2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bitanem ne yazsam içindeki yangın sonmeyecek ama yanında olup sımsıkı sarılmak isterdim acini senle paylaşıp yarana merhem olmak isterdim her zaman yanındayım ve seni çok iyi anlıyorum canım arkadaşım

250tl her gittiğinde mi yani e2 bakmak için gidiyorsun ya yumi kontrolü için 2 3 güne bir ozaman hep 250tl mi verdin
hımm şifadaymış diye okudum bi yerde bende
arayalım tabi yaaa unutma ama bak tamam mı

Yok kız her seferinde ne yaptınbir kere verdim diğer işlemler testler vs Ege'de oldu daha onceden sifanin basındaydi ama ayrıldı tekrar basladimi bilmiyorum tamam yarı arayalım

saol canmmm :26::26::26::26:

ayy ne bileyim canım herşeyi beklerim artık bu tüp bebek meselesinde hergünde 250 alsa alır yani tamam tamam fazla oldu
bak yarın arıyoruzzzzz okey kesin ve son karar unutmak yok
ama ben şimdi gidiyorummmm çünküm gökgürültüsü var yagmur başlamadan uyumam lazım
sonra uyuyamam ki iyigeceelerrr

ben atakumda oturuyorum bizimkide erkeke infertilitesi sayı ve morfoloji sounu var 2 sini ankarada genartta yaptırdım olmadı bu sefer burda yaptırmayı düşünüyorum en azından evimde olurum misafirhanelerde sürünmem diyorum bakalım ekim 2 yıl olcak verdiğimiz ara 7 yıllık evliyiz dr idris koçak ta omü var birde medicana ender tellli ikisiylede görüştük ama henüz karar veremedik genartta yine buraya gelin diyor kafam bi dünya

zor bu işler bakalım hayırlısı olur inşalllahta bakma bizde sabır yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kizlar histeroskopi sonrasinda tedaviniz ne zaman basladi..benim dun rahmime cizik de atildi adetimin yine ilk uc gunu icinde gidicem 20 gun sonra..sizce adet bitimin de yumurta islerine baslanir mi :))

Arkadasim ben de histeroskopi oldum nisan 29da polip alindi..dr ilk regl ile baslayalim,embriyonun tutunma ihtimali yukseliyo dedi..transferim yapildi,test tarihimi bekliyorum:))
Bence sende basla,millet sirf bunun icin cizik attiriyor.

zor bu işler bakalım hayırlısı olur inşalllahta bakma bizde sabır yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

İnsallah bu sefer bebegini kucagina alirsin.erkek sorunu oldugu icin, diger arkadaslarin bahsettigi İMSİ teknigini kullanan bi yerde deneyin derim..daha once kullanildi mi? Hic gebelik olustu mu peki onceki denemelerinizde?

Iyi geceler kuzum
Tamam yarin arıyoruz unutmak yok

Canim günaydın dün pek giremedim,ama eğer Amh 1 in altındaysa hemen rapor veriyorlar diye biliyorum yinede bi arastir sen.asilama yaptirmana gerek yok herhalde ozaman.canim asilamada bişey yok ki iki ay üst üste yaptir çok fazla zaman kaybetmiş olmuyorsun cokda masraflı değil en azından adana da başkentte muayane ücreti,ilac parası ki raporlu oluyor birde asilama günü esin sperm verince 60 lira orda nasıl bilmiyorum.ama rapor çıkacaksa dene yani...

Dün yazını gördüm,düşürüyorum diye çok etkilendim,çok üzüldüm tekrar girip kaybettim demeni okumak istemedim.ne söylesem,nasıl teselli etsem hiçbir faydası olmayacak olmazda.ama seninle beraber benim de içim yandı ınan ki çoook üzüldüm.şimdi tedaviyi bi süre düşünme buraya da girip kendini yiyip bitirme.insallah zaman herşeyin ilacı olur

nasıl dusunmem elımde olsa hemen baslarım ama maddı durum elvermıyor beklemek daha zor bogazmda bır el nefes alamıyorm sankı ustumde koca bır tas vae kımıldayamıyorm altında kendımı öyle acız ve caresız hıssedıyormkı artık yapılacak bırsey yok ıste oyuncagı elınden alınmıs cocukgıbıyı aglayamıyorm bıle ben

O zaman beni de eklermisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senide listeye ekleyeceğim canım.
Sakın ama sakın umudunu kaybetme ve sadece Allaha güven. Allah tüm kalbiyle ona güvenene asla üzmez. Mutlu sona ulaştırır.

Nasıl olayım çok affedersin salak gibiyim boşu boşuna saat 2.30 a kadar oturdum e tabi kalkamadım şimdide çok kayığım çok çok
neden boşuna oturdun
tabi şimdide öyle olursun tabi uyku düzeni bozulunca kafa kaldırmıyor
ay sen bide iştesin evde olsan yatarsın da uff şimdi iş de çekilmez kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…