neden boşuna oturdun
tabi şimdide öyle olursun tabi uyku düzeni bozulunca kafa kaldırmıyor
ay sen bide iştesin evde olsan yatarsın da uff şimdi iş de çekilmez kız
ufff ay ben daraldım :26::26:akşam gelll akşammmSen ne diyorsun hem de hiç çekilmez, akşamı akşam edeceğim
31 yaşındayım canım eşimin sayı ve morfoliji kötü bendede rezerv azlığı var karı koca sorunluyuz
Dediğin gibi canım hayırlısı buymus demekki 4.deneme olacağı için bu sefer acele etmiyorum herseyi zamana bıraktım Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü guldurur
Canim yazdigini yeni okudum senin esinde de mi varikosel var. Ben de de yumurta rezerv azligi var...senin fsh e2 amh kac cikti...merak ettim tup bebek yaptirdinmi..
Ne olur sanki şu devlet desteği daha faydalı olsa
Ben rapor çıkartamıyorum %1 morfoloji ile niyeymiş vay efendim çünkü sayımız fazlaymış
önce aşılama yaptırmam gerekmiştüp bebek denedim şimdi nasıl aşılama yaptırayım
amh değerim desen zaten 2 sene önce 1 çıkmıştı şimdi düşmüştür 1 in altına eee rezervimde iyi onlara göre
peki ben ne yapacağım aşılama mı yaptıracagım yada tedavi ücretini temin edene kdr bekleyecekmiyim
peki bizim evlat hasretiyle yanan yüreklerimize bekle demek ne kadar duyarlılık
ayy sanki sana kızmışım gibi oldu okuyunca yazımı canım yanlış anlama düşündüklerimi paylaştım seninle
nasıl dusunmem elımde olsa hemen baslarım ama maddı durum elvermıyor beklemek daha zor bogazmda bır el nefes alamıyorm sankı ustumde koca bır tas vae kımıldayamıyorm altında kendımı öyle acız ve caresız hıssedıyormkı artık yapılacak bırsey yok ıste oyuncagı elınden alınmıs cocukgıbıyı aglayamıyorm bıle ben
nasıl dusunmem elımde olsa hemen baslarım ama maddı durum elvermıyor beklemek daha zor bogazmda bır el nefes alamıyorm sankı ustumde koca bır tas vae kımıldayamıyorm altında kendımı öyle acız ve caresız hıssedıyormkı artık yapılacak bırsey yok ıste oyuncagı elınden alınmıs cocukgıbıyı aglayamıyorm bıle ben
selam nasılsınvalla merak ettim canım bahçeci fulyada tüp ücreti ne kdar bilgin varmı ilaçlar hariç:26:
hiiiiiiiiiiii şimdi gördümmm özür dilerim
Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Ben de geçen sefer benzer bir tecrübe yaşadım, ne hissettiğini anlayabiliyorum. Allah bir an önce toparlanıp tekrar deneme gücü versin... Geçmiş olsun.
çok saol ama bu7.malesefff
ufff ay ben daraldım :26::26:akşam gelll akşammm
çabuk geçsin gün senin için...
kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile
Bugun nefes alamiyorum kizlar ...
düşünüyorumm ama bırtek benm dusunmem yetmıyor eşiminde dusunmesı lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?