nasıl dusunmem elımde olsa hemen baslarım ama maddı durum elvermıyor beklemek daha zor bogazmda bır el nefes alamıyorm sankı ustumde koca bır tas vae kımıldayamıyorm altında kendımı öyle acız ve caresız hıssedıyormkı artık yapılacak bırsey yok ıste oyuncagı elınden alınmıs cocukgıbıyı aglayamıyorm bıle ben
Eki Görüntüle 885557 6. TOPİK BULUŞMAMIZEki Görüntüle 885557Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUAda bulunduğu vakit, bu melek: AMİN der. Ve: Senin için de bir misli olsun der. Müslim-Ebu Davud
Eki Görüntüle 885557 Eki Görüntüle 885557
Kızlar 06.06.2014 Cuma günü saat 15:00 de toplanıyoruz daha önce yaptığımız gibi Birbirimizin Sıkıntıları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim Katılımlarınızı RABBİM Nasip Ederse Olur İnşaallah[TABLE="class: grid, width: 0"]
Katılacaklar alıntı yaparak bana isimlerini yazdırsınlar.
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]
NİCK [/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
1[/TD]
[TD="align: left"]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
2[/TD]
[TD="align: left"]desdo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
3[/TD]
[TD="align: left"]aysin1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
4[/TD]
[TD="align: left"]SEHER25
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım en kısa zamanda seheri bebekle sevindir. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
5[/TD]
[TD="align: left"]melindam3535
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım yeni tedavisinde bebeğine kavuştur. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
6[/TD]
[TD="align: left"]marmalade34
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
7[/TD]
[TD="align: left"]maideomer06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
8[/TD]
[TD="align: left"]0hatu0
[/TD]
[TD="align: left"]Bebeğini sağlıklı ve hayırlasıyla kucağına almaya nasip et. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
9[/TD]
[TD="align: left"]guletkn
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
10[/TD]
[TD="align: left"]ballim86
[/TD]
[TD="align: left"]Allahım tedavisini hayırla sonuçlandır. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
11[/TD]
[TD="align: left"]blgk
[/TD]
[TD="align: left"]Tez zamanda yolunu açıp tedavisini başlatmaya nasip et Allahım. Amin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
12[/TD]
[TD="align: left"]cedrus
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
13[/TD]
[TD="align: left"]hatibulut
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
14[/TD]
[TD="align: left"]ysmnmrt
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]15
[/TD]
[TD="align: left"]nes_han
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır." [Taberani]
Arkadasim ben de histeroskopi oldum nisan 29da polip alindi..dr ilk regl ile baslayalim,embriyonun tutunma ihtimali yukseliyo dedi..transferim yapildi,test tarihimi bekliyorum:))
Bence sende basla,millet sirf bunun icin cizik attiriyor.
İnsallah sorunsuz boyle devam eder güzelim.haftaya da kalp atışlarını duymak nasip olur umarim
GÖZÜN AYDIN CANIMMMMMDEVAMI SAĞLIKLA GELSİN İNŞŞ
doktorda pgd dıyo baska bırsey demıyorcanımm çok geçmiş olsun.
inan yazını okuyunca içim parçalandı.kapatmaya çalıştığım yaram kanadı...
nasıl yazmışsın böyle...kıyamam sana...
rabbim yardım etsin içini ferahlatsın inşallah...
nisanda kaybettim bende bebeğimi.azospermdi eşim.ocakta sperm çıkışı başladı.ohhh yırttık dedim.şubatta tedavim başladı hamile kaldım.bebeğimi kucağıma alacağımı sanmıştım ama öyle olmadı maalesef.3 nisanda 9.haftamda kalbi durdu yavrumun...
bide sen daha öncede yaşamışsın.allah yardım etsin.
canım benim 2.denememde pgt yapılacak.kromozon analizi yapıldı bana sonucunu bekliyoruz.eşiminki normal.ama benimki normal bile çıksa yine yapılacak.çünkü bölünme esnasında embriyo genetik hata verebiliyormuş.doktorum %60 olasılıkla kromozonal bir bozukluk olduğunu düşünüyor.kan pıhtılaşması testlerimdede 2 testte mutasyon çıktı.daha doktorla görüşmedim.sonuçları değerlendircek topluca.
ama 10.haftadan önceki kayıplarda genetik bozukluklar sonrakilerde ise kan pıht.etkili oluyormuş.
sana pgt yapılmışmıydı bilmiyorum ama yapılmadıysa kesinlikle şart gibi duruyor.
bilmiyorum kromozon analizi falan yaptırdınızmı canım...
rabbim yardım etsin...sağlıcakla kal...
bende ıkı umudumu verdımmmmm topraga kucagma alamadancanım allahım yardım etsin kalbine ferahlık versin kızımı toprağa vermiş biri olarak bu düşünceleri bende yaşıyorum ama düşündükçe içinden çıkamıyorum daha büyük bir boşluğa düşüyorum sürekli allahımdan yardım diliyorum allahım sana da yardım etsin canım
lenfosıtasısını dıyorsun osende ıse yaramaz dedı dun ıst bı doktor banaCanimmbak benim bi öğretmen arkadaşça çok uğraşmış burda yani adanada tüp bebek için sonra istanbula gidiyor orda değişik bi yöntem uygulanıyor.erkekten kan alınıp ayristirilip biseyler yapılıyormuş sonra bu kanmi her neyse kadına enjekte ediliyormuş.yani erkekten gelen yabancı maddeyi mi duyum tam tip karşılığını bilmiyorum ya vücud taniyormus.böyle şeyler yapildi mi sana.sonuçta bebek oluyor ama sonrası gelmiyor sende bunları arastir.
Canim benim önce bunu bi atlat,sonra güzel bi dra git.bebeğin tutunup sonra neden hamileliğin devam etmediği önemli.bunları arastir sonra tedaviye başla acele ederek bişey kazanamiyoruz,bir an önce olsun diyoruz ama bütün sorunların çözümünü bulup ondan sonra yaptir.hem manen hem maddi yıkım oluyor çünkü
allahım hepinize nasip etsin canı gönülden ediyorum dua yemin ederim
allah sanada sabırlar versin bi çıkar yolu göstersin.işyerinde bi abla var onunda hep düşüğü oluyomuş hocaya gitmiş hoca demişki büyü var.suya okumuş vermiş bişeylr yapmış ondan sonra 2 çocuğu olmuş
canım benim çok sevindim adına. benim de randevum 14:30 da. inş bi aksilik olmadan kalp atışlarını da duyarım. heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım heyecanlıyım...........
Canim benim.günaydın,ışte seni bu yüzden seviyorum.ne doğru demissin.çok şükür hicbirimizde bi sağlık problemi yok allah insallah nasip eder çocuk ama oyle mahvolup ölüp bitmeyelim olmuyor diye.benim annemde der oyle biseye çok uzulmeyeceksin diye allah seni onunla dener hep
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu sefer bebisin sımsıkı tutunup 9 ay göbuste kalsın dualarim seninle
banada yazdır gönder kız o nerdeyse
Canım sağol tatlım evdeyim daha, 3 gibi burada olun dediler. 4'ten önce olmayacak benim iş anlaşılan. Öpüyorum çok
idrarını şimdiden tut
Kız ben zaten sürekli sıkışık haldeyim günden 3 litre su içiyorum :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kadını arayıp sorayım öğrenince yazarım oldumu tatlım
doktorda pgd dıyo baska bırsey demıyor
bende ıkı umudumu verdımmmmm topraga kucagma alamadan
lenfosıtasısını dıyorsun osende ıse yaramaz dedı dun ıst bı doktor bana
evet canmm
Canım senin için nette araştırma yapıyorum hamileliği düşükle sonuçlananlar için ummu sübyan muskasi varmış onu takıyormuşsun hamilelik boyunca sen bir hocaya git eşinle istersen Allahtan ümit kesilmezbanada yazdır gönder kız o nerdeyse
histereskopıde parca alındı gönderıldı oda temız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?