2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

:) sakın kıpırdamayın :) ne güzel güldüm valla sağol canım.

Canim cok haklisin,senin bu ve bunun gibi yorumlarini cok begeniyorum kesinlikle umitsizlige kapilmamaliyiz,her serrin bir hayri vardir muhakkak...

Canim cok haklisin,senin bu ve bunun gibi yorumlarini cok begeniyorum kesinlikle umitsizlige kapilmamaliyiz,her serrin bir hayri vardir muhakkak...

Kesinlikle canım asla umutsuzluğa kapılma asla ve asla. Bak benim kimyasal gebelik oldu, iyi yönünden bakıyorum o da bu heyecanı bir daha yaşayacağım olması

don salla bana yoksa görmüyom valla canım sağolasın haftaya eşimde gelecek inşallah kalp atışı duyulur bu su normal su cedrus ya..sen ne kadar içiyon günde.benm midem bulanıyo

Senin kan değerlerin kaçtı ya ben sana kız demiştim dimi? bende hiç içemedim yeni başladım içmeye düşün ama oğlumda hiç bunları yaşamadım erkek gebelikleri çok hafif geçiyor kızlar zor geçiyor

pgt ne seher arkadaşımızda demişti
kromozonlarda sorun yok demişti doktor eşimde bende genetik testi yaptırmıştık :26:
Sadece bende pıhtı sorunu çıktı gebeliğe engel değil ama ona göre kan sulandırıcı iğne kullanmıştım cnm:44:

canım 10.gün 153 çıktı 13.gün 422 bi dahada bakmadık zaten..su içmek keseye iyi geliyormuş ama normaldede su içen biri değilim kendimi çok zorluyorum ama midem bulanıyo..

Kuzum ben merkezimden ve doktorumdan memnunum fiyat olarak tam bilmiyorum ben ilk tedavimde 6.100 tl ödemiştim ama zam gelmiş :26: Sanırım 7 bin küsür olmuş :44: Gittiğim merkezde rapor çıkıyor bendim üçüncü denemem olacak rapor çıkarmak istiyorum eşimde ve bende sorun olmadığı için bana rapor vermiyorlarmış ama ben şansımı denicem
Metro var ama baya yürüyorsun cnm istersen minibüse binebilirsin o zaman tam önünde inersin

canım 10.gün 153 çıktı 13.gün 422 bi dahada bakmadık zaten..su içmek keseye iyi geliyormuş ama normaldede su içen biri değilim kendimi çok zorluyorum ama midem bulanıyo..

Tatlı bişey mi yesen acaba susaman için. Ya da farzet transfer olcak birazdan ve odadasın napardın? Su iççen tabi :)

Canim sana da gecmis olsun..bazi vucutlar erkekten gelen dna ya karsi antikor uretip vucuttan atmaya calisiyor.genelde dusuk ile sonuclaniyor cunku bebegin DNAsi yarisi kadindan yarisi erkekten geldigi icin...neyse bu onemli bir sebep,aklinda olsun..

Ne yapmak gerek onun için cnm pek anlamadım da :44:

arkadaşlar düşükle sonuçlanan hamileliklerde genetik veya pıhtılaşma sorunu kesin vardır

bu döllenme sırasında oluşacak bir genetik sorun da olabilir

veya doğuştan anne veya babadan kaynaklı da olabilir

Doğuştan olan sorunu tespit etmek için yapılan genetik tahlilleri bir de 100 bantta yaptırmak lazım

20 bantta yapılıp genetik sorun tespit edilmeyenlerde 100 bantta sorun çıkabiliyor

İşte bende hiç içemedim böyle içim yanıyordu bir yudum içince midem bulanıyordu tek kötü yanı vücudun elastikiyetini kaybediyor ve çatlıyorsun aman sen sen ol bu haftalarda zeytinyağı, kantaroni ne buluyorsan sür karnını ve kasıklarını hiç kurutma

kantaron yağı olacaktı kantaroni diye yazmışım öyle birşey yok yani boşuna arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…