duyarsın allahın ıznı ıle allah senn emeklerını yemesn
kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile
Günaydın kızlar
Transfer sonrası 7. Gün; işe başladımdün kediden korkup sıçradım bayaa bi ani hareket oldu. Hep sol tarafımda bişiler hissediyodum bugün sağda çok hafif ağrı var. Geri kalan tüm belirtiler sıfır bugün kabızlık bile bitti.
herkese günaydın yeni günden..
Nasıl olayım çok affedersin salak gibiyimboşu boşuna saat 2.30 a kadar oturdum e tabi kalkamadım şimdide çok kayığım çok çok
Günaydınnn Hanımlar,
Bugün 10:30'da doktor randevum var. Bakalım beni nasıl süprizler bekliyor merakla sonucu bekliyorum. Muhtemelen kist vardır transferi diğer aya erteleyecek:26:
Bulutlu ve yagmurlu istanbul sabahindan herkese gunaydınnnnn.m
Canlar kaç gündür okuyamıyorum nasılsınız? Umarım herkes iyidir, güzel haberler vardır.
Benim bugün transferim var, merkezden haber bekliyorum. Çok heyecanlıyım.
Bugun nefes alamiyorum kizlar ...
günaydınlar
kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile
Günaydın kızlar
Transfer sonrası 7. Gün; işe başladımdün kediden korkup sıçradım bayaa bi ani hareket oldu. Hep sol tarafımda bişiler hissediyodum bugün sağda çok hafif ağrı var. Geri kalan tüm belirtiler sıfır bugün kabızlık bile bitti.
oyyy kuzum benm haftaya da pıt pıtları duy inşallah tatlm
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
Hayırdır canım bir şey mi oldu
çok saol ama bu7.malesefff
canım gunaydın... inş bişey olmamıştır. bende öle çok irkildim bı anda korktum öle. benmde 9.günüm bugun.. inş.. pozıtıf sonuç alırız canım.. rabbım bilir herşeyı ol derse olur..
günaaydıın tatlmm
heh yani aferin sana canm gece uyuma sonra uykusuz uykusuz dolan bütün günvalla gece kocam gec yatmış 2gibi uyandırıyo beni bak bak şimşeklere bak göz yarı açık bakmaya çalışırken yine uyumusum
günaaydıın canmm inşallah bi sıkıntı yoktur ve ertelenmez transfer canm
günaydıın canmmm
ayy hadi hayırlı olsun tatlm sımsıkı tutunsunlar inşallah sana bebişlerin
noldu ki yaaaa:44:
günaaydııınnnn
oyyy kuzum benm haftaya da pıt pıtları duy inşallah tatlm
günaydıın canmm hiç bişecik olmaz Allahın izniyle kuzum bilindiği için korkuluyo yoksa millet dogal yolla neler yapıyo neler tutunma zamanında sen kötü düşünme iyi düşün
heh yani aferin sana canm gece uyuma sonra uykusuz uykusuz dolan bütün günvalla gece kocam gec yatmış 2gibi uyandırıyo beni bak bak şimşeklere bak göz yarı açık bakmaya çalışırken yine uyumusum
Bir şeye bu kadar üzülmeyin Allahın gücüne gider, benim ananem çok duygusaldır ve her şeye ağlar annemde ona "ağlamak daha çok ağlama getirir" der. Yani şükret boş ver olursa olur olmazsa olmaz bu kadar büyütüp halimizi trajedi haline getirmeyelim yoksa gerçekten Allah yardım etmez o zaman. Her zaman olacak gözü ile bakalım.Ah be phalam hepimize uzuluyorum seheri okudum bogazim dugumlendi hepimize uzuluyorum istiyorumki burdaki tum arkadaslarimiz bekleme surecinde surpriz yasasin etrafimda o kadar cok insan varki tup bebek merkezine gitmeden hadi bi bakalim denip hamile oldugu ortaya cikan nasil imreniyorum bilsen kiskanmiyorum hasa allahim isteyen herkese nasip etsin ama nebilim cok imreniyorum dun hickira hickira islem yaptim dusunsene onumde 50 kisi ben bi yandan islem yapiyorum bi yandan agliyorum allahim hepimizin gonlune gore versin nebilim...
Günaydın kızlar
Ah canım demek uyandırdı şimşek için
Merhaba canım eşinde Varikosel yok ileri hareketli ve morfoliji kötü benimde amh 0.6 fsh 6 son testte 4 kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım nasipse bayramdan sonra 4.deneme olacak31 yaşındayım canım eşimin sayı ve morfoliji kötü bendede rezerv azlığı var karı koca sorunluyuz
Dediğin gibi canım hayırlısı buymus demekki 4.deneme olacağı için bu sefer acele etmiyorum herseyi zamana bıraktım Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü guldurur
Canim yazdigini yeni okudum senin esinde de mi varikosel var. Ben de de yumurta rezerv azligi var...senin fsh e2 amh kac cikti...merak ettim tup bebek yaptirdinmi..
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu sefer bebisin sımsıkı tutunup 9 ay göbuste kalsın dualarim seninleCanlar kaç gündür okuyamıyorum nasılsınız? Umarım herkes iyidir, güzel haberler vardır.
Benim bugün transferim var, merkezden haber bekliyorum. Çok heyecanlıyım.
canım çok sevindim darısı güm güm kalp atisina
yok kız şimşek değil kocam uyandırdı bak bak ne güzel çakıyo diyebende ayy süperrmiiişş der yarı göz bakarken uyudum yinee
Şimşek için uyandırmış dedim ama hayatım biliyorum eşinin uyandırdığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?