2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım ben 5+4 olcam yarın duyulurmu bilmiyorum ? sen kaç oldun

Canım ben de 6+5 olacağım yarın inş. İnş duyulur 7 gün önce doktor akşam sabah duyurur sesini bu demişti ama... Sabırsızlıkla bekliyorum. 1 hafta var seninle aramızda. Ben de hiç belirti yok. Yani kusma, baş dönmese vb. Hiç biri yok . Sen?

kuzum seninki inşallah duyulur artık benmki biraz zor belki belki canım bende kasık ağrısı var başkada bişey yok.ne aşerme ne bulantı aynen

Sormak istediğinz bişey olursa çekinme kaçıncı günündesin iğnenin

bu gün sabah gittim yumilerin bazıları 17 mm olmuş yarın tekrar çağırdılar hafta sonu toplanabilir dediler ama bilmiyorum. ilkinde lucrin ve gonal f kullanmıştım bu sefer menopur da kullandım hızlı büyüdüler

Canım hayırlısı olsun inşallah bebeğin çok fazla aratmadan gelir, ilaçları kendin eczaneden alıyosun ama tanıdık bi eczane bul indirim yaptır, canım benim dondurulmuşlarım var o hakkımı kullanıcam ekimde olmazsa istanbul tüp bebek merkezine gidicem, bende pkoluyum maalesef, buarada istediğini sorabilirsin

Sana bir şey söyliyim mi beklemek seni çok zorlayacak hele hele idrar testi yaptıysan daha zor bekleyeceksin hatta kimseyi dinlemeyip kan vermeye gideceksin hiç kendini sıkma git yaptır çünkü zaten gideceksin.

of yaa haklısın içim içimi yemekte.sanırım yaptırıcam

kısmet ama içimdeki his de en baştan beri var diyor.daha önce tüp yaptığımızda şu süreçte yaşadıklarımın hiç birini yaşamadım.ne ağrı. ne batma ne akıntı.ne leke.Rabbim bilir.benim için de dua edin olurmu canım arkadaşlarım.

Canim sana da gecmis olsun..bazi vucutlar erkekten gelen dna ya karsi antikor uretip vucuttan atmaya calisiyor.genelde dusuk ile sonuclaniyor cunku bebegin DNAsi yarisi kadindan yarisi erkekten geldigi icin...neyse bu onemli bir sebep,aklinda olsun..

allhım yüzünü güldürsün inşallah canım benm

Canim o hcg asisi,dogal yolla progesteron hormonu salgilamani sagliyor bildigim kadariyla..ayni zamanda test yaptirdiginda degerini yuksek gosterir..o yuzden dr dedigini tam uygula ve testini de verilen tarihte y aptir...

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]NİCK
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Çok güzel büyümüşler muhtemelen 3 gün sonra toplanırlar.menopuru bilmiyorum bende gonal F cetrotide ve çatlatma kullandık.

Benide eklermisin bi faydam olsun

Kizlar,bir blogda okudum iyi tavsiyeler var:

Anne adaylarına, yakın tecrübeye sahip biri olarak birkaç tavsiyem var..
İlk tüp bebek denememde doktorum rahat olduğu ve beni sınırlamadığı için transfer sonrası 3 gün evde dinlenip rutin çalışma hayatıma döndüm ve düşükle sonuçlandı.
2 ay sonraki ikinci transferimde bu sefer başka uzmanlıkdalında bir doktor arkadaşım ve tüp bebek tecrübesi yaşamış kuzenimin tavsiyelerini dinledim.
- Transferden sonraki 1 hafta mümkün olduğunca evde uzanarak, çok ama çok hafif ev işleri ile geçirdim.
- Asla vücudumu belden kırarak eğilmedim, yükseğe uzanmadım. (Ayakkabı giymek gibi zorunlu durumlarda yavaşça dizlerimden kırarak çömeldim; bunu bile sık yapmadım)
-çok sıcak suyla banyo yapmadım, kış olmasına rağmen üşümeyeeğim bir sıcaklıkta yıkandım
- Ev içinde yürüme dışında dışarlarda gezinmedim,evde de dolansam aralarda hep uzandım.
-Uzun süre ayakta durmadım. Yemek yaparken, karıştırırken ocağın önüne çektiğim sandalyede oturdum.
- İkinci hafta eşim hava almam için arabayla bir iki kez çıkardı. Markette kısa yürüyüşler, o kadar.
-doktorlar serbest bıraksa da uzun yürüyüş, araba seyahati (ülkemizde yollar çok kötü, her daim bir çukur-tümsek yüzünden sarsılıyorsunuz;bu embriyonun tutunmasını zorlaştırıyor) Doktor arkadaşım önemle tavsiye etmişti, sanırım bunun büyük etkisi oldu.
-Günde mutlaka en az yarım litre taze günlük süt için..
-Ara öğünlerde meyve-sağlıklı kuruyemiş(ceviz-fındık) yiyin
-Hergün yumurta-peynir ile sağlam kahvaltı yapın
-Protein için et,bakliyat yemeye dikkat edin.
-Bol su şart, günde en az 2 lt

Biliyorum çalışırken bunları yapmak zor, ama transfer tarihiniz sonrası 15 gün izin kullanabilirseniz ve bu süreyi ağırlıklı evde dinlenerek-uzanarak geçirebilirseniz şansınız inanılmaz artar.

İkinci transferimde tüm yukardakilere dikkat ettim, sonuç pozitif

3.hafta içinde bir gün evde fazla hareket ettim, hafif kan gedi…panik oldum tabi, dr “yerleşme kanamalarıdır Coraspini kes, dinlen” dedi..neyseki dediğini yapınca bir daha kanama olmadı..gördüğünüz gibi, dinlenme ne kadar kritik.

Herkesin vücudu farklı ama bu kadar zahmetli ve pahalı bir prosedürü deniyorsanız, geleceğiniz için 15-20 gün evde dinlenmeyi de ihmal etmeyin..mutluluk bu kadar kolay gelebilir:)

İyi şanslar..

Merhaba arkadaşlar,
4 yıllık evliyiz ve eşim azospermi. Genetik, kromozom ve hormon sonuçları çok şükür iyi. Tüp bebek tedavisine başlamaya niyet ettik ama nerede başlayalım bilemiyoruz. Bahçecideki emre bey dışında önerebileceğiniz Doktor, merkez ve ya hastane var mı? Lütfen bize önayak olun, ne yapacağımızı bilemiyoruz :44:

malesef düşük yapıyormm buda gitti yani
Kelimeler kifayetsiz... Üstesinden gelmek için güç diliyorum, sabır diliyorum... Her şeyi unutturacak mutluluğun "tez zamanda" gelmesini diliyorum.

Geçmişler olsun, Allah bunu unutturacak başka acı yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…