O gün o saatte ekran başında oluyoruz. Sonra hepimizi kapsayacak güzel dualar ediyoruz ekranda paylaşıyoruz canımNasil toplaniyoruz ne yapiyoruz bana da anlatin size katilayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
canım ensu arkadaşımızı biliyorsun 7. denemesi de olumsuz ve şuan 8. tedavisi için hazırlanıyor yani bir tek senin başına gelmiyor ve daha kimin başına gelecek de bilmiyoruz. Bak annem bana hep der ki tamam çocuğunuz olsun ama olmuyorsa da aman olmasın bırakın bu kadar kafanıza takmayın, bir şeyi de çok istemeyin her şeyde vardır bir hayır.
ben pek yazamasamda sizleri okuyarak biraz olsun tanıdım ne kadar da beni yazmışşın bizde 2 kez negatifi gördük ama eşim ve ben sadece yaşadık acımızı kimse bizimle paylaşmadı bi daha yapıp denersiniz dediler rabbim sana ve eşine sağlık versin inşalllah üzülme ama gerçekten üzülme
Seher beni ağlattın böyle düşünme seni cennete bekleyen cocukların var sen girmeden onlarda girmeyecek canım rabbim seni sınıyor ve seviyor diğer cehennemliklerle kıyaslama kendini sen kim onlar kim.lütfen artık üzülme hepimiz burda sana dua ediyoruz
çalıştığım iş yerinde 8 tane felan hamile var hepsi hamilelikten bebeklerden bahsediyor yavaşça ortamdan çekiliyorum rabbim sen acı sen gör diyorum kendime ve tüm evlat hasreti çekenlere sen ver diyorum ne olursun rabbim bizede anneliği tattır diyorum inşalllah benim umudum var
kesinlikle umudun olsun allaha güven canım
okuduğunda hemen cevaplar canım
Daha cevap gelmediAksam cevap veriyor mu:26:saat 19.00da yazdık kuzum
Ee Peki simdi regl iken muayeneye gitmediysen,onumuzdeki aya mi baslicaksin?
Bayramdan sonraya kaldık bitanemramazanda gidemem babam oruç annem gelemez izmirden bursaya gidicez annemle beraber akrabada kalicaz eşim opuya ve transfere gelecek o yüzden kontrollere annemle gidicez oyüzden bayramdan sonra olacak ama diğer reglide on görüşmeye gidebiliriz bakalım doktor ne diyecek mail attık cevap bekliyorum
Daha cevap gelmediAksam cevap veriyor mu:26:saat 19.00da yazdık kuzum
31 yaşındayım canım eşimin sayı ve morfoliji kötü bendede rezerv azlığı var karı koca sorunluyuzHimmm anladim,belkide iyi olmus,tam bayrama filan gelecekti test...hayirlisi olsun.sizin sorun esten kaynakli miydi? Senin yas kacti?:)
Hiç belli olmuyor ama en geç 1,5 gün içinde cevap veriyor. Bazen denk geliyor 1 saat içinde cevap veriyor. Müsait olduğu zaman bakıyor. İş yerinde çok yoğun ve ev hayatı çoluk çocuğu da var ona rağmen hiç cevapsız bırakmıyor.
O gün o saatte ekran başında oluyoruz. Sonra hepimizi kapsayacak güzel dualar ediyoruz ekranda paylaşıyoruz canım
7 klomen 2 aşılama 3 tüp bebek hüsranindan sonra 4. Tüp tedavisine başladık. aynı hüsrani yaşayacağım korkusu ile umudum o kadar az ki. Igneleri vurduktan sonra agliyorum. Bu nasıl bir şey. Allah hepimize sabır güç ve bol bol bebiş versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar histeroskopi sonrasinda tedaviniz ne zaman basladi..benim dun rahmime cizik de atildi adetimin yine ilk uc gunu icinde gidicem 20 gun sonra..sizce adet bitimin de yumurta islerine baslanir mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?