2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım allahım yardım etsin kalbine ferahlık versin kızımı toprağa vermiş biri olarak bu düşünceleri bende yaşıyorum ama düşündükçe içinden çıkamıyorum daha büyük bir boşluğa düşüyorum sürekli allahımdan yardım diliyorum allahım sana da yardım etsin canım

ben de özelle görüşme günümü beklerken yarın adetimin 3.günü devlet hastanesine hormon tahlili yaptırıcam o arada evrakların hepsini hazırladım.Yarın denemek için tüp bebek bölümüne bırakacağım bakalım bana ne çıkaracaklar...eşimin 2 sperm testi var birinde 20 milyon diğerinde 3 milyon.sizce kızlar biz de aşılamamı yapın derler.. ?

canım benimmmmmmmmm teşekkür ederim

canım benim çok sevindim adına. benim de randevum 14:30 da. inş bi aksilik olmadan kalp atışlarını da duyarım. heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım...........

canım benim çok sevindim adına. benim de randevum 14:30 da. inş bi aksilik olmadan kalp atışlarını da duyarım. heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım...........

benm kalp duyamadık erkenmiş haftaya gitcez.sen duyarsın bugün inşallah

sonucunu biliyormusun .pozitifmiydi.

canm o dediğim arkadası buldum çatlatma iğnesi yapan. gul3535can canm bu arkadas aşılamada da öle iğne olmus ama tüpte de vermişler yine çatlatma iğnesi şimdi hamiş tutmuş

hangisinin son yapıldığına bakarlar canım 3 milyon olan en son yaılmışsa tüp bebek raporu verebilirler ama 20 milyon son yapılansa aşılama kararı çıkar

Tebrik ederim canım inşallah en yakın zamanda dünyanın en tatlı sesi olan o pıtpıt larıda duyarsın

Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557

Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ

[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1
[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2
[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3
[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4
[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5
[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6
[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7
[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8
[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9
[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10
[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11
[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12
[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13
[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14
[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud

"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]

Canim benim.günaydın,ışte seni bu yüzden seviyorum.ne doğru demissin.çok şükür hicbirimizde bi sağlık problemi yok allah insallah nasip eder çocuk ama oyle mahvolup ölüp bitmeyelim olmuyor diye.benim annemde der oyle biseye çok uzulmeyeceksin diye allah seni onunla dener hep

kıız senin dualarını yeriimm Allahım sana kat kat karşılığını versin inşallah dualarının canm benim

çok saol ama bu7.malesefff

Canimmbak benim bi öğretmen arkadaşça çok uğraşmış burda yani adanada tüp bebek için sonra istanbula gidiyor orda değişik bi yöntem uygulanıyor.erkekten kan alınıp ayristirilip biseyler yapılıyormuş sonra bu kanmi her neyse kadına enjekte ediliyormuş.yani erkekten gelen yabancı maddeyi mi duyum tam tip karşılığını bilmiyorum ya vücud taniyormus.böyle şeyler yapildi mi sana.sonuçta bebek oluyor ama sonrası gelmiyor sende bunları arastir.

kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile

İnsallah sorunsuz boyle devam eder güzelim.haftaya da kalp atışlarını duymak nasip olur umarim

canım ben katılmak istiyorum ama 3te okulda olacağım nasıl olacak?

bu yöntem adanada da yapılıyor turan çetinde AMA DÜN SEHERE BENDE SÖYLEDİM ARTIK ÖZLİKLE ŞU ANKİ METRKEZİNDEN UZAKLAŞMASI VE ÇOK DAHA KAPSAMLI BİR MERKEZE GİTMESİ GEREKTİĞİNİ EVET ÇOK YIPRANDI MADDİ VE MANEVİ OLARAK AMA BİRAZ ZAMAN TANIYIP KENDİNE MUTLAKA KAPSAMLI BİR MERKEZLE GÖRÜŞMELİ 7 DEFA DÜŞÜK KAYIP PSKOLOJİ ÇOK ZOR ŞEYLER AMA SORUN NEYSE TESPİT EDİLMELİ

histereskopıde parca alındı gönderıldı oda temız

kızlar doktora gittim sabah minicik kese büyümüş allahın işi ya.sevinemiyorum bile seher yüzünden..haftaya kalp atışı için yine çağırdı..kalbini duymadan sevinme diyo doktorum bile

GÖZÜN AYDIN CANIMMMMM DEVAMI SAĞLIKLA GELSİN İNŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…