2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canımsın rabbim tez zamanda şifa versin ankarayı düşünürsen anatolia yı önerebilirim ilk denememde tuttu rabbim sonunu getirsin inşallah.benim orda gözlemlediğim erkek interfilitesi çoğu gelenler.görünce gidince sende aynı fikirde olacaksın.iyice burayı araştır derim.wmbriyologlar çok iyi.

ben bunları yapamadım ayrıca doktorumda hıç bişey demedı sadece ağır iş yapma dedi.. ben ılk transfer gunu ve ertesı gun yattım.. diğer gun işime geri döndum ızın alamazdm çnku bu tedavıye başlarken doktora gidıp geldğim için sürekli izin aldım zaten daha fazla alamazdm.özel iş yerınde çalışıyorum memur değilim o yuzden sıkıntı ızın konusu... işim muhasebe işi, ama ıllakı ayakta, otur kalk. dosya evrak işi oluyor..hareket halındesın. işte idare edebildiğim kadar idare etmeye çalışıyorum.. üstelik kendı aracımızla hergun gelıp gıdıyorum.. eğildimde kalktımda yurudumde.. napayım mecburum işe gitmeyede...üstelık prolaktınım yukseldı bıde ilaç alıyorum.. ilk tüp denemem. o kadar masraf ettık, sınırları zorladık...rabbım nasip ettıyse olur inş.. hayırlısı olsun.. Dedıklerıne gore o zman benımkı zor mu tutunması, şuan bıle işten yazıyorum... süreklı oturarak pc başındayım.. Bu şekılde geçırıyorum bende napayım.. bi yandan da korkuyorum bişey olck dıye ama.. evdede ailemden kımse yok yardım edecek, tek eşim edıyor işte edebildiği kadar öle.. benım hıkayemde böyle.. rabbımm hayırlı evlat versın sağlıklı bir şekılde inş herkese..

Son düzenleme:

Bahçeci fulya (mustafa bahçeci), istanbul tüp bebek merkezi (aret kamar), şişli memorial (semra kahraman), istanbulun hemen hemen en iyileri diye biliyorum canım, Allah yardımcın olsun

Canım bende calısıyorum transferden sonra 3 gun dınlendım sonra ıse basladım ev ısı falan yurume hıc dert degıl benım dr strese gırme yeter dedı sen hıç merak etme rabbım izın verırse hersey olur

Hayırlısı olsun canım nerde oturuyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.

bi ağrım oldu ki sorma canım ya böle karnıma bışak saplıyolar sanki bi anda hopp geçiyo sonra duruyo bida bütün gün agrı çektim o şekilde.normalde de agrım olur ama bu derece değil kıvrım kıvrım kıvrandım resmen dediğin gibi içim mi temizlendi ne oldu bilmiyorum
ama bi okadar da yogun geçiyor.
inanıyorum canım tüm kalbimle yürekten inanıyorum hemde bizimde olacak Allah ın izniyle

depresyon anımda söylediğim cümlelerdi
bi an çalışma hevesi geldi de ohooooo çoktan gitti bile
dediğin gibi yan gelip yatmak varken
aslında çok severim çalışmayı ama samsuna geldiğimizden beri evde durmaya da alıştım
izmirde olsam evde durmazdım da burda mecbur kaldım iş bulamadım çünkü
neyse diyeceğim o ki istesemde çalışamam yani kuzum dediğin gibi yan gelip yatmaya devam
çok dogru söylüyorsun ne kadar gelir okadar gider bu çark böyle dönüyor
ki bende alışveriş severim hiç tutamam paramı elimde dediğin gibi
Rabbim öbür taraf için için ömür versin nefes versin sağlık versin inşallah hepimize

Bahçeci fulya (mustafa bahçeci), istanbul tüp bebek merkezi (aret kamar), şişli memorial (semra kahraman), istanbulun hemen hemen en iyileri diye biliyorum canım, Allah yardımcın olsun

selam nasılsın valla merak ettim canım bahçeci fulyada tüp ücreti ne kdar bilgin varmı ilaçlar hariç:26:

geçen cuma gitmiştik tek kese vardı.yarında randevum var bakalım nolcak.rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hep duamızdasınız merak etme
ALLAH razı olsun canım bizimde dualarımız sizlerle inşallah herşey güzel olacak
Rabbim her zaman güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

Irenbeden herkes memnun canım ama iyice araştır kente de bir bak istersen:26:

hımm ben hiç bilmiyordum valla İrenbe diye bi yer oldugunu eşim duymuş o bahsetti
internette biraz gezdim ama 2010 da 3.750 imiş tüp bebek şimdi ne kdardır kim bilir:26:sen biliomusun ücretini?
hem orda da imsi yok kıgızzzzzzzzzz bu imsi başımıza bela oldu
hani bucayı arıcaktık ne oldu ya arayamadık bi
erol tavmergen iyimiş bide ama o ege üniversitesinde mi nasıl muayenesi vs işleri bilgin varmı?

inş canım.. çok yatmakda iyi değil diyorlar.. o yazıyı okuyunca şaşırdım yanı okadar korumak mı gerekıyor dıye.. ayakkabıyı bile bağlamamaya eğilmemeye çalışmış.. kendıme bakarsamm ooo o zman olmadı benım dıyebılırım.. herşeyı rabbım bılır hayırlısı tabıkı.. napalım olumlu düşüncez olumlu olsun da..etkılendım yazıdan yanı üzüldüm birden olmadımı dıye.. çok zor beklemek..

canım fulya bahçeciye giden arkadaşlrım var çok memnunlar bende aradım geçenlerde 5900tl fiyat +ilaç dediler

çok pahalıymış :26: birinden duydum 15bin e istanbulda bi yerde yaptırmış diye ama inanamamıştım demekki öyle pahalı yerlerde var
Rabbim emeklerimizin karşılıgını versin inşallah,kimseyi bu yolda sınamasın Yüce rabbim çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…