- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.433
- 798
Merhaba canım eşinde Varikosel yok ileri hareketli ve morfoliji kötü benimde amh 0.6 fsh 6 son testte 4 kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdım nasipse bayramdan sonra 4.deneme olacak
benim de eşimde varikosel var ileri hızlı hareket ve sayı az,ben de o kadar denermiyim acaba seni görünce kendimde öyle düşündüm benzer sıkıntılarımız var ya.benim sadece morfoloji iyi.acaba sizin morfolojiden mi kaynaklanıyor.. üzüldüm canım ya senin adına inşallah daha da uğrşamssın
eyvahlar olsun senle dalga gece gece bende karıştırmaya başladım
46:Canım çok sevindim darısı güm güm kalp atisina
degıl evet ama neden demedn duramıyorm neden bende şıp dıye hamıle kalıp fellık fellık gezıp sonra dogurup cocuklarını döven çöplere atan allahın cezalarından degılım öyle olmadıgım ıcınmı bunlar basıma gelıyo hamıle görsem gözm dusuyor bırbebek görsem içim eriyor erıyorm resmen helehelede esımn bır bebegı yada cocugu sevmesı hayallerı onun hayallerını yarıda kesıp atmak daha neler neler çevremın baskısı aaa yınemı dusurmus yada nekadar beklıyeceksınız yoksa hıcmı olmuyor demelerı bıtırdı tükettı benı artık çıldırmak uzereyız esımle ıkımız neyapacagnı bılmeyen caresız ıkı kuluz offfffff çaresızlık ne zormuş yaa ne zormuşş nedenını bılmedıgın bır hayalın peşinden koşmak için cayır cayır yanerken yuzune maske takıp gulumssemek 1ay ıcınde 2kuzenm bırden dogm yapıyor benle benden sonra evlenenlerın bacakları kadar cocukları olmus uykusuzluktan yakınırken ben onun hayalini kurmaktan uyuyamıyorm
eşke bu yasa çıkarken br etkim payım olsaydı inan kiçok farklı bir yasa çıkardı ortayaCANIM HAKLISIN VALLA DEVLET DESTEĞİ VAR DENİYOR AMA EĞERKİ ÖZELE GİDİYORSAN (devlet has gitmiyorsan)ZATEN HASTANE ÜCRETİNİN %70 ALIYORLAR RAPOR ÇIKARTMAK BAŞLI BAŞINA BİR İŞKENCE SENİN YAŞADIĞIN SORUNU BİZDE YAŞIYORUZ EŞİMİN SAYISI 20 MİLYONLA 6 MİLYON ARASINDA GİDİP GELİYOR İLERİ HAREKET 0 MORFOLOJİ 0 BENİM YUMURTA KALİTEM 0 AMA DEVLET HAS GİTİĞİMİZDE AŞILAMA YAPILMADAN RAPOR ÇIKMAZ DİYORLAR NE ALAKA DEDİĞİMDE SENİNKİ SORUN DEĞİL DİYORLAR (boş çıkan yumoş ne işe yaracaksa )erkek içinde 5 milyonunaltında OLMALIYMIŞ SAYI BEN BİR ÇOK ARKADAŞIMIN BU KOŞULARDA DEVLET ZORLUK ÇIKARTIĞI İÇİN BOŞU BOŞUNA AŞILAMA YAPTIRDIĞINI BİLİYORUM
canım benimmmmmmmmm teşekkür ederim
canım benim çok sevindim adına. benim de randevum 14:30 da. inş bi aksilik olmadan kalp atışlarını da duyarım. heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım...........
sonucunu biliyormusun .pozitifmiydi.
ben de özelle görüşme günümü beklerken yarın adetimin 3.günü devlet hastanesine hormon tahlili yaptırıcam o arada evrakların hepsini hazırladım.yarın denemek için tüp bebek bölümüne bırakacağım bakalım bana ne çıkaracaklar...eşimin 2 sperm testi var birinde 20 milyon diğerinde 3 milyon.sizce kızlar biz de aşılamamı yapın derler.. ?
Bir şeye bu kadar üzülmeyin Allahın gücüne gider, benim ananem çok duygusaldır ve her şeye ağlar annemde ona "ağlamak daha çok ağlama getirir" der. Yani şükret boş ver olursa olur olmazsa olmaz bu kadar büyütüp halimizi trajedi haline getirmeyelim yoksa gerçekten Allah yardım etmez o zaman. Her zaman olacak gözü ile bakalım.
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
çok saol ama bu7.malesefff
kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile
canım ben katılmak istiyorum ama 3te okulda olacağım nasıl olacak?Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
Canimmbak benim bi öğretmen arkadaşça çok uğraşmış burda yani adanada tüp bebek için sonra istanbula gidiyor orda değişik bi yöntem uygulanıyor.erkekten kan alınıp ayristirilip biseyler yapılıyormuş sonra bu kanmi her neyse kadına enjekte ediliyormuş.yani erkekten gelen yabancı maddeyi mi duyum tam tip karşılığını bilmiyorum ya vücud taniyormus.böyle şeyler yapildi mi sana.sonuçta bebek oluyor ama sonrası gelmiyor sende bunları arastir.
Canım çok etkiledin beni dünden beri aklımdasın Rabbim yardımcın olsun ama önce dokrorlar bu düşüklerin nedenini bulması lazım bu rahimden parça alıp genetik tahlil yöntemi vardı rahim yapısını daha iyi çözüyormuş belki o yapılabilir bebişlerin tutunuyo ama devamında sorun var bunu çözmelisin önce
kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?