2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Tabıkı canım etkılenmemek elde degıl okudugumuz kucucuk bı kelımeden neler cıkarıyoruz bılmezmıyım ama sunu soylıyeyım ben ne cok yoruldum ne cok dınlendım bugun transferımın 12.gunu ve kan tahlılımde ıdrar tahlılımde pozıtıf tabıkı kısmet hayırlısı inşallah hepız umutlarına kavusuruz

canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:)) Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin
sana bişey sormak istiyorum sen ege üni de yaptırmıştın sanırım tedavini
transfere ve opu ya hangi dr girdi bilgin varmı
erol tavmergen i duydum da çok övdüler sanırım senin dr unda oydu değilmi
bildiklerinden ve hastane hakkında yardımcı olurmusun.
benim raporum yok mesela ben gidince direk tüp bebek yaptırabiliyormuyum ve ne kdr ödüyorum
dr seçme şansım oluyor mu:26: çok soru sordum ama malum ilk denemem negatif oldu şimdi detaylı araştırıyorum canım

ayyy çok sevındım canım hayırlı olsun.. rabbım sağlıklı bir şekılde kucağına almayı nasip etsin.. inş benmde pozitif çıkar tahlılım.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin..

Canim ben hastasiydim 1.denemem ege Ünv oldu çok ukala ve soğuk biri oyüzden hiç memnun kaldım ben özeline gidiyordum opu ve transfer orda oldu benim raporluydu 1500 lira vermistik ilaçlar hariç ortamı hiç sevmemistim herkesi bi odaya topluyor koyun gibi çağırıyor Ayy o günler geldi aklıma negatiften sonra arkama bakmadan kaçtım uzun süre o pskolojiyi ustumden atamadım hatta ege Ünv önünden Bile gecmedim 2.rapor için mecbur gittim eşim kosturdu ben asagida bekledim oyüzden önce doktorun ilgisi ve hastanelerin odalarına bakıyorum kocamı yanıma bile almadılar gerisini sen düşün bu arada ordan memnun olan çok sanırım ben fazla etkilendimi
Irenbenin fiyatını bilmiyorum imsi olmadığı için oraya bakmadım başımıza bela oldu valla offf offf 2 vakte kadar sanirim bursa yolu gözüküyor bana

Sen İzmirden Samsuna gelin mi gittin canım?

Su an ki tek dilegim:)) bu arada kilo tablonu goruyorum ve tebrik ediyorum iradeni bayagi kilo vermissin,eminim incecik olmussundur...
inşlh cnm evet kiloalr gitti tedavi öncesi dietisyene gidip kilolarıma elveda dedim evet düşün 48 bedenden 42 bedene indimve hatat bazen 42 bile bol oluyor
gunaydın kızlarrrrr....hamiş haberleri var boolll bolll..tebrik ederim arkadaslarrr...okuyorum ama yazamıyorum malum yasak bana internett...arada kacıom böleee
aferin kız kaçamak yapmayı başarmısıngüzel haberlerinle gelirsin inş...
iyim canım annem geldi biraz rahatszdı onu dr götürdüm seker kolestrol vardı onlar için şimdi eve geldik
geçmiş olsun cnm...

kızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
gözünaydın cnm inşlh kanda da değerin yüksek çıkar
rabbim bu sefer nasip etsin evladını ona
duygulanmak da çok haklısın inşlh o güzel duyguları o arkadas da yaşar bizlerde.....

Canım doktora mail attim eşimle yazdık daha cevap gelmedi gelince hemen yazıcam

Esimle cok kotu kavga ettk su halde bile aglatabiliyo sol kasigima felaket agri girdi sinirdn

Haydaaa
Sen kendini düşün eşinden de uzak dur kendi halinde takıl madem seni üzüyor en azından şu sıralar kendini gerginlikten uzak tut, bir şey isteme tartışma

Allah istedikten sonra her şartta verir, o kadar da merak etme...

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="align: left"]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]desdo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD="align: left"]alev2727[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

allah razı olsun canım bizimde dualarımız sizlerle inşallah herşey güzel olacak
rabbim her zaman güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

arkadaşım sende samsundasın sanırım bende 2 kez tüp bebek yaaptırdım ankara genartta olmadı yaşım 29 erkek infertilitesi sorun sen samsundamı yaptırdın 3 kez deneyecez ama ne yapsam bilemedim

Canım bundan sonra sorunun ne olduğunu bulmadan tedaviye başlamayın. Seni çok seviyorum ne olur kendini üzme. Bu hiç birimizin suçu değil.

degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm

Nasil toplaniyoruz ne yapiyoruz bana da anlatin size katilayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende transferin 2.gunundeyim.Moralinizi bozmak icin koymadim..herkese gore degisir bu surec..kendini yormamak,ayakta dikilmemek,duzgun beslenmek,uzanmmak,egilmemek gerektigini hatirlatmak icindi..normal hayata donun tabi ama o kadar da normal olmasin:))

canım ensu arkadaşımızı biliyorsun 7. denemesi de olumsuz ve şuan 8. tedavisi için hazırlanıyor yani bir tek senin başına gelmiyor ve daha kimin başına gelecek de bilmiyoruz. Bak annem bana hep der ki tamam çocuğunuz olsun ama olmuyorsa da aman olmasın bırakın bu kadar kafanıza takmayın, bir şeyi de çok istemeyin her şeyde vardır bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…