bana yarın için doktorum çatlatma iğnesinden verdi .ben ne yapacağım şimdi bilemedim.prospektüsünde hamilelerin vurulmaması gerektiği yazıyor..oooff.biliyordur herhalde kadın prof.siz hiç böyle bir işlem biliyormusunuz.
bana yarın için doktorum çatlatma iğnesinden verdi .ben ne yapacağım şimdi bilemedim.prospektüsünde hamilelerin vurulmaması gerektiği yazıyor..oooff.biliyordur herhalde kadın prof.siz hiç böyle bir işlem biliyormusunuz.
ay canm burda bi arkadas daha asılamada kullanmıştı böyle senin gibi çatlatma iğnesi ama kim oldugunu hatırlamıyorum
sonucunu biliyormusun .pozitifmiydi.
canım bebeğin tutunması için o iğneler bence kanda baktırma bak şimdi karışır yoksa..iyice sabret hadi
hım yok bilmiyorum bi tek öle iğne yaptırdıgı kaldı aklımda kızlar sasırmıstı çnkü tedavi sonrası iğneye, o da tutunmayı kolat-ylaştırma için verdi doktor demişti ama kimdi sonucu neydi hatırlamıyorum tatlm ya
haklısın beklemek en iyisi ama inan çok zor.bunu en iyi bileceklerde sizlersiniz.
ah ah 2 sene sabrettim neler geçti başımdan anlatsam roman olur.burda herkes öyle valla.o yüzden sabret
Canım senin kliniğin biraz derin o yüzden iyice araştırdıktan sonra başla ama bence bahçeci umut yada bahçeci fulya ya git (mustafa bahçecinin kendisi tedavini yürütsün).
Kız zaten bu senin ikinci olmucak mı:26:
bu arada 19 eşimin doğum günü.çok güzel denk geldi.rabbim en sevdiğimle aynı aya denk gelmesi ayrı bi güzel.inşallah vardır. inşallah benimledir yavrum
Yak tatlım benim iki negatifle sonuçlanan rüpbebek denemem oldu bu 3.olacak ve sonuncu inşallah.
sen yazınca bile ağladım yarını tahmin edemiyorum heyecandan ölcem ya.her dakika tuvalete gitmekten adetmi oldum demekten yoruldum valla :26:
canım ya tamamını okuyup yetişemedim yazılanlara,ilk sayfadaki listede senin b.düzü medicana yazıyor sanki gittinmi oraya,ben 14 ünde görüşmeye gideceğim de,gittinse fiyatlar nedir selman laçin miş doktoru..memnun kaldınmı ?
Evet canım oraya gidiyorum 2 kere tüp bebek yaptırdım, üçüncüyüde inşallah ekim gibi düşünüyorum, ben aysun hnma gittim ama kordineli çalıştıkları için hepsini görüyosun genel anlamda herşeye selman beye karar veriyo, memnun kaldım canım, inşallah sende kalırsın
Ha tamam işte bende öyle biliyordum
fiyatlar 4500 tl işlem ücreti bide ilaçlar var onlar kişiden kişiye değişiyo benim toplam 6000 falan tutmuştu
ah canım sorma benim 8 yıl oldu.o tek çizgiyi görmekten bıktım....eşime söledim o da şokta inanamıyor.akşam eve gelince gösteririm dedim.Adam inanamıyor.
Ay canım senin de mi yarın kalp atışları? Ben de heyecandan ölecem galiba. Hayırlısı ile yarını güzelecek bi atlatsaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?