canım başka bi doktora görünseniz acilen :44:
inş canım.. çok yatmakda iyi değil diyorlar.. o yazıyı okuyunca şaşırdım yanı okadar korumak mı gerekıyor dıye.. ayakkabıyı bile bağlamamaya eğilmemeye çalışmış.. kendıme bakarsamm ooo o zman olmadı benım dıyebılırım.. herşeyı rabbım bılır hayırlısı tabıkı.. napalım olumlu düşüncez olumlu olsun da..etkılendım yazıdan yanı üzüldüm birden olmadımı dıye.. çok zor beklemek..
sağol cnm allah hepinize nasip etsin ben nezman başladım hatırlamıyorum ama iğnelere başlayana kadar yedim cnm iğnelere başlayınca bıraktım ne olur ne olmaz die şimdide troit sorunu çıktı hamile kalmakla bitmiyor walla
Tabıkı canım etkılenmemek elde degıl okudugumuz kucucuk bı kelımeden neler cıkarıyoruz bılmezmıyımama sunu soylıyeyım ben ne cok yoruldum ne cok dınlendım bugun transferımın 12.gunu ve kan tahlılımde ıdrar tahlılımde pozıtıf tabıkı kısmet hayırlısı inşallah hepız umutlarına kavusuruz
ayyy çok sevındım canım hayırlı olsun.. rabbım sağlıklı bir şekılde kucağına almayı nasip etsin.. inş benmde pozitif çıkar tahlılım.. rabbım herkese çocuk sahıbı olmayı nasip etsin..
malesef düşük yapıyormm buda gitti yani
Canim ben hastasiydim 1.denemem ege Ünv oldu çok ukala ve soğuk biri oyüzden hiç memnun kaldım ben özeline gidiyordum opu ve transfer orda oldu benim raporluydu 1500 lira vermistik ilaçlar hariç ortamı hiç sevmemistim herkesi bi odaya topluyor koyun gibi çağırıyor Ayy o günler geldi aklıma negatiften sonra arkama bakmadan kaçtım uzun süre o pskolojiyi ustumden atamadım hatta ege Ünv önünden Bile gecmedim 2.rapor için mecbur gittim eşim kosturdu ben asagida bekledimhımm ben hiç bilmiyordum valla İrenbe diye bi yer oldugunu eşim duymuş o bahsetti
internette biraz gezdim ama 2010 da 3.750 imiş tüp bebek şimdi ne kdardır kim bilir:26:sen biliomusun ücretini?
hem orda da imsi yok kıgızzzzzzzzzzbu imsi başımıza bela oldu
hani bucayı arıcaktık ne oldu ya arayamadık bi
erol tavmergen iyimiş bide ama o ege üniversitesinde mi nasıl muayenesi vs işleri bilgin varmı?
Sen İzmirden Samsuna gelin mi gittin canım?bi ağrım oldu ki sorma canım ya böle karnıma bışak saplıyolar sanki bi anda hopp geçiyo sonra duruyo bida bütün gün agrı çektim o şekilde.normalde de agrım olur ama bu derece değil kıvrım kıvrım kıvrandım resmen dediğin gibi içim mi temizlendi ne oldu bilmiyorum
ama bi okadar da yogun geçiyor.
inanıyorum canım tüm kalbimle yürekten inanıyorum hemde bizimde olacak Allah ın izniyle
depresyon anımda söylediğim cümlelerdi
bi an çalışma hevesi geldi de ohooooo çoktan gitti bile
dediğin gibi yan gelip yatmak varken
aslında çok severim çalışmayı ama samsuna geldiğimizden beri evde durmaya da alıştım
izmirde olsam evde durmazdım da burda mecbur kaldım iş bulamadım çünkü
neyse diyeceğim o ki istesemde çalışamam yani kuzum dediğin gibi yan gelip yatmaya devam
çok dogru söylüyorsun ne kadar gelir okadar gider bu çark böyle dönüyor
ki bende alışveriş severim hiç tutamam paramı elimde dediğin gibi
Rabbim öbür taraf için için ömür versin nefes versin sağlık versin inşallah hepimize
inşlh cnm evet kiloalr gitti tedavi öncesi dietisyene gidip kilolarıma elveda dedim evet düşün 48 bedenden 42 bedene indimve hatat bazen 42 bile bol oluyorSu an ki tek dilegim:)) bu arada kilo tablonu goruyorum ve tebrik ediyorum iradenibayagi kilo vermissin,eminim incecik olmussundur...
aferin kız kaçamak yapmayı başarmısıngunaydın kızlarrrrr....hamiş haberleri var boolll bolll..tebrik ederim arkadaslarrr...okuyorum ama yazamıyorum malum yasak bana internett...arada kacıom böleee
geçmiş olsun cnm...iyim canım annem geldi biraz rahatszdı onu dr götürdüm seker kolestrol vardı onlar için şimdi eve geldik
gözünaydın cnm inşlh kanda da değerin yüksek çıkarkızlar aşılamada bu gün 8. gün dayanamadım test yaptım ikinci çizgi çok net değil ama var.çok heyecanlıyım.doğrumuduryaaaa.çokk heyecanluıyım.
rabbim bu sefer nasip etsin evladını onaKızlar şuan çok duygulandım. Ben daha önce sağlık sektöründe çalıştım orada bir ablamız vardı bebek sahibi olmak isteyen tüp yaptı bebeği tuttu ama 5. Aya kafdar normal giden süreç bir anda alt üst oldu sonunda bebeği sakat doğdu, 15 gün küvezde kaldı ve öldü. Şimdi ikinci tüp denemesini yapacaktı 41 yaşında bu abla. Beni aradı şimdi transfere giriyormuş. Çok duygulandım dualar ettim inşallah allahım nasip etsin hayırlı bir evlat diye. Bu arada çok duygulandım çünkü ne zorluklarla o tedavinin altına girdiler biliyorum((
Esimle cok kotu kavga ettk su halde bile aglatabiliyo sol kasigima felaket agri girdi sinirdn
ben bunları yapamadım ayrıca doktorumda hıç bişey demedı sadece ağır iş yapma dedi.. ben ılk transfer gunu ve ertesı gun yattım.. diğer gun işime geri döndum ızın alamazdm çnku bu tedavıye başlarken doktora gidıp geldğim için sürekli izin aldım zaten daha fazla alamazdm.özel iş yerınde çalışıyorum memur değilim o yuzden sıkıntı ızın konusu... işim muhasebe işi, ama ıllakı ayakta, otur kalk. dosya evrak işi oluyor..hareket halındesın. işte idare edebildiğim kadar idare etmeye çalışıyorum.. üstelik kendı aracımızla hergun gelıp gıdıyorum.. eğildimde kalktımda yurudumde.. napayım mecburum işe gitmeyede...üstelık prolaktınım yukseldı bıde ilaç alıyorum.. ilk tüp denemem. o kadar masraf ettık, sınırları zorladık...rabbım nasip ettıyse olur inş.. hayırlısı olsun.. Dedıklerıne gore o zman benımkı zor mu tutunması, şuan bıle işten yazıyorum... süreklı oturarak pc başındayım.. Bu şekılde geçırıyorum bende napayım.. bi yandan da korkuyorum bişey olck dıye ama..evdede ailemden kımse yok yardım edecek, tek eşim edıyor işte edebildiği kadar öle.. benım hıkayemde böyle.. rabbımm hayırlı evlat versın sağlıklı bir şekılde inş herkese..
Canım doktora mail attim eşimle yazdıkdaha cevap gelmedi gelince hemen yazıcam
Haydaaa
Sen kendini düşün eşinden de uzak dur kendi halinde takıl madem seni üzüyor en azından şu sıralar kendini gerginlikten uzak tut, bir şey isteme tartışma
allah razı olsun canım bizimde dualarımız sizlerle inşallah herşey güzel olacak
rabbim her zaman güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
Canım bundan sonra sorunun ne olduğunu bulmadan tedaviye başlamayın. Seni çok seviyorum ne olur kendini üzme. Bu hiç birimizin suçu değil.
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557�Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA�da bulunduğu vakit, bu melek: �AMİN� der. Ve: �Senin için de bir misli olsun� der.� Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ[/TD]
[TD="align: left"]NİCK [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="align: left"]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]desdo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD="align: left"]blgk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD="align: left"]alev2727[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
ben bunları yapamadım ayrıca doktorumda hıç bişey demedı sadece ağır iş yapma dedi.. ben ılk transfer gunu ve ertesı gun yattım.. diğer gun işime geri döndum ızın alamazdm çnku bu tedavıye başlarken doktora gidıp geldğim için sürekli izin aldım zaten daha fazla alamazdm.özel iş yerınde çalışıyorum memur değilim o yuzden sıkıntı ızın konusu... işim muhasebe işi, ama ıllakı ayakta, otur kalk. dosya evrak işi oluyor..hareket halındesın. işte idare edebildiğim kadar idare etmeye çalışıyorum.. üstelik kendı aracımızla hergun gelıp gıdıyorum.. eğildimde kalktımda yurudumde.. napayım mecburum işe gitmeyede...üstelık prolaktınım yukseldı bıde ilaç alıyorum.. ilk tüp denemem. o kadar masraf ettık, sınırları zorladık...rabbım nasip ettıyse olur inş.. hayırlısı olsun.. Dedıklerıne gore o zman benımkı zor mu tutunması, şuan bıle işten yazıyorum... süreklı oturarak pc başındayım.. Bu şekılde geçırıyorum bende napayım.. bi yandan da korkuyorum bişey olck dıye ama..evdede ailemden kımse yok yardım edecek, tek eşim edıyor işte edebildiği kadar öle.. benım hıkayemde böyle.. rabbımm hayırlı evlat versın sağlıklı bir şekılde inş herkese..
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?