişeyler yaptım hallettim yarın endokrine gideceğim.
şşşşşşşş kızıcam amaadet olmak falan yok unut 9 ay boyunca adet dönemlerinde kasık ağrısı ve ateş basması hariç bi sıkıntın olmayacak kuzum sen içini ferah tut, yarın bebeğinin sesi senin bundan sonraki gecelerde ninnin olacak inşallah gülümseyerek uykuya dalacaksın yarın gece
canmm Allahım yardımcın olsun güç versin ama arastırılsın kuzum ya niye hep düşük yaşıyon
kartal eğitimin ordaki kosuyolu mu canm? ya rapor cıkarınca lazım yani bi merkez
hımm o zman aklımda olsun orası nerde peki umut canm inşallah hayırlı karar veririz hepimiz ne zor ya hangi hastane yakın mı eve rapor geciyo u parası ne kadar
hımmmm olabilir bazen
canmmm inşallah pozitiftir ama ilaç etkisi gecmemiş olabilir diyo arkadaslar bikaç gün daha sabredip tekrarla canm testini
Ohhh kolay gelsin canım bir başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Beraber eylülde başlayalı tedaviye olur mu mybaby de başlayacak.
Kadıköy koşuyolunda cnm istersen bi araştır internet bi bak yorumları oku ben yorumları okuyup karar vermiştim
Ohhh kolay gelsin canım bir başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Beraber eylülde başlayalı tedaviye olur mu mybaby de başlayacak.
İnşallah doğrudur canım ama şunu da unutma çatlatma iğnesinin yaptığı belirtide olabilir, bende mesela ikinci çizgiyi gösterdi o iğne.
bitanem aşılama yaptırdığımda 8 9 10.günlerde testlerim hep silik çizgiydi ama test sonucum negatifti.ne olur dua et sadece sabret olurmu
canmm Allahım yardımcın olsun güç versin ama arastırılsın kuzum ya niye hep düşük yaşıyon
kartal eğitimin ordaki kosuyolu mu canm? ya rapor cıkarınca lazım yani bi merkez
hımm o zman aklımda olsun orası nerde peki umut canm inşallah hayırlı karar veririz hepimiz ne zor ya hangi hastane yakın mı eve rapor geciyo u parası ne kadar
hımmmm olabilir bazen
canmmm inşallah pozitiftir ama ilaç etkisi gecmemiş olabilir diyo arkadaslar bikaç gün daha sabredip tekrarla canm testini
Amilin bende tüp bebekte 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı şuan pozitif sonucum :) darısıda sana kan testinden sonra için rahatlar
canım umudunu kırmak istemem ama iki defa aşılama tecrübesi yaşamış biri olarak bence bi kaç gün daha bekle çünkü ilaçların etkisi 10 günden önce geçmiyor ama inşallah pozitiftir
Hepinize güzel dilekler için teşekkür ederim.inşallah Rabbim hepimiz anne olalım.Kan testi yaptırsam çıkarmı ki.heyecandan bayılcam elimde sonuç bakıp duruyorum.
Hepinize güzel dilekler için teşekkür ederim.inşallah Rabbim hepimiz anne olalım.Kan testi yaptırsam çıkarmı ki.heyecandan bayılcam elimde sonuç bakıp duruyorum.[/
Hayır cnm gününde yaptır iğne yanıltıyor bu kadar sabrettin az kaldı dua oku bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?