canım ben 5+4 olcam yarın duyulurmu bilmiyorum ? sen kaç oldun
Ayyy tatlım pardon benim şimdi dondurulmuşlar bitti ve opu olucamya kafamda sıfırladım durumuda o yüzden ikinci sefere dedim:))
Canım ben de 6+5 olacağım yarın inş. İnş duyulur 7 gün önce doktor akşam sabah duyurur sesini bu demişti ama... Sabırsızlıkla bekliyorum. 1 hafta var seninle aramızda. Ben de hiç belirti yok. Yani kusma, baş dönmese vb. Hiç biri yok . Sen?
Sormak istediğinz bişey olursa çekinme kaçıncı günündesin iğnenin
memnun olmana sevindim canım ya,ben de çok yorum okudum.giden birinin ağzından duymak yani taze haber çok iyi oldu benim için..benim eşimde varikosel var.benimde hormonlarımda biraz yükselme var.yani gebelik ihtimalim varmış ama düşükmüş..ilaçları kendinmi alıyorsun peki eczaneden tüp bebek deneyimim olmadığı için merak ettim.Yoksa hastane mi veriyor...Bahçeciye de gitmeyi düşünüyorsan ikinciye sadece ilaç parasını alıyormuş bilgin olsun..
Sana bir şey söyliyim mi beklemek seni çok zorlayacak hele hele idrar testi yaptıysan daha zor bekleyeceksin hatta kimseyi dinlemeyip kan vermeye gideceksin hiç kendini sıkma git yaptır çünkü zaten gideceksin.
aşılamada çatlatma iğnesi etkisini nedense 11.güne kadar gösteriyor bizzat yaşadım defalarca test yaptım hep ayrı markalar ve hep silik çizgi.ama sonuç 1 çıkmıştıama kısmet bu işler inşallah rabbim bu ay yüzünüzü güldürür
Kesin var ama bilinmiyor cnm erkeler bi spermle herşey belli oluyor ama bayanlar öyle değil birçok testler tahliller yapıldı hepsi temiz bende anlamadım gitti artık hocalara gitmeyi düşünüyorum o derce kafam karışık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kısmet ama içimdeki his de en baştan beri var diyor.daha önce tüp yaptığımızda şu süreçte yaşadıklarımın hiç birini yaşamadım.ne ağrı. ne batma ne akıntı.ne leke.Rabbim bilir.benim için de dua edin olurmu canım arkadaşlarım.
bana yarın için doktorum çatlatma iğnesinden verdi .ben ne yapacağım şimdi bilemedim.prospektüsünde hamilelerin vurulmaması gerektiği yazıyor..oooff.biliyordur herhalde kadın prof.siz hiç böyle bir işlem biliyormusunuz.
5 gun embriyosuydu insallah guzel sonc alrm cok korkyrm bide ilk deneme olunca sen hamilemsn bklmdmsn
5.gun embriyosu ve 2tane konmuş canım maşallah rahimde sorun yoksa tutmama ihtimali yok ki bu sekilde olanların yüzde 90ı tutar..
malesef dusuruyorum suan 1975
bu gün sabah gittim yumilerin bazıları 17 mm olmuş yarın tekrar çağırdılar hafta sonu toplanabilir dediler ama bilmiyorum. ilkinde lucrin ve gonal f kullanmıştım bu sefer menopur da kullandım hızlı büyüdüler
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
Canım ne durumdasın bir şeyler yaz, merak ediyoruz
Kelimeler kifayetsiz... Üstesinden gelmek için güç diliyorum, sabır diliyorum... Her şeyi unutturacak mutluluğun "tez zamanda" gelmesini diliyorum.malesef düşük yapıyormm buda gitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?