2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kromozomlara bakıldı temız cıktı ama doktor yınede pgd dıyo

nerden bulım kız ben
O zaman geriye sadece pgt kalıyor genetik test yapılmışmıydı? eşinde ya da sende genetik bir rahatsızlığa bakılıyor ya hani

bakıldı canm bakıldı temız cıktı saol kızlar ılgınız ıcın rabbım sızı benm gıbı dermansız bırakmasn

Bir cami hocasına sorabilirsin 22 besmele, 1 fatiha, 1 ayetel kursi, 1 ihlas,1felak 1nas, kalem süresinin 51. Ve 52. Ayetlerini yazacak ve senin adını sen bunu hamile kalınca üzerinde taşıyacaksın bebek olunca da 2 yıl o taşıyacak sureler arapça yazılacak sifa olur inşaallah

taze transfer yapmıyorlar zaten artık

herkese bir sonraki ay dondurulmuş yapıyorlar

güvenç beydi benim doktorum

seninki kim

cnm benım doktorum mustafa bey...bana bı taze bi donmus transfer oldu maalesef olmadı..yıne taze olacak bu ay ınsaallah tutar..gebelık asısı da olucam..hısteroskopı oldum..elımden gelenı yaptım gerısı takdır-i ilahi

Bahçeci fulya da tedavidemisin, şu an tüp bebek yaptırdınmı ne kadar ödedin detaylı yazabilirmisin.Oraya gitmeyi düşünüyorum da..

su an tedavıdeyım cnm...haftaaya pazartesı salı opu var kısmetse..benım bu ıkıncı denemem..ılkını de orda oldum..bizim tum testler yapıldı hıc bı problem bulunmadı cok sukur ama tutunmadı işte..bagısıklık testı kaldı dedı doktorum o yapıldı rahımden bıyopsi alınıp ve bagısıklıgım yuksek cıktı..şimdi onun için serum alıyorum hem de tedavı surecındeyım...benım 2. deneme oldugu için 5600+ilaç+1900 histeroskopi+600 geblik asısı ödemem oldu..ve bu serumlar ıcınde ayrıca her gıdısımde ücret ödüyorum..ilk deneme olanlara 5900+ilaç diye biliyorum cnm..hersey gönlunce olsunn...

Her gün hepinizi okuyup sizler için dua ediyorum. Bazen bişeler yazmak cvp vermek istiyorum ama o kadar çok acı çeken insan varki olmadığı için teselli etmeye utanıyorum. . Allah hepinizi en kısa zamanda bebişlerinize kavuştursun. Çifter çifter olsun hasretiniz dinsin..

🌸🌸🌸

ayyy ne güzel ya ben 1,5 litrelik şişeyi dolduruyorum koyuyorum önüme.o bana bakıyo ben ona valla 2 günde bitiyo şişe maalesef

hatiimmm tebrıık ederım senın mınnak buyumussssyririm ben onun keseciğiniiiihaftaya pıt pıtlarını duyda gelll inşaAllah cnm benım

kızlarrrrrrrrrrr ben doktordan geldımmm...10-14 arası yumos var dedı..cok güzel dedı..boyutları hep yakın birbirine..11 ile 10.5 ve 10. arası dedı...guzel gelişmişler dedi...ctesı tekrar gıdıcem sanırım pzt ya da salı opu gunuuuuuuAllahım yüzümüze baksın bu sefer bebişlerim tutunsun inşaAllah..ama allahıma yaslandım ben elimden geleni yaptım gerisi takdir-i ilahii

banada yazdır gönder kız o nerdeyse

seherim cnm bnim diyecek lafım yok ınan..öyle üzüldüm etkilendim ki yazmak bile gelmedi içimden..Allahım serinlik versin kuzum sana...cok zor ama atlatmalısın ve yenısıne baslamak için ayağa kalkmalısın..ama su pgt olayını düşün iyice....en kısa zamanda bu günleri unutup güzel günler görmen dileğiyle canım benımm..senı tanımasak ve görmesek de inan cok sevıyoruz..elımızden gelen bişye olsa keskeee

aa evet bende duymustum komsu kızından onun da hep olup düşüyodu tabi o normal yollaydı tüp değildi ama aynı olay sübyan var demişler böyle muska kullnmıs maşallah şimdi 10aylık oğluşu var

SEHERim sende git bi hocaya yaptır bence bu muskayı Allahım inşallah bu son kaybın olur bebişin sana hayırlısıyla gelir

oh oh maşallah tatlm inşallah o yumişler bebişe dönüşür sağlıcakla gelir annelerine

ayyyy inşaAllah cnm benım yaaa...cok mutlu oldum yaa sankı bı adım daha yaklastım bebısımee

saol canmm allah razı olsun hepınızden

evet canım transferim bugün ama 3 gibi gelin dediler, daha fulyada değilim. Noldu sen de mi bahçecidesin bugün? :) Kız bekle beni!

kıgızzzzzz cıktım ben yaa sabah erken gittim e2 bakılıyor yaa...tuh karsılassaydık senınleeee ne ii olurduuu..cnm doktorun kım ordaa...blast transferı mı oluyon ve taze mı donmus mu

hayırlısı olsun

bana yapılan açıklamada dondurulmuşların transferinin daha başarılı olduğu

çünkü o ay fazla ilaç kullanılmadığından vücudun hamileliğe daha elverişli olduğu söylenmişti

mantıklı da stresin de daha az oluyor

ama mustafa beyin bir bildiği vardır elbet

sorununuz nedir belli bir sorun varmı yada

bakıldı canm bakıldı temız cıktı saol kızlar ılgınız ıcın rabbım sızı benm gıbı dermansız bırakmasn

Seherim o zaman embriyolara PGT yapılacak bizlerde dua ve tevekkülle bekleyeceğiz Rabbim istesin yeterki dua edelim arkadaşım inşallah birdahakine hamileliğin devam eder

Canim hastaneye gore degisiyor ama ben zeynep kamilde gecen eylulde rapor icin basladim,kasim reglimde tup bebek tedavisine baslamistim.rapor cikinca randevu vermiyolar,sen isteyince basliyorlar..1,5ayda raporum cikti..ama spermiyogram konusunda haklisin,biz ozelde yaptirmstik daha evvel,1yillik olani kabul ettikleri icin onu kullandik..

Son düzenleme:
evet cnm donmus transferı hem kolay hem daha az yorucu oluyor...belli bi sorun yok su an bagısıklıga odaklandı doktorum..cok sukur genetık ve diğer testler normal..ama bızım morfoloji kötü işte..%1 maalesef..gercı ımsı yapıldı 4 blast oldu 3 u yerlestırıldı ama yıne tutmadı..galıba rahımde bı sorun var dedıler..histeroskopı oldum işte basladım sımdı cnm tedavıye...Allahım elimden geleni yaptım yüzümüzü güldürsün inşaAllah..bebeğini saglıcakla kucagına almayı nasip canım sana daadualarında bızlerı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…