2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.

bitanem aşılama yaptırdığımda 8 9 10.günlerde testlerim hep silik çizgiydi ama test sonucum negatifti.ne olur dua et sadece sabret olurmu

Yapıldı cnm hergün göbekten iğne oluyordum ama nasip olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başka bir şey mi var acaba.gebeliğin oluşuyor ama devam etmiyor :26:
allah bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.

sen yazınca bile ağladım yarını tahmin edemiyorum heyecandan ölcem ya.her dakika tuvalete gitmekten adetmi oldum demekten yoruldum valla :26:

şşşşşşşş kızıcam ama adet olmak falan yok unut 9 ay boyunca adet dönemlerinde kasık ağrısı ve ateş basması hariç bi sıkıntın olmayacak kuzum sen içini ferah tut, yarın bebeğinin sesi senin bundan sonraki gecelerde ninnin olacak inşallah gülümseyerek uykuya dalacaksın yarın gece

Başka bir şey mi var acaba.gebeliğin oluşuyor ama devam etmiyor :26:
allah bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Kesin var ama bilinmiyor cnm erkeler bi spermle herşey belli oluyor ama bayanlar öyle değil birçok testler tahliller yapıldı hepsi temiz bende anlamadım gitti artık hocalara gitmeyi düşünüyorum o derce kafam karışık

malesef dusuruyorum suan 1975

canmm Allahım yardımcın olsun güç versin ama arastırılsın kuzum ya niye hep düşük yaşıyon

Kuzum koşuyolunda rapor geçiyor
Sen Merkezi mi arıyorsun cnm

kartal eğitimin ordaki kosuyolu mu canm? ya rapor cıkarınca lazım yani bi merkez

tatlımm fulya avrupa yakasında rapor gecmıyor...umut anadolu yakasında rapor gecıyor...umarım hayırlı bir karar verırsın de bebişine cabuk kavusursun kuzuucummm

hımm o zman aklımda olsun orası nerde peki umut canm inşallah hayırlı karar veririz hepimiz ne zor ya hangi hastane yakın mı eve rapor geciyo u parası ne kadar

ben bu muyum yani

hımmmm olabilir bazen

kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.

canmmm inşallah pozitiftir ama ilaç etkisi gecmemiş olabilir diyo arkadaslar bikaç gün daha sabredip tekrarla canm testini

Bende haftaya bugün ultrason için doktora gidicem heyecandan ölmezsem tabi kasık ağrım var sol tarafta oturup kalktığımda oluyor bide uykum var ve cok korkuyorum biley olur diye sen tecrübelsnz nasıl geçer bu günler ben ne yapayım

Sen şimdi ilk böyle yaparsın da doktorunla konuşursun size direk gelemez miyim diye illaki kolay yok gösterir. Canım o kadar başım ağrıyor ki migrenim feci tuttu

Tühh canım geçmiş olsun. Migren kötü allah sabır versin. Bende bugun gittim bişeyler yaptım hallettim yarın endokrine gideceğim.

Tühh canım geçmiş olsun. Migren kötü allah sabır versin. Bende bugun gittim bişeyler yaptım hallettim yarın endokrine gideceğim.

Ohhh kolay gelsin canım bir başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Beraber eylülde başlayalı tedaviye olur mu mybaby de başlayacak.

ay kız bana döv beni kız ateş basması oluyo herkeste ben donuyorum ya inşallah yarın hayırlı haberler vercem hepinize canım çok iyisin

Kadıköy koşuyolunda cnm istersen bi araştır internet bi bak yorumları oku ben yorumları okuyup karar vermiştim

Ohhh kolay gelsin canım bir başladın mı gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Beraber eylülde başlayalı tedaviye olur mu mybaby de başlayacak.

bende baslıcam inşallah hiç beni sayma bugun pek küsesim var

Kızlar bahçeci umut mu yoksa istanbul tüp mü sizce hangisi.gerçi tedaviye çok ara vermem ama.maddiyat zorluyor.

Kadıköy koşuyolunda cnm istersen bi araştır internet bi bak yorumları oku ben yorumları okuyup karar vermiştim

hım orda mı yaptırmıştın canm sen memnun kalmış mıydın:44:

Başlayalım canım ama ben bu ay başlamak istiorum doktora sordum guatr için ilaçları içmeye başladığımda hemen etkisini gösteriyor muş,sadece tam rayına oturması 1 ayı alırmış. Buda bana yeiyor ama olsun canım eğer bu seferde olmazsa ikinci sefere sizle başlarım sanırım ama benbiliyorum bu sefer olacak allahın izniyle tabi:)

İnşallah doğrudur canım ama şunu da unutma çatlatma iğnesinin yaptığı belirtide olabilir, bende mesela ikinci çizgiyi gösterdi o iğne.

bitanem aşılama yaptırdığımda 8 9 10.günlerde testlerim hep silik çizgiydi ama test sonucum negatifti.ne olur dua et sadece sabret olurmu

Amilin bende tüp bebekte 7.gün yapmıştım silik çıkmıştı şuan pozitif sonucum :) darısıda sana kan testinden sonra için rahatlar

canım umudunu kırmak istemem ama iki defa aşılama tecrübesi yaşamış biri olarak bence bi kaç gün daha bekle çünkü ilaçların etkisi 10 günden önce geçmiyor ama inşallah pozitiftir

Hepinize güzel dilekler için teşekkür ederim.inşallah Rabbim hepimiz anne olalım.Kan testi yaptırsam çıkarmı ki.heyecandan bayılcam elimde sonuç bakıp duruyorum.

Hepinize güzel dilekler için teşekkür ederim.inşallah Rabbim hepimiz anne olalım.Kan testi yaptırsam çıkarmı ki.heyecandan bayılcam elimde sonuç bakıp duruyorum.

imkanın varsa yaptır ama kanı hergün tekrarlaman lazım unutma.hadi kan verde gel

Canım inşallah doğrudur bi kan testine mi gitseydin sonuçta silikte olsa iki çizgiyi gördüysen kan testinde 8. Günde olsa bişeyler çıkar değil mi?

Kızlar şuan çok duygulandım. Ben daha önce sağlık sektöründe çalıştım orada bir ablamız vardı bebek sahibi olmak isteyen tüp yaptı bebeği tuttu ama 5. Aya kafdar normal giden süreç bir anda alt üst oldu sonunda bebeği sakat doğdu, 15 gün küvezde kaldı ve öldü. Şimdi ikinci tüp denemesini yapacaktı 41 yaşında bu abla. Beni aradı şimdi transfere giriyormuş. Çok duygulandım dualar ettim inşallah allahım nasip etsin hayırlı bir evlat diye. Bu arada çok duygulandım çünkü ne zorluklarla o tedavinin altına girdiler biliyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…