2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebişin kasık ağrısı ve kasıklarda sanki baskı varmış gibi hissetmen çok normal telaş yapma bebeğin kendine yer açıyor karın içi bölge genişliyor sen mümkün olduğunca normal yaşantına devam et , ağır kaldırma yukarıya kesinlikle uzanma ağır şeyler silkeleme , bol bol küçük fasulyeni düşün , malesefki bizler bebek olunca korku bitiyor rahatlıcaz zannediyoruz ama asıl telaş ve kaybetme korkusu o zaman daha ağır geliyor insana bunlardan sıyrılmaya çalış inşallah hiçbir sorun çıkmayacak, bak ben 5 ayı bitirdim hala korkuyorum iple çekiyorum kalan 3 ayımı o yüzden bu korkuyu takmamaya çalış olur mu

canım merhaba...
aynı şeyleri yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni.
1 martta öğrenmiştim hamile olduğumu.3 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım.
yavrucuğumun kalp atışları yavaşladı önce sonra durdu.
benim hiçbir kanamam yoktu.ağrı sancı hiçbşey.doktorum düşmesini beklemeyelim yoğun kanamalı geçebilir dedi.ve ben kürtaj oldum.

sana tavsiyem 3.denemende mutlaka tüm tahlilleri yaptır.ve pgt yi doktorunla görüş derim.
bana kan pıhtılaşması testleri yapıldı.eşimin kromozon analizi normal benimki daha çıkmadı sonuçları.
kan pıth. 2 testte mutasyon çıktı bakalım doktorum nasıl yorumlucak.
benimde ilk denememdi.2.deneme ağustosta.ve kesin karar verdik pgt yapılacak.
çünkü canım 10.haftaya kadar olan kayıplar genelde kromozonal sorunlardan oluyormuş.
10 hafta sonraki kayıplarda kan pıh.etkili olabiliyormuş.
doktor benim kaybımın %60 olasılıkla genetik olduğunu düşünüyor.
aslında bebeğide genetik incelemeye gönderdik ama karnımda fazla beklediği için tüm hücreler ölmüş ve inceleme yapılamamış maalesef.
benim kromozon analizi normalse bile embriyo bölünme aşamasında genetik hata verebiliyormuş.
pgt ile sorunlu embriyolar ayrılacak.sağlıklı olan transfer edilecek.
cumaya kromozon analizi sonucum çıkar sanırım.tüm testlere bakacak doktor.
sonucunu yazarım istersen.
rabbim güç versin hepimize.yardım etsin inşallah.

ay kız bana döv beni kız ateş basması oluyo herkeste ben donuyorum ya inşallah yarın hayırlı haberler vercem hepinize canım çok iyisin

ne demek canım benim sizlere destek olmak sevindiriyo beni, aynı yollardan geçtim ve dahada bi sürü var doğuma allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

Kız zaten bu senin ikinci olmucak mı:26:

ne demek canım benim sizlere destek olmak sevindiriyo beni, aynı yollardan geçtim ve dahada bi sürü var doğuma allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

aminnnnnnnn rabbim bizlere sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.ve burdaki arkadaşlarımızın hepsinede hayırlı evlatlar versin.

çıkar bişey varsa ama hergün takip etmen lazım :)) bu arada hepimiz ekranı kapatıp açıyoruz valla

Kızlar bahçeci umut mu yoksa istanbul tüp mü sizce hangisi.gerçi tedaviye çok ara vermem ama.maddiyat zorluyor.

Canım dediğin gibi bu işin maddi tarafı hepimizi zorluyo ama Rabbim sağlık verdikçe denemekten başka çaremiz yok, ikiside çok iyi diye biliyorum, bende dondurulmuşlarım tutmazsa bahçeci umut ilk tercihim diyodum ama orası bana çok daha uzak olduğu için ikinci tercihim istanbul tüp bebek merkezi-aret bey kesinlikle (benim memleketten tanıdığım bir sürü kişi gelip aret beye yaptırdı ve gebe kaldı, ayrıca bende hastanede çalışıyorum kan vermeye gelen çok kadın var hepsinin tutmuş ve aret beye gitmişler).

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

İnşallah bu sefer Allahım bebeğini ona verir. Ve o bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

aynen cupcake katılıyorum..jeli sıktın mı benım doktorum en az 15 dk yürüyeceksın dedı ve eriyecek o dedi...bende bahceci fulya dayım canım..merak ettıgın seylerı sor ıstersen...

Bahçeci fulya da tedavidemisin, şu an tüp bebek yaptırdınmı ne kadar ödedin detaylı yazabilirmisin.Oraya gitmeyi düşünüyorum da..

Benim durumum biraz farklı yaş 29 fsh yüksek çıktı.fakültedeki tüp doktorum rezerv azlığı dedi.amh yaptırmak. Kan pıhtılaşma var toksoplazma geçmiş var.aynı haftalar düşük yapıyorum.histeroskopiden arkadaşım aret bey de bir normal bir dondurulmuş iki kez tedavi oldu.donmuslar 3 tane idi.kimyasal oldu bir tane bile tutmadı.ensuuu yardıma ihtiyacım var sence aret bey mi umut tüp bebek mi.

hangi doktora gidiyrosun canım,4000 tl sadece ilaç fiyatımı tuttu..

Canım senin kliniğin biraz derin o yüzden iyice araştırdıktan sonra başla ama bence bahçeci umut yada bahçeci fulya ya git (mustafa bahçecinin kendisi tedavini yürütsün).

umut tüp bebek nasıl orada sgk geçiyormuş memnunmusun ,fiyat ne ödüyorsun.Sonuçta aynı merkezin bölümleri heralde kalitesi düşük değildir...bilgi verebilirmisin.bir de tam nerde kalıyor ben sirkecide çalışıyorum kontrollere gitmekte zorlanırmıyım.marmarayla gidebilirmiyim.Çünkü ben de senin gibi uzak olmasını istemiyorum.istanbulun trafiği dert

çıkar bişey varsa ama hergün takip etmen lazım :)) bu arada hepimiz ekranı kapatıp açıyoruz valla

bana yarın için doktorum çatlatma iğnesinden verdi .ben ne yapacağım şimdi bilemedim.prospektüsünde hamilelerin vurulmaması gerektiği yazıyor..oooff.biliyordur herhalde kadın prof.siz hiç böyle bir işlem biliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…