Canım zaten kabızlık ilaçların yaptığı bir yan etki gebelikle hiç bir alakası yok, ufak tefek heyecanlar, sıçramalar, çarpmalarla bu iş olmayacak olsa yedi düven sakın kıpırdamayın diye ikaz geçerlerdi. Sakın boşu boşuna korkma.
Bir şeye bu kadar üzülmeyin Allahın gücüne gider, benim ananem çok duygusaldır ve her şeye ağlar annemde ona "ağlamak daha çok ağlama getirir" der. Yani şükret boş ver olursa olur olmazsa olmaz bu kadar büyütüp halimizi trajedi haline getirmeyelim yoksa gerçekten Allah yardım etmez o zaman. Her zaman olacak gözü ile bakalım.
:) sakın kıpırdamayın :) ne güzel güldüm valla sağol canım.
Başka bir şey mi var acaba.gebeliğin oluşuyor ama devam etmiyor :26:
allah bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Canim cok haklisin,senin bu ve bunun gibi yorumlarini cok begeniyorumkesinlikle umitsizlige kapilmamaliyiz,her serrin bir hayri vardir muhakkak...
hım orda mı yaptırmıştın canm sen memnun kalmış mıydın:44:
don salla bana yoksa görmüyom vallacanım sağolasın haftaya eşimde gelecek inşallah kalp atışı duyulur bu su normal su cedrus ya..sen ne kadar içiyon günde.benm midem bulanıyo
canım merhaba...
aynı şeyleri yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni.
1 martta öğrenmiştim hamile olduğumu.3 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım.
yavrucuğumun kalp atışları yavaşladı önce sonra durdu.
benim hiçbir kanamam yoktu.ağrı sancı hiçbşey.doktorum düşmesini beklemeyelim yoğun kanamalı geçebilir dedi.ve ben kürtaj oldum.
sana tavsiyem 3.denemende mutlaka tüm tahlilleri yaptır.ve pgt yi doktorunla görüş derim.
bana kan pıhtılaşması testleri yapıldı.eşimin kromozon analizi normal benimki daha çıkmadı sonuçları.
kan pıth. 2 testte mutasyon çıktı bakalım doktorum nasıl yorumlucak.
benimde ilk denememdi.2.deneme ağustosta.ve kesin karar verdik pgt yapılacak.
çünkü canım 10.haftaya kadar olan kayıplar genelde kromozonal sorunlardan oluyormuş.
10 hafta sonraki kayıplarda kan pıh.etkili olabiliyormuş.
doktor benim kaybımın %60 olasılıkla genetik olduğunu düşünüyor.
aslında bebeğide genetik incelemeye gönderdik ama karnımda fazla beklediği için tüm hücreler ölmüş ve inceleme yapılamamış maalesef.
benim kromozon analizi normalse bile embriyo bölünme aşamasında genetik hata verebiliyormuş.
pgt ile sorunlu embriyolar ayrılacak.sağlıklı olan transfer edilecek.
cumaya kromozon analizi sonucum çıkar sanırım.tüm testlere bakacak doktor.
sonucunu yazarım istersen.
rabbim güç versin hepimize.yardım etsin inşallah.
inşallah canım yolksacı gördünmü
oyyy teşekkür ederim ne zamandır seni görmüyordum çok mutlu oldum.
Senin kan değerlerin kaçtı ya ben sana kız demiştim dimi? bende hiç içemedim yeni başladım içmeye düşün ama oğlumda hiç bunları yaşamadım erkek gebelikleri çok hafif geçiyor kızlar zor geçiyor
Tabi canım aaaa
umut tüp bebek nasıl orada sgk geçiyormuş memnunmusun ,fiyat ne ödüyorsun.Sonuçta aynı merkezin bölümleri heralde kalitesi düşük değildir...bilgi verebilirmisin.bir de tam nerde kalıyor ben sirkecide çalışıyorum kontrollere gitmekte zorlanırmıyım.marmarayla gidebilirmiyim.Çünkü ben de senin gibi uzak olmasını istemiyorum.istanbulun trafiği dert
canım 10.gün 153 çıktı 13.gün 422 bi dahada bakmadık zaten..su içmek keseye iyi geliyormuş ama normaldede su içen biri değilim kendimi çok zorluyorum ama midem bulanıyo..
Tatlı bişey mi yesen acaba susaman için. Ya da farzet transfer olcak birazdan ve odadasın napardın? Su iççen tabi :)
Canim sana da gecmis olsun..bazi vucutlar erkekten gelen dna ya karsi antikor uretip vucuttan atmaya calisiyor.genelde dusuk ile sonuclaniyor cunku bebegin DNAsi yarisi kadindan yarisi erkekten geldigi icin...neyse bu onemli bir sebep,aklinda olsun..
canım 10.gün 153 çıktı 13.gün 422 bi dahada bakmadık zaten..su içmek keseye iyi geliyormuş ama normaldede su içen biri değilim kendimi çok zorluyorum ama midem bulanıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?