2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim benim önce bunu bi atlat,sonra güzel bi dra git.bebeğin tutunup sonra neden hamileliğin devam etmediği önemli.bunları arastir sonra tedaviye başla acele ederek bişey kazanamiyoruz,bir an önce olsun diyoruz ama bütün sorunların çözümünü bulup ondan sonra yaptir.hem manen hem maddi yıkım oluyor çünkü

İNŞŞŞ AYARLARSAM BENDE KATILMAK İSTERİM (burada olmasamda )KATILSAMDA KATILAMASAMDA BENİM TÜM DUALRIMDA SİZLER VARSINIZ VE OLACAKSINIZ İNŞŞŞŞ RABBİM AMİN DEDİĞİMİZ HER DUAYI YAŞAMAYI NASİP ETSİN BİZLERE

Arkadasim ben de histeroskopi oldum nisan 29da polip alindi..dr ilk regl ile baslayalim,embriyonun tutunma ihtimali yukseliyo dedi..transferim yapildi,test tarihimi bekliyorum:))
Bence sende basla,millet sirf bunun icin cizik attiriyor.

Doktor adetimde cagirdigina gore baslicak demek ki..insallah oyle olur simdiden heyecanlandim.. :) tesekkur ederim canim cevap verdigin icin hayirli sonuclarini aliriz insallah..

doktorda pgd dıyo baska bırsey demıyor

bende ıkı umudumu verdımmmmm topraga kucagma alamadan

lenfosıtasısını dıyorsun osende ıse yaramaz dedı dun ıst bı doktor bana

evet canmm

Canım maşallah devamında kalp atışını ve kucağına aldığın günleride görürsün inşaallah bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

Son düzenleme:
canım benim çok sevindim adına. benim de randevum 14:30 da. inş bi aksilik olmadan kalp atışlarını da duyarım. heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım...........

canım çok tebrik ederim... sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu...

bişey sorcaktım sana...
okuduğum kadarıyla sende kan pıhtılaşması varmış canım.bende nisanda bebeğimi kaybettimde kan pıhtılaması testlerini yaptırdım henüz gidemedim doktora.kromozon analizi sonuçlarımı bekliyorumda.haliyle çok meraktayım.

MTHFR A1298 HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR.
FAKTÖR V 1299 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR.

Diğerlerinde mutasyon saptanmamıştır yazıyor.
sence bendede kan pıhtılaşması varmı şimdi???:26::26::26::26:
senin hangi testte mutasyon çıkmıştı???

Son düzenleme:

kesinlikle canım annen benim annem gibi aynı çizgide birde bir şeyi çok istemeyeceksin de der.

Kız ben zaten sürekli sıkışık haldeyim günden 3 litre su içiyorum :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy ne güzel ya ben 1,5 litrelik şişeyi dolduruyorum koyuyorum önüme.o bana bakıyo ben ona valla 2 günde bitiyo şişe maalesef

doktorda pgd dıyo baska bırsey demıyor

bende ıkı umudumu verdımmmmm topraga kucagma alamadan

lenfosıtasısını dıyorsun osende ıse yaramaz dedı dun ıst bı doktor bana

evet canmm

Niye sende ise yaramazmis? Bak canim tecrübeyle sabit drlarin her dediğine inanmayacaksin, biraz inatçı ol.aynı merkeze gidip bor daha yaptırma.genetik testi kesti hepsini yaptir eksiksiz sonra da bu iğneyi yaptır.ben o öğretmenle konusacam sonra sana yazarım.olacak seher seninde beebgin olacak...hiç üzülme

banada yazdır gönder kız o nerdeyse
Canım senin için nette araştırma yapıyorum hamileliği düşükle sonuçlananlar için ummu sübyan muskasi varmış onu takıyormuşsun hamilelik boyunca sen bir hocaya git eşinle istersen Allahtan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…