hayırlısı olsun
bana yapılan açıklamada dondurulmuşların transferinin daha başarılı olduğu
çünkü o ay fazla ilaç kullanılmadığından vücudun hamileliğe daha elverişli olduğu söylenmişti
mantıklı da stresin de daha az oluyor
ama mustafa beyin bir bildiği vardır elbet
sorununuz nedir belli bir sorun varmı yada
kıgızzzzzz cıktım ben yaa sabah erken gittim e2 bakılıyor yaa...tuh karsılassaydık senınleeee ne ii olurduuu..cnm doktorun kım ordaa...blast transferı mı oluyon ve taze mı donmus mu
Hay Allah yaa keşke karşılaşsaymışız sahiden güzel olurdu.
Aytun Hanım'ın hastasıyım ben canım. Dondurulmuş blast 2 embriyo konacak...
Başka da kalmıyor elimde, bu sefer olur inşallah. Senin ne zaman transfer belli mi?
Sen hamilesin artık Hatice, o su içilecek mazeret yok
Birkaç gün dayan, sonra alışacaksın zaten.
evet cnm donmus transferı hem kolay hem daha az yorucu oluyor...belli bi sorun yok su an bagısıklıga odaklandı doktorum..cok sukur genetık ve diğer testler normal..ama bızım morfoloji kötü işte..%1 maalesef..gercı ımsı yapıldı 4 blast oldu 3 u yerlestırıldı ama yıne tutmadı..galıba rahımde bı sorun var dedıler..histeroskopı oldum işte basladım sımdı cnm tedavıye...Allahım elimden geleni yaptım yüzümüzü güldürsün inşaAllah..bebeğini saglıcakla kucagına almayı nasip canım sana daa dualarında bızlerı unutma
kızlarrrrrrrrrrr ben doktordan geldımmm...10-14 arası yumos var dedı..cok güzel dedı ..boyutları hep yakın birbirine..11 ile 10.5 ve 10. arası dedı ...guzel gelişmişler dedi...ctesı tekrar gıdıcem sanırım pzt ya da salı opu gunuuuuuu Allahım yüzümüze baksın bu sefer bebişlerim tutunsun inşaAllah..ama allahıma yaslandım ben elimden geleni yaptım gerisi takdir-i ilahii
ama midem bulanıyo çok içince ne yapmcam ya ben :26:
canım ben katılmak istiyorum ama 3te okulda olacağım nasıl olacak?
kızlarrrrrrrrrrr ben doktordan geldımmm...10-14 arası yumos var dedı..cok güzel dedı ..boyutları hep yakın birbirine..11 ile 10.5 ve 10. arası dedı ...guzel gelişmişler dedi...ctesı tekrar gıdıcem sanırım pzt ya da salı opu gunuuuuuu Allahım yüzümüze baksın bu sefer bebişlerim tutunsun inşaAllah..ama allahıma yaslandım ben elimden geleni yaptım gerisi takdir-i ilahii
hatiimmm tebrıık ederımsenın mınnak buyumussss yririm ben onun keseciğiniiii haftaya pıt pıtlarını duyda gelll inşaAllah cnm benım
Hangi suyu içemiyon ne suyu bu :26::26::26::26::26: sen benim mesajlarımı niye görmüyon kız tebrik yazmıştım sana ille don sütyen mi sallayalım yaneeeeee:92::92::92::92::92::92:
hatiimmm tebrıık ederımsenın mınnak buyumussss yririm ben onun keseciğiniiii haftaya pıt pıtlarını duyda gelll inşaAllah cnm benım
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu sıpalar tutunur sana hemde sımsıkı
ama midem bulanıyo çok içince ne yapmcam ya ben :26:
Seherim o zaman embriyolara PGT yapılacak bizlerde dua ve tevekkülle bekleyeceğiz Rabbim istesin yeterki dua edelim arkadaşım inşallah birdahakine hamileliğin devam eder
canımmmmmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn darısı başına inşallah.seninde günün yaklaşmış inşallah rabbim bu üç aylarda yüzümüzü güldürür ya
canım büyük cam bir bardak kullan. İçine nane yaprağı, limon dilimi, elma dilimi ya da kabuk tarçın atmayı dene. Suyuna çok hoş aromalar verir bunlar. Kendi zevkine uyan bir yolunu bul ama asla susuz bırakma kendini.
oyyy teşekkür ederim ne zamandır seni görmüyordum çok mutlu oldum.
canım randevun ne zaman
bitanemmm sabah gittim 5+4 olmuşum kalp atışı duyulmadı.haftaya gel dedi perşembe.inşallah duyulur o gün.işte o zaman parti yaparız valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?