Bende haftaya bugün ultrason için doktora gidicem heyecandan ölmezsem tabi kasık ağrım var sol tarafta oturup kalktığımda oluyor bide uykum var ve cok korkuyorum biley olur diye sen tecrübelsnz nasıl geçer bu günler ben ne yapayım
Ahhh cnm doktor keseyi düşürmüşsün dediğinde dünyalar benim oldu sanki :)) gerçi herşey 10 gün sonra belli olacak belki erken sevindim ama o anda kürtaj olmadım yaaa çok mutlu oldum inşallah gerek kalmaz
Kuzum benim ilki kimyasal ikincisinde düşükle sonuçlandı bakalım üçüncü tedavim ne ile sonuçlanacak hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor sözde bende ve eşimde sorun yok
Allah yardımcınız olsun son tedavileriniz olur inşallahh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hepinize güzel dilekler için teşekkür ederim.inşallah Rabbim hepimiz anne olalım.Kan testi yaptırsam çıkarmı ki.heyecandan bayılcam elimde sonuç bakıp duruyorum.[/
Hayır cnm gününde yaptır iğne yanıltıyor bu kadar sabrettin az kaldı dua oku bol bol
Canım inşallah doğrudur bi kan testine mi gitseydin sonuçta silikte olsa iki çizgiyi gördüysen kan testinde 8. Günde olsa bişeyler çıkar değil mi?
imkanın varsa yaptır ama kanı hergün tekrarlaman lazım unutma.hadi kan verde gel
çok karışığım.çıkmazmı yani doğru sonuç kanda da.beklemek ne zormuş.....bu arada ekranı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.çalıştığımyer çok yoğun gelen giden hiç eksik olmuyor.kimsenin de haberi yok.
bende baslıcam inşallah hiç beni saymabugun pek küsesim var
ay kız bana döv benikız ateş basması oluyo herkeste ben donuyorum ya inşallah yarın hayırlı haberler vercem hepinize canım çok iyisin
Başlayalım canım ama ben bu ay başlamak istiorum doktora sordum guatr için ilaçları içmeye başladığımda hemen etkisini gösteriyor muş,sadece tam rayına oturması 1 ayı alırmış. Buda bana yeiyor ama olsun canım eğer bu seferde olmazsa ikinci sefere sizle başlarım sanırım ama benbiliyorum bu sefer olacak allahın izniyle tabi:)
ne demek canım benim sizlere destek olmak sevindiriyo beni, aynı yollardan geçtim ve dahada bi sürü var doğuma allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
çok karışığım.çıkmazmı yani doğru sonuç kanda da.beklemek ne zormuş.....bu arada ekranı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.çalıştığımyer çok yoğun gelen giden hiç eksik olmuyor.kimsenin de haberi yok.
Kızlar bahçeci umut mu yoksa istanbul tüp mü sizce hangisi.gerçi tedaviye çok ara vermem ama.maddiyat zorluyor.
Kızlar şuan çok duygulandım. Ben daha önce sağlık sektöründe çalıştım orada bir ablamız vardı bebek sahibi olmak isteyen tüp yaptı bebeği tuttu ama 5. Aya kafdar normal giden süreç bir anda alt üst oldu sonunda bebeği sakat doğdu, 15 gün küvezde kaldı ve öldü. Şimdi ikinci tüp denemesini yapacaktı 41 yaşında bu abla. Beni aradı şimdi transfere giriyormuş. Çok duygulandım dualar ettim inşallah allahım nasip etsin hayırlı bir evlat diye. Bu arada çok duygulandım çünkü ne zorluklarla o tedavinin altına girdiler biliyorum((
Canıııım dedim biri daha vardı kimdi diye ama ağzımı açmiyim gene karıştırım dedim
aynen cupcake katılıyorum..jeli sıktın mı benım doktorum en az 15 dk yürüyeceksın dedı ve eriyecek o dedi...bende bahceci fulya dayım canım..merak ettıgın seylerı sor ıstersen...
Benim durumum biraz farklı yaş 29 fsh yüksek çıktı.fakültedeki tüp doktorum rezerv azlığı dedi.amh yaptırmak. Kan pıhtılaşma var toksoplazma geçmiş var.aynı haftalar düşük yapıyorum.histeroskopiden arkadaşım aret bey de bir normal bir dondurulmuş iki kez tedavi oldu.donmuslar 3 tane idi.kimyasal oldu bir tane bile tutmadı.ensuuu yardıma ihtiyacım var sence aret bey mi umut tüp bebek mi.Canım dediğin gibi bu işin maddi tarafı hepimizi zorluyo ama Rabbim sağlık verdikçe denemekten başka çaremiz yok, ikiside çok iyi diye biliyorum, bende dondurulmuşlarım tutmazsa bahçeci umut ilk tercihim diyodum ama orası bana çok daha uzak olduğu için ikinci tercihim istanbul tüp bebek merkezi-aret bey kesinlikle (benim memleketten tanıdığım bir sürü kişi gelip aret beye yaptırdı ve gebe kaldı, ayrıca bende hastanede çalışıyorum kan vermeye gelen çok kadın var hepsinin tutmuş ve aret beye gitmişler).
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
merhaba
ben fulya bahçeci de tedavi oldum
5.denememde çok şükür hamileyim
son iki denemem orda oldu
eğer maddi olarak sizi sarsmıycaksa kesinlikle doğru yer diyebilirim
ilaç fiyatları da yapılan tedaviye göre değişiyor benim sonraki ay dondurulmuşlar transfer edildiğinden 4000 TL yi buldu
hayırlı olsun inşallah yavruna kavuşursun
Benim durumum biraz farklı yaş 29 fsh yüksek çıktı.fakültedeki tüp doktorum rezerv azlığı dedi.amh yaptırmak. Kan pıhtılaşma var toksoplazma geçmiş var.aynı haftalar düşük yapıyorum.histeroskopiden arkadaşım aret bey de bir normal bir dondurulmuş iki kez tedavi oldu.donmuslar 3 tane idi.kimyasal oldu bir tane bile tutmadı.ensuuu yardıma ihtiyacım var sence aret bey mi umut tüp bebek mi.
Kuzum ben Anadolu yakasında oturuyorum o yüzden bana yakın olan bahceci umut tüp bebek merkezini seçtim biliyorsun istanbulda trafiğe güven olunmuyor ama Fulya daha iyi diyorlar psikoloğu varmış doğrumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çıkar bişey varsa ama hergün takip etmen lazım :)) bu arada hepimiz ekranı kapatıp açıyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?