2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
neden boşuna oturdun
tabi şimdide öyle olursun tabi uyku düzeni bozulunca kafa kaldırmıyor
ay sen bide iştesin evde olsan yatarsın da uff şimdi iş de çekilmez kız

Sen ne diyorsun hem de hiç çekilmez, akşamı akşam edeceğim

canım ben kaçıyorum kalkayım yemek yapayım erkenden sonra ev işi ve sporumuda yapayım gene görüşürüz...

Günaydınnn Hanımlar,

Bugün 10:30'da doktor randevum var. Bakalım beni nasıl süprizler bekliyor merakla sonucu bekliyorum. Muhtemelen kist vardır transferi diğer aya erteleyecek:26:

Devletin hic destegi yok cnm sadece üç çocuk yapin demesini biliyorlar..herkes sıkışiyor kredi cekiyorr yaptiriyor tüp bebek.isimiz zor anlayacagin.biz bir sperm testi icin kirk gun sonraya randevu alabildik..simdi de bir test daha lazimmis. 3 tane sperm testi olacakmis.40 gun daha bekle...artik onu tamamlayinca da bir yil sonraya tup bebek gunu ya da asilama verirler..bekle bekle 40 yaşına geliriz artik. O zaman da yapmazlar cunku 39 yasini gecene yapmiyorlar...Yani kısaca devletten hayir yok.

canım geçmiş olsun ne diyeceyimi bilemiyom agla içine atma bende 1 düşügm var ben bile birtanede yıkıldım allah sabır versin ama isyan etme düşüklerin sebebi araştırılmadımı canım ya nerde oturuyon doktorun kim

Canlar kaç gündür okuyamıyorum nasılsınız? Umarım herkes iyidir, güzel haberler vardır.

Benim bugün transferim var, merkezden haber bekliyorum. Çok heyecanlıyım.

hiiiiiiiiiiii şimdi gördümmm özür dilerim
Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Ben de geçen sefer benzer bir tecrübe yaşadım, ne hissettiğini anlayabiliyorum. Allah bir an önce toparlanıp tekrar deneme gücü versin... Geçmiş olsun.

selam nasılsın valla merak ettim canım bahçeci fulyada tüp ücreti ne kdar bilgin varmı ilaçlar hariç:26:

iyim canım sen nasılsın, fiyatlarını hiç bilmiyorum canım ama en pahalı yerin memorial olduğunu biliyorum...

çok saol ama bu7.malesefff

kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile

düşünüyorumm ama bırtek benm dusunmem yetmıyor eşiminde dusunmesı lazm

canım şimdi eşininde aklı duyguları karışık oda düşünecektir biraz zaman tanıyın kendinize rabbim inşşş bir yol gösterecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…