kromozomlara bakıldı temız cıktı ama doktor yınede pgd dıyoNiye sende ise yaramazmis? Bak canim tecrübeyle sabit drlarin her dediğine inanmayacaksin, biraz inatçı ol.aynı merkeze gidip bor daha yaptırma.genetik testi kesti hepsini yaptir eksiksiz sonra da bu iğneyi yaptır.ben o öğretmenle konusacam sonra sana yazarım.olacak seher seninde beebgin olacak...hiç üzülme
Canım senin için nette araştırma yapıyorum hamileliği düşükle sonuçlananlar için ummu sübyan muskasi varmış onu takıyormuşsun hamilelik boyunca sen bir hocaya git eşinle istersen Allahtan ümit kesilmez
O zaman geriye sadece pgt kalıyor genetik test yapılmışmıydı? eşinde ya da sende genetik bir rahatsızlığa bakılıyor ya hani
Bir cami hocasına sorabilirsin 22 besmele, 1 fatiha, 1 ayetel kursi, 1 ihlas,1felak 1nas, kalem süresinin 51. Ve 52. Ayetlerini yazacak ve senin adını sen bunu hamile kalınca üzerinde taşıyacaksın bebek olunca da 2 yıl o taşıyacak sureler arapça yazılacak sifa olur inşaallahkromozomlara bakıldı temız cıktı ama doktor yınede pgd dıyo
nerden bulım kız ben
bakıldı canm bakıldı temız cıktı saol kızlar ılgınız ıcın rabbım sızı benm gıbı dermansız bırakmasn
taze transfer yapmıyorlar zaten artık
herkese bir sonraki ay dondurulmuş yapıyorlar
güvenç beydi benim doktorum
seninki kim
Bahçeci fulya da tedavidemisin, şu an tüp bebek yaptırdınmı ne kadar ödedin detaylı yazabilirmisin.Oraya gitmeyi düşünüyorum da..
ayyy ne güzel ya ben 1,5 litrelik şişeyi dolduruyorum koyuyorum önüme.o bana bakıyo ben onavalla 2 günde bitiyo şişe maalesef
ayyy ne güzel ya ben 1,5 litrelik şişeyi dolduruyorum koyuyorum önüme.o bana bakıyo ben onavalla 2 günde bitiyo şişe maalesef
banada yazdır gönder kız o nerdeyse
Canım senin için nette araştırma yapıyorum hamileliği düşükle sonuçlananlar için ummu sübyan muskasi varmış onu takıyormuşsun hamilelik boyunca sen bir hocaya git eşinle istersen Allahtan ümit kesilmez
kızlarrrrrrrrrrr ben doktordan geldımmm...10-14 arası yumos var dedı..cok güzel dedı ..boyutları hep yakın birbirine..11 ile 10.5 ve 10. arası dedı ...guzel gelişmişler dedi...ctesı tekrar gıdıcem sanırım pzt ya da salı opu gunuuuuuu Allahım yüzümüze baksın bu sefer bebişlerim tutunsun inşaAllah..ama allahıma yaslandım ben elimden geleni yaptım gerisi takdir-i ilahii
Sen hamilesin artık Hatice, o su içilecek mazeret yok
Birkaç gün dayan, sonra alışacaksın zaten.
aa evet bende duymustum komsu kızından onun da hep olup düşüyodu tabi o normal yollaydı tüp değildi ama aynı olay sübyan var demişler böyle muska kullnmıs maşallah şimdi 10aylık oğluşu var
SEHERim sende git bi hocaya yaptır bence bu muskayı Allahım inşallah bu son kaybın olur bebişin sana hayırlısıyla gelir
oh oh maşallah tatlm inşallah o yumişler bebişe dönüşür sağlıcakla gelir annelerine
seherim cnm bnim diyecek lafım yok ınan..öyle üzüldüm etkilendim ki yazmak bile gelmedi içimden..Allahım serinlik versin kuzum sana...cok zor ama atlatmalısın ve yenısıne baslamak için ayağa kalkmalısın..ama su pgt olayını düşün iyice....en kısa zamanda bu günleri unutup güzel günler görmen dileğiyle canım benımm..senı tanımasak ve görmesek de inan cok sevıyoruz..elımızden gelen bişye olsa keskeee
tatlımm sen su an fulyada mısınnn...transferin mi varrrr
saol canmm allah razı olsun hepınızden
evet canım transferim bugün ama 3 gibi gelin dediler, daha fulyada değilim. Noldu sen de mi bahçecidesin bugün? :) Kız bekle beni!
cnm benım doktorum mustafa bey...bana bı taze bi donmus transfer oldu maalesef olmadı..yıne taze olacak bu ay ınsaallah tutar..gebelık asısı da olucam..hısteroskopı oldum..elımden gelenı yaptım gerısı takdır-i ilahi
bakıldı canm bakıldı temız cıktı saol kızlar ılgınız ıcın rabbım sızı benm gıbı dermansız bırakmasn
Devletin hic destegi yok cnm sadece üç çocuk yapin demesini biliyorlar..herkes sıkışiyor kredi cekiyorr yaptiriyor tüp bebek.isimiz zor anlayacagin.biz bir sperm testi icin kirk gun sonraya randevu alabildik..simdi de bir test daha lazimmis. 3 tane sperm testi olacakmis.40 gun daha bekle...artik onu tamamlayinca da bir yil sonraya tup bebek gunu ya da asilama verirler..bekle bekle 40 yaşına geliriz artik. O zaman da yapmazlar cunku 39 yasini gecene yapmiyorlar...Yani kısaca devletten hayir yok.
evet cnm donmus transferı hem kolay hem daha az yorucu oluyor...belli bi sorun yok su an bagısıklıga odaklandı doktorum..cok sukur genetık ve diğer testler normal..ama bızım morfoloji kötü işte..%1 maalesef..gercı ımsı yapıldı 4 blast oldu 3 u yerlestırıldı ama yıne tutmadı..galıba rahımde bı sorun var dedıler..histeroskopı oldum işte basladım sımdı cnm tedavıye...Allahım elimden geleni yaptım yüzümüzü güldürsün inşaAllahhayırlısı olsun
bana yapılan açıklamada dondurulmuşların transferinin daha başarılı olduğu
çünkü o ay fazla ilaç kullanılmadığından vücudun hamileliğe daha elverişli olduğu söylenmişti
mantıklı da stresin de daha az oluyor
ama mustafa beyin bir bildiği vardır elbet
sorununuz nedir belli bir sorun varmı yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?