2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım tazeye dondurulmuşa takılma ben ik adet dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum negatif üstelik biri çok kaliteli demişlerdi, arkasından 2 adet taze 5. gün embriyosu verdiler yine negatif arkasından 2 adet 3. gün embriyosu verdiler şimdi kızıma hamileyim ne günü ne taze veya donmuş olması önemli yeterki vakti saati gelmiş olsun

kıgızzzzzz cıktım ben yaa sabah erken gittim e2 bakılıyor yaa...tuh karsılassaydık senınleeee ne ii olurduuu..cnm doktorun kım ordaa...blast transferı mı oluyon ve taze mı donmus mu

Hay Allah yaa keşke karşılaşsaymışız sahiden güzel olurdu.
Aytun Hanım'ın hastasıyım ben canım. Dondurulmuş blast 2 embriyo konacak...
Başka da kalmıyor elimde, bu sefer olur inşallah. Senin ne zaman transfer belli mi?

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu sıpalar tutunur sana hemde sımsıkı

hayırlısı olsun canım yumurta sayın çok iyi

nasip kısmet işi bu işler ama içini ferah tutmaya çalış sen ne kadar stressiz olursan sonuca o kadar olumlu yansıyor

merkeze doktoruna güven hayırlısını iste

inşallah iyi sonuçlar yazıcaksın bu topiğe buna inanıyorum

ama midem bulanıyo çok içince ne yapmcam ya ben :26:

Hangi suyu içemiyon ne suyu bu :26::26::26::26::26: sen benim mesajlarımı niye görmüyon kız tebrik yazmıştım sana ille don sütyen mi sallayalım yaneeeeee :92::92::92::92::92::92:

hatiimmm tebrıık ederım senın mınnak buyumussssyririm ben onun keseciğiniiiihaftaya pıt pıtlarını duyda gelll inşaAllah cnm benım

canımmmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn darısı başına inşallah.seninde günün yaklaşmış inşallah rabbim bu üç aylarda yüzümüzü güldürür ya

Hangi suyu içemiyon ne suyu bu :26::26::26::26::26: sen benim mesajlarımı niye görmüyon kız tebrik yazmıştım sana ille don sütyen mi sallayalım yaneeeeee :92::92::92::92::92::92:

don salla bana yoksa görmüyom valla canım sağolasın haftaya eşimde gelecek inşallah kalp atışı duyulur bu su normal su cedrus ya..sen ne kadar içiyon günde.benm midem bulanıyo

cokkk guzelll canimm benimm.. insallahh hepsii dollenecek.. bolca kaliteli yumoslarin olsun canim benim..

Canım ne yaptın nasıl geçti operasyonların?

canım onları yaparım evet süper fikir peki günlük süt ayran bunlar sudan sayılmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…