Canim ben hastasiydim 1.denemem ege Ünv oldu çok ukala ve soğuk biri oyüzden hiç memnun kaldım ben özeline gidiyordum opu ve transfer orda oldu benim raporluydu 1500 lira vermistik ilaçlar hariç ortamı hiç sevmemistim herkesi bi odaya topluyor koyun gibi çağırıyor Ayy o günler geldi aklıma negatiften sonra arkama bakmadan kaçtım uzun süre o pskolojiyi ustumden atamadım hatta ege Ünv önünden Bile gecmedim 2.rapor için mecbur gittim eşim kosturdu ben asagida bekledimoyüzden önce doktorun ilgisi ve hastanelerin odalarına bakıyorum kocamı yanıma bile almadılar gerisini sen düşün bu arada ordan memnun olan çok sanırım ben fazla etkilendimi
Irenbenin fiyatını bilmiyorum imsi olmadığı için oraya bakmadım başımıza bela oldu valla offf offf 2 vakte kadar sanirim bursa yolu gözüküyor bana
Sen İzmirden Samsuna gelin mi gittin canım?
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
arkadaşım sende samsundasın sanırım bende 2 kez tüp bebek yaaptırdım ankara genartta olmadı yaşım 29 erkek infertilitesi sorun sen samsundamı yaptırdın 3 kez deneyecez ama ne yapsam bilemedim
Rahime çizimi atıldı ilkkez duydum o neşirmiş neden yapılır beni aydınlatırmısın.
çok pahalıymış :26: birinden duydum 15bin e istanbulda bi yerde yaptırmış diye ama inanamamıştım demekki öyle pahalı yerlerde var
Rabbim emeklerimizin karşılıgını versin inşallah,kimseyi bu yolda sınamasın Yüce rabbim çok zor çok
ayyyy senin yazdıklarını okuyunca şok şok şok oldum ki sen özeline gittim diyorsun birde
özeli nasıl oluyor üniversitenin ben anlamadım:44:
erol hocayı çok övmüşler çok memnun kalanları okudumda ordan bi heves girdi içime lakin şuan o heves çıktı gitti
bende eşime çıtlattım ama pek oralı olmadı belki ozamana kdr bi yerlere imsi gelir tek temennim bu
tınaztepeye gidip pankart açalım kapısında imsi isterizzzz imsi isterizzzzz
ben hastanemden de dr umdanda ekiptende memnundum yaaa imsi olsa ne olurdu pofffff
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
canım yapılacak her yeni işlem için (ımsı tese vs ) ayrıca ücret talep ediyorlar öle oluncada fiyat artar tabiki
Alsancakta kendi yeri var ortaya gidıyosun 2sene önce 250lira vermiştim opu ve transfer ege unv oluyor suanda su hastanesınde yapıyor dıye bılıyorum ımsı olsa keske senın merkeze gıderdım aramayı unuttum yarın arayalımbelki gelir kız bende Bursa'ya gıtmemiş olurum
Seni çok iyi anlıyorumdegıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
Ne olur sanki şu devlet desteği daha faydalı olsa
Ben rapor çıkartamıyorum %1 morfoloji ile niyeymiş vay efendim çünkü sayımız fazlaymış
önce aşılama yaptırmam gerekmiştüp bebek denedim şimdi nasıl aşılama yaptırayım
amh değerim desen zaten 2 sene önce 1 çıkmıştı şimdi düşmüştür 1 in altına eee rezervimde iyi onlara göre
peki ben ne yapacağım aşılama mı yaptıracagım yada tedavi ücretini temin edene kdr bekleyecekmiyim
peki bizim evlat hasretiyle yanan yüreklerimize bekle demek ne kadar duyarlılık
ayy sanki sana kızmışım gibi oldu okuyunca yazımı canım yanlış anlama düşündüklerimi paylaştım seninle
eşke bu yasa çıkarken br etkim payım olsaydı inan kiçok farklı bir yasa çıkardı ortayaCANIM HAKLISIN VALLA DEVLET DESTEĞİ VAR DENİYOR AMA EĞERKİ ÖZELE GİDİYORSAN (devlet has gitmiyorsan)ZATEN HASTANE ÜCRETİNİN %70 ALIYORLAR RAPOR ÇIKARTMAK BAŞLI BAŞINA BİR İŞKENCE SENİN YAŞADIĞIN SORUNU BİZDE YAŞIYORUZ EŞİMİN SAYISI 20 MİLYONLA 6 MİLYON ARASINDA GİDİP GELİYOR İLERİ HAREKET 0 MORFOLOJİ 0 BENİM YUMURTA KALİTEM 0 AMA DEVLET HAS GİTİĞİMİZDE AŞILAMA YAPILMADAN RAPOR ÇIKMAZ DİYORLAR NE ALAKA DEDİĞİMDE SENİNKİ SORUN DEĞİL DİYORLAR (boş çıkan yumoş ne işe yaracaksa )erkek içinde 5 milyonunaltında OLMALIYMIŞ SAYI BEN BİR ÇOK ARKADAŞIMIN BU KOŞULARDA DEVLET ZORLUK ÇIKARTIĞI İÇİN BOŞU BOŞUNA AŞILAMA YAPTIRDIĞINI BİLİYORUM
Rabbim yüzüne baksın bu sefer meleğin sana tutunur inşallah
Ben çok kötü oldum şu an. Vurdu beni cümlelerin. Allahım sana gönlünden geçeni tez vakitte versin inşallah.
Seni çok iyi anlıyorumAllah kaderimize yazmış derdi veren Allah dermanınıda verir elbet sınavımız büyük
Şuan ne desek boş hiç bir söz sendeki boşluğu dolduramaz Allah sana ve eşine sağlık mutluluk huzur sabır en sonun dada bir mucize versin .. Bu günleri unutturacak bir mucize bu Allah için kolaydır ol desin yeter ki herşeyin hayırlısı
sehercim canım ne desem boş biliyorum acını hafifletecek hiçbi cümlem yok kurabileceğim
sadece Rabbimden sana bu üzüntülerini unutturcak hayırlı bi evlat nasip etmesini diliyorum
yazın taaaa içimde en derinde sakladıgım o ufacık gibi görünen ama içten içe kanayan yarama tuz bastı
Bizimde sınavımız bu diyoruz hayırlısını diliyoruz Rabbimizden, ona sıgınıyoruz Elbet bizi selamete çıkarcak olan yine Rabbimdir
dualarım seninle canım arkadaşım
ya en nefret ettiğim şey diyecek bir şey bulamamak rabbim çıkış kapısı göstersin sana inşş
kesinlikle katılıyorumbu yasa değişmeli hele ki günümüz şartlarında hamile kalmak bu kdr zorlaşmışken
ben boşu boşuna aşılama yaptırmak istemiyorum ama yaaa
bana uygun tedavi biçiminden yararlanmak istiyorum madem bi destek var tam destek olsun dimi ama
ahh yeterciğim biraz daha düşünürsem burdan ankaraya yürüyüşe geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?