2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Nasil toplaniyoruz ne yapiyoruz bana da anlatin size katilayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O gün o saatte ekran başında oluyoruz. Sonra hepimizi kapsayacak güzel dualar ediyoruz ekranda paylaşıyoruz canım

ben pek yazamasamda sizleri okuyarak biraz olsun tanıdım ne kadar da beni yazmışşın bizde 2 kez negatifi gördük ama eşim ve ben sadece yaşadık acımızı kimse bizimle paylaşmadı bi daha yapıp denersiniz dediler rabbim sana ve eşine sağlık versin inşalllah üzülme ama gerçekten üzülme

Seher beni ağlattın böyle düşünme seni cennete bekleyen cocukların var sen girmeden onlarda girmeyecek canım rabbim seni sınıyor ve seviyor diğer cehennemliklerle kıyaslama kendini sen kim onlar kim.lütfen artık üzülme hepimiz burda sana dua ediyoruz

ahh vazgecebılsemm amaaaan olmuyor işte boşver dıyebılsem ama nerde içim yanıyor yanabır mumgıbı erıyıp bıtıyorm ıste

Ben 2 denememide genartta yaptırdım samsundan ankaraya gittim doktorum iiiydi merkezde iiydi ama misafirhane şartları çok kötü resmen rezil olduk oralarda ikiside negatif oldu hiç tutmadı ilkinde 5 güne gittiler ikincisinde pgt yaptılar olmadı şimdi evimde samsunda yaptırmak istiyorum aranızda samsunda yaptıran varmı acaba yazarsanız

çalıştığım iş yerinde 8 tane felan hamile var hepsi hamilelikten bebeklerden bahsediyor yavaşça ortamdan çekiliyorum rabbim sen acı sen gör diyorum kendime ve tüm evlat hasreti çekenlere sen ver diyorum ne olursun rabbim bizede anneliği tattır diyorum inşalllah benim umudum var

Kesinlikle umudun olsun Allaha güven canım

kesinlikle umudun olsun allaha güven canım

rabbimden umut kesilmez ama çok dua etmliyiz ve hayırlıysa ver rabbim diyorum eğer değilse sabrııda ver diyorum ve böyle çok içim yandığında yada dayanamayacak noktaya geldiğimde birde bakıyorum engelli bir çocuk görüyorum o zamanda vardır herşeyde bi hayır diyorum onada şifasını ver diyorum

Ee Peki simdi regl iken muayeneye gitmediysen,onumuzdeki aya mi baslicaksin?

Bayramdan sonraya kaldık bitanemramazanda gidemem babam oruç annem gelemez izmirden bursaya gidicez annemle beraber akrabada kalicaz eşim opuya ve transfere gelecek o yüzden kontrollere annemle gidicez oyüzden bayramdan sonra olacak ama diğer reglide on görüşmeye gidebiliriz bakalım doktor ne diyecek mail attık cevap bekliyorum

Himmm anladim,belkide iyi olmus,tam bayrama filan gelecekti test...hayirlisi olsun.sizin sorun esten kaynakli miydi? Senin yas kacti?:)

Daha cevap gelmediAksam cevap veriyor mu:26:saat 19.00da yazdık kuzum

Hiç belli olmuyor ama en geç 1,5 gün içinde cevap veriyor. Bazen denk geliyor 1 saat içinde cevap veriyor. Müsait olduğu zaman bakıyor. İş yerinde çok yoğun ve ev hayatı çoluk çocuğu da var ona rağmen hiç cevapsız bırakmıyor.

Himmm anladim,belkide iyi olmus,tam bayrama filan gelecekti test...hayirlisi olsun.sizin sorun esten kaynakli miydi? Senin yas kacti?:)
31 yaşındayım canım eşimin sayı ve morfoliji kötü bendede rezerv azlığı var karı koca sorunluyuz
Dediğin gibi canım hayırlısı buymus demekki 4.deneme olacağı için bu sefer acele etmiyorum herseyi zamana bıraktım Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü guldurur

Anladım canım inşallah hemen cevap yazar catlarim valla meraktan

7 klomen 2 aşılama 3 tüp bebek hüsranindan sonra 4. Tüp tedavisine başladık. aynı hüsrani yaşayacağım korkusu ile umudum o kadar az ki. Igneleri vurduktan sonra agliyorum. Bu nasıl bir şey. Allah hepimize sabır güç ve bol bol bebiş versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim yüzüne baksın bu sefer meleğin sana tutunur inşallah

Kizlar histeroskopi sonrasinda tedaviniz ne zaman basladi..benim dun rahmime cizik de atildi adetimin yine ilk uc gunu icinde gidicem 20 gun sonra..sizce adet bitimin de yumurta islerine baslanir mi :))

Kizlar histeroskopi sonrasinda tedaviniz ne zaman basladi..benim dun rahmime cizik de atildi adetimin yine ilk uc gunu icinde gidicem 20 gun sonra..sizce adet bitimin de yumurta islerine baslanir mi :))

Rahime çizimi atıldı ilkkez duydum o neşirmiş neden yapılır beni aydınlatırmısın.

Ben çok kötü oldum şu an. Vurdu beni cümlelerin. Allahım sana gönlünden geçeni tez vakitte versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…