2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar
Transfer sonrası 7. Gün; işe başladım dün kediden korkup sıçradım bayaa bi ani hareket oldu. Hep sol tarafımda bişiler hissediyodum bugün sağda çok hafif ağrı var. Geri kalan tüm belirtiler sıfır bugün kabızlık bile bitti.

duyarsın allahın ıznı ıle allah senn emeklerını yemesn

allah sanada sabırlar versin bi çıkar yolu göstersin.işyerinde bi abla var onunda hep düşüğü oluyomuş hocaya gitmiş hoca demişki büyü var.suya okumuş vermiş bişeylr yapmış ondan sonra 2 çocuğu olmuş

canım gunaydın... inş bişey olmamıştır. bende öle çok irkildim bı anda korktum öle. benmde 9.günüm bugun.. inş.. pozıtıf sonuç alırız canım.. rabbım bilir herşeyı ol derse olur..

herkese günaydın yeni günden..

günaaydıın tatlmm

Nasıl olayım çok affedersin salak gibiyim boşu boşuna saat 2.30 a kadar oturdum e tabi kalkamadım şimdide çok kayığım çok çok

heh yani aferin sana canm gece uyuma sonra uykusuz uykusuz dolan bütün gün valla gece kocam gec yatmış 2gibi uyandırıyo beni bak bak şimşeklere bak göz yarı açık bakmaya çalışırken yine uyumusum

Günaydınnn Hanımlar,

Bugün 10:30'da doktor randevum var. Bakalım beni nasıl süprizler bekliyor merakla sonucu bekliyorum. Muhtemelen kist vardır transferi diğer aya erteleyecek:26:

günaaydıın canmm inşallah bi sıkıntı yoktur ve ertelenmez transfer canm

Bulutlu ve yagmurlu istanbul sabahindan herkese gunaydınnnnn.m

günaydıın canmmm

Canlar kaç gündür okuyamıyorum nasılsınız? Umarım herkes iyidir, güzel haberler vardır.

Benim bugün transferim var, merkezden haber bekliyorum. Çok heyecanlıyım.

ayy hadi hayırlı olsun tatlm sımsıkı tutunsunlar inşallah sana bebişlerin

Bugun nefes alamiyorum kizlar ...

noldu ki yaaaa:44:

günaaydııınnnn

kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile

oyyy kuzum benm haftaya da pıt pıtları duy inşallah tatlm

günaydıın canmm hiç bişecik olmaz Allahın izniyle kuzum bilindiği için korkuluyo yoksa millet dogal yolla neler yapıyo neler tutunma zamanında sen kötü düşünme iyi düşün

canımm çok geçmiş olsun.
inan yazını okuyunca içim parçalandı.kapatmaya çalıştığım yaram kanadı...
nasıl yazmışsın böyle...kıyamam sana...
rabbim yardım etsin içini ferahlatsın inşallah...
nisanda kaybettim bende bebeğimi.azospermdi eşim.ocakta sperm çıkışı başladı.ohhh yırttık dedim.şubatta tedavim başladı hamile kaldım.bebeğimi kucağıma alacağımı sanmıştım ama öyle olmadı maalesef.3 nisanda 9.haftamda kalbi durdu yavrumun...
bide sen daha öncede yaşamışsın.allah yardım etsin.

canım benim 2.denememde pgt yapılacak.kromozon analizi yapıldı bana sonucunu bekliyoruz.eşiminki normal.ama benimki normal bile çıksa yine yapılacak.çünkü bölünme esnasında embriyo genetik hata verebiliyormuş.doktorum %60 olasılıkla kromozonal bir bozukluk olduğunu düşünüyor.kan pıhtılaşması testlerimdede 2 testte mutasyon çıktı.daha doktorla görüşmedim.sonuçları değerlendircek topluca.
ama 10.haftadan önceki kayıplarda genetik bozukluklar sonrakilerde ise kan pıht.etkili oluyormuş.
sana pgt yapılmışmıydı bilmiyorum ama yapılmadıysa kesinlikle şart gibi duruyor.
bilmiyorum kromozon analizi falan yaptırdınızmı canım...

rabbim yardım etsin...sağlıcakla kal...

Hayırdır canım bir şey mi oldu

Ah be phalam hepimize uzuluyorum seheri okudum bogazim dugumlendi hepimize uzuluyorum istiyorumki burdaki tum arkadaslarimiz bekleme surecinde surpriz yasasin etrafimda o kadar cok insan varki tup bebek merkezine gitmeden hadi bi bakalim denip hamile oldugu ortaya cikan nasil imreniyorum bilsen kiskanmiyorum hasa allahim isteyen herkese nasip etsin ama nebilim cok imreniyorum dun hickira hickira islem yaptim dusunsene onumde 50 kisi ben bi yandan islem yapiyorum bi yandan agliyorum allahim hepimizin gonlune gore versin nebilim...

çok saol ama bu7.malesefff

Canım çok etkiledin beni dünden beri aklımdasın Rabbim yardımcın olsun ama önce dokrorlar bu düşüklerin nedenini bulması lazım bu rahimden parça alıp genetik tahlil yöntemi vardı rahim yapısını daha iyi çözüyormuş belki o yapılabilir bebişlerin tutunuyo ama devamında sorun var bunu çözmelisin önce

canım gunaydın... inş bişey olmamıştır. bende öle çok irkildim bı anda korktum öle. benmde 9.günüm bugun.. inş.. pozıtıf sonuç alırız canım.. rabbım bilir herşeyı ol derse olur..

İnşallah canım senin bitmiş nerdeyse hayırlısıyla. Aslında burda bilgi olarak dursun diye de yazıyorum çoğu şeyi bizim gibi birileri denk gelir de faydalanır diye. Allah yardımcımız olsun.

Ben hep umut ediyorum hep dua ediyorum ama o test gününü düşününce de hiç korkmadığım kadar korkuyorum her şeyden. Sağol canım cevabın için.

heh yani aferin sana canm gece uyuma sonra uykusuz uykusuz dolan bütün gün valla gece kocam gec yatmış 2gibi uyandırıyo beni bak bak şimşeklere bak göz yarı açık bakmaya çalışırken yine uyumusum

Ah canım demek uyandırdı şimşek için

Bir şeye bu kadar üzülmeyin Allahın gücüne gider, benim ananem çok duygusaldır ve her şeye ağlar annemde ona "ağlamak daha çok ağlama getirir" der. Yani şükret boş ver olursa olur olmazsa olmaz bu kadar büyütüp halimizi trajedi haline getirmeyelim yoksa gerçekten Allah yardım etmez o zaman. Her zaman olacak gözü ile bakalım.

Canım zaten kabızlık ilaçların yaptığı bir yan etki gebelikle hiç bir alakası yok, ufak tefek heyecanlar, sıçramalar, çarpmalarla bu iş olmayacak olsa yedi düven sakın kıpırdamayın diye ikaz geçerlerdi. Sakın boşu boşuna korkma.

Ah canım demek uyandırdı şimşek için

yok kız şimşek değil kocam uyandırdı bak bak ne güzel çakıyo diye bende ayy süperrmiiişş der yarı göz bakarken uyudum yinee

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Son düzenleme:

Canım doktordan mail geldi sonuçları istiyor şimdi onları göndericem

yok kız şimşek değil kocam uyandırdı bak bak ne güzel çakıyo diye bende ayy süperrmiiişş der yarı göz bakarken uyudum yinee

Şimşek için uyandırmış dedim ama hayatım biliyorum eşinin uyandırdığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…